- Reaction score
- 15.543
ε πες μας και τι ηχεια πηρες ...
.....εχεις 5αδα ιδια τουλαχιστον ;
Δεν με εχεις καταλαβει σημερα μου φαινεται καλο μου...εδω λεμε οτι το θελουμε το Madvr αλλα δυστυχως το Νvidia shield δεν το χρησιμοποιει και τελικα που πρεπει να παω ?σε ενα φρεσκοτερο pc ?η τα νεα media players μας ικανοποιουν πληρως ?Τι παραπάνω δηλαδή θέλεις να κάνει; Μια χαρά είναι και στην έκδοση που έφτασε.
να περιμένεις κουτσομπόλαε πες μας και τι ηχεια πηρες ...
δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο προβληματισμός....Δεν με εχεις καταλαβει σημερα μου φαινεται καλο μου...εδω λεμε οτι το θελουμε το Madvr αλλα δυστυχως το Νvidia shield δεν το χρησιμοποιει και τελικα που πρεπει να παω ?σε ενα φρεσκοτερο pc ?η τα νεα media players μας ικανοποιουν πληρως ?
Οχι ρε immersive friend........πηρα τα 502 sp της Fyne audio αλλα κεντρικο εχω ακομα το ΗΤΜ1 Nautilus της B&W και δεν προκειται να το αλλαξω φιλος..ε πες μας και τι ηχεια πηρες ...
Ζμπρώχτο λέμεαλλα κεντριο εχω ακομα το ΗΤΜ1 της B&W και δεν προκειται να το αλλαξω φιλος..
Ασε μωρη κοτα λυρατη που δεν σου αρεσουνε κιολας......να τα ειχες ακουσει κιολας ναχαμε να πουμε και κατι...χαχαχχαμε τετοιο setup μου θελεις και madvr τρομαρα σου![]()
αυτό και αν δεν είναι ''κεντρικό''Ασε μωρη κοτα λυρατη που δεν σου αρεσουνε κιολας......να τα ειχες ακουσει κιολας ναχαμε να πουμε και κατι...χαχαχχα View attachment 184690
Mα και τωρα με το υπαρχων pc παιζω με madvr ρε μαστορα,,με τετοιο setup μου θελεις και madvr τρομαρα σου![]()
θα σουλεγα τι παιζει αλλα....Mα και τωρα με το υπαρχων pc παιζω με madvr ρε μαστορα,,
αυτό και αν δεν είναι ''κεντρικό''![]()
άρα έχεις άποψη...Mα και τωρα με το υπαρχων pc παιζω με madvr ρε μαστορα,,
εντυπωσιακότατο ηχείο...View attachment 184694
χαλια σου λεω....δεν παιζει ωραια ..
παρε το δικο του και αυτο δωστο σε μενα που κανειView attachment 184694
χαλια σου λεω....δεν παιζει ωραια ..
αυτός είναι ''φίλος''παρε το δικο του και αυτο δωστο σε μενα που κανει![]()
γλυκοκοιταω τον NAD παντως ....αλλοιως καποιον νεο Marantzτον pioneer εχεις ακομα ;
Τον εχουν πιάσει τα οικολογικά του τελευταία, σκάβει χωράφια, ψάχνει ηλεκτρικό αυτοκίνητο, φωτοβολταϊκά κτλ.απόοοοοοοοοοοοοοοοοοολα όσα καίνε στο σπιτι το 2 ωρο της ταινίας θα τον βγάλει εκτός μπάτζετ?![]()
![]()
Δεν εχει κεντρικό η Fyne στην ίδια σειρά;πηρα τα 502 sp της Fyne audio αλλα κεντρικο εχω ακομα το ΗΤΜ1 Nautilus της B&W