- Reaction score
- 85.481
Ωραίος.για δες με
Υ.Γ Διέγραψα και κάποια ακόμα για να μην φαίνονται τα quote
Πάει και το δικό μου
Ωραίος.για δες με
Υ.Γ Διέγραψα και κάποια ακόμα για να μην φαίνονται τα quote
αυτά Εμμανουήλ καλό είναι να τα γράφεις στο νήμα του Covidοκ αν ξέρετε κάτι περισσότερο δεν θα πω το αντίθετο παρόλα αυτά δεν είναι θεμιτό να συγχέουμε ανόμια πράγματα και αν η διατύπωση προκαλεί συναισθήματα εντάξει και τέλος
τι μέρα και η σημερινή ε?Ωραίος.
Πάει και το δικό μου
Σε λάθος νήμα είσαι.Έχουμε update σε ποιον κατεληξε το 35%;
ντε και καλά ''ποιον''?Έχουμε update σε ποιον κατεληξε το 35%;
Καλημέρα Βάκη.Πρόσφατη εμπειρία.
Έτυχα ακρόασης των ''Τιτάνων''. Κατόπιν αυτών, πάει στο καλάθι των αχρήστων ο συνδυασμός, Ηχεία - Sub στο κομμάτι Μουσική Ακρόαση! Καθηλωτική Εμπειρία χωρίς την ανάγκη ρυθμίσεων, μετρήσεων, θέσεων κλπ κλπ παρατράγουδων με την χρήση ξεχωριστών subs...
ελα απο δω να ακουσεις μηπως παιζω καλυτεραΠρόσφατη εμπειρία.
Έτυχα ακρόασης των ''Τιτάνων''. Κατόπιν αυτών, πάει στο καλάθι των αχρήστων ο συνδυασμός, Ηχεία - Sub στο κομμάτι Μουσική Ακρόαση! Καθηλωτική Εμπειρία χωρίς την ανάγκη ρυθμίσεων, μετρήσεων, θέσεων κλπ κλπ παρατράγουδων με την χρήση ξεχωριστών subs...
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά το νόημα του σχολίου του Vakis2000 νομίζω ήταν πως μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό χωρίς τον κόπο - χρόνο - extra money που χρειάζεσαι για την προσθήκη sub. Αν προσθέσεις sub πιθανόν θα αποκομίσεις κέρδος οκ, αλλά με όλα τα παραπάνω παρακαταθήκη. Αν με κάποιο setup το κέρδος είναι δυσανάλογο του κόπου-χρόνου.. έχει νόημα.Τα ακουσες δηλαδη και με σωστα στημενα σαμπς και σου αρεσαν περισσοτερο σκετα, χωρις;
Πολύ ωραία!!!ελα να πιουμε καφε.....
....απαγορευεται η φωτογραφηση
Πάρε το ΄΄Γκετχαρντ΄΄ με το 16ιντσο μεγάφωνο χαμηλών...Γλιυτώνεις και το...sub που θα έπρεπε να παίζει ρόλο...βάσης.Πάρε Kii+BXT. Γλυτώνεις και το ματσάρισμα, εκτός από τις ρυθμίσεις.
Εάν οι δορυφόροι που ποθείς δεν έχουν ρυθμιζόμενη πολική απόκριαη - ιδίως στις χαμηλές οκτάβες - οτιδήποτε θα θεωρούσες ότι κερδίζεται,πηγαίνει στράφι σε κοινούς οικιακούς χώρους και υπό τους γνωστούς και μη εξαιρετέους περιορισμούς τους - συμπεριλαμβανόμενης και της...΄΄παντόφλας΄΄.Επίσης με αυτόν τον τρόπο, γλιτώνουμε τις γνωστές ταλαιπωρίες, ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων , αποκοπές, φάσεις κλπ κλπ...
Πολύ ωραία!!!