The Boss with ATC in N.Y. Times...

P

PMC

Guest
Η αληθεια εινΑι πως κι εμενα δε μ αρεσει ο Σπρινγκ απ αυτο.
ενταξει δε γινεται να αρεσει σ ολους.. γλυκαναλατος ποπ ροκ αμερικανια.

μη με μαλωνεις τζιο που το λεω σορρυ δηλαδη.

αν κ μοντ κι εγω, ας μη ψαχνουμε ιστοριες για να την πουμε στον αλλον, ενα πραμα...
Τι μας ενωνει να λεμε οχι να κραζουμε για τα αντικειμενικα γουστα μας επι προσωπικου ρε φιλε...

τι Να σβήσουμε δηλαδη οι μοντ; Όχι δεν αρέσει στον Κώστα ο μπρους Σπρίνγκστιν;
Θα μου άρεσε να υπήρχε μία ευαισθησία από τους mods σχετικά με το τι γράφει ο κάθε άσχετος...και να Μην επέτρεπαν μυνήματα όπως τα παρακάτω.....που αναφέρονται στον Μπρους_Σπρίνγκστιν.

για τι μιλάει το άσμα" απ'τον ατάλαντο κι άφωνο καραγκιόζη.
εντελώς ανυπόφορος ατάλαντος τραγουδοποιός.
Βέβαια κανείς δεν τολμάει να πει κάτι ενώ εγώ για το παρακάτω μήνυμα .......τιμωρήθηκα.....

Ειναι γνωστή η αλαζονεία σου η αγένεια και η ασχετοσύνη σου....
εισαι προκλητικός και δεν σέβεσαι τίποτα .....
Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχει ασχοληθεί πότε με τη μουσική.
Υπάρχουν κάποιοι Καλλιτέχνες που πριν από πάρα πάρα πολλά χρόνια θεμελίωσαν αυτό που χαιρόμαστε ακόμα και σήμερα. Άνθρωποι και συγκροτήματα πρωτοπόροι για την εποχή τους που άλλαξαν τη μουσική σε όλο τον πλανήτη....
Πως θα μπορούσε κάποιος να πει κάτι για τους rolling stones τους beatles τους doors τον Ρέι Τσαρλς.....Και τόσους άλλους.....αμέτρητους !

Δεν έχει σημασία αν τους ακούμε ή αν μας αρέσουν.
Η ιστορική του διαδρομή είναι αδιαμφισβήτητη και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Το να βγαίνει ο κάθε τυχαίος και να αποκαλεί Καραγκιόζη ,ατάλαντο ,ανυπόφορο ,και άφωνο τον bruse https://el.wikipedia.org/wiki/Μπρους_Σπρίνγκστιν
απλά δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ποσό άσχετος είναι.....

Κι όσον αφορά την εμπορική επιτυχία, να σας υπενθυμίσω πως η κορυφαία μουσική σε εμπορική επιτυχία και πωλήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι η ραπ. Νο. 1. Ξύδι. :gotcha:
Η απάντηση του αυτή δείχνει ότι δυστυχώς δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι του Έστειλα να διαβάσει.....
Η απάντηση του είναι για ακόμα μία φορά άστοχη άσχετη και παραπλανητική όπως έχει μάθει να απαντάει τόσα χρόνια εδώ μέσα. Εγώ του μίλησα για έναν άνθρωπο με άπειρα χρόνια παρουσίας και επιτυχίας στην μουσική και αυτός μου είπε ότι η μουσική ραπ είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις. Ας μας πει ένα συγκρότημα της ραπ ή έναν μουσικό της ραπ που μπορεί να συγκριθεί με κάποιον από αυτούς τους ογκόλιθους.......

Όλα είναι θέμα παιδείας και σεβασμού και δυστυχώς δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο άτομο δεν θα του τα βάλω εγώ στο μυαλό ούτε εγώ θα του τα μάθω .....Αυτή είναι δουλειά που έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν....θα περίμενα όμως από αυτούς που ασκούν κάποιο έλεγχο στο site κάποια πράγματα έστω και για τους τύπους να τα διατηρούσαν

καληνυχτα σας.....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.231
Πως θα μπορούσε κάποιος να πει κάτι για τους rolling stones τους beatles τους doors τον Ρέι Τσαρλς.....Και τόσους άλλους.....αμέτρητους !
εγω , τι θες να σου πω ?
εκτος απο τους doors βεβαια. 🐒
ανοιχτε ενα θεμα για τη ροκ και τους συναισθηματιζμους.
και το προβλημα με τη ροκ δεν ειναι οι εκφραστες, αλλα το κοινο της.

απο τη συλλογη αντιθανατου

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.476
Βέβαια κανείς δεν τολμάει να πει κάτι ενώ εγώ για το παρακάτω μήνυμα .......τιμωρήθηκα.....
Συνεχίζετε να μην αντιλαμβάνεστε τη δουλειά των συντονιστών, πάμε για ένα refresh.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ αν δεν υπόκεινται στη νομοθεσία. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Απορώ ειλικρινά, θ' αναγκαστώ να εκφραστώ ελεύθερα και μετά θα πρέπει να βάλω τον Αλέξανδρο να μου δώσει warning. :biggrin:

P

PMC

Guest
Συνεχίζεις να μην αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά των συντονιστών, πάμε για ένα refresh.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ αν δεν υπόκεινται στη νομοθεσία. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ για τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Απορώ ειλικρινά, θ' αναγκαστώ να εκφραστώ ελεύθερα και μετά θα πρέπει να βάλω τον Αλέξανδρο να μου δώσει warning. :biggrin:
να υποθέσω λοιπόν πως για αυτά....( και τοοοοσα αλλά σε παρά πολλά θέματα )....

Εγώ έγραψα πως δε μου αρέσει ο σπριγκς-τιν, αν θίγεστε και μ'αυτό, έχετε πολύ σοβαρά ψυχολογικά θέματα. 8-)
Ε τους μπαγλαμάδες, πολύ γέλασα πάλι! :lol:

του έστειλες κάποιο warning?
η μάλλον όχι?
καλα κατάλαβα Εεεεεεε?

μήπως εδω του είχες στείλει κάτι;
( απο το δικό μου θεμα)

Η ελευθερία της άποψης στο σύγχρονο τοπίο του ίντερνετ, όπου οι ηλίθιοι, οι οποίοι αποτελούν αριθμητικά συντριπτική πλειοψηφία, έχουν βήμα.

Τρόμος.
αστο Δημήτρη .
δικη σου γραμμή ειναι αυτή που ακολουθείται .....και το να επικαλείστε τον κανονισμό ειναι γελοίο .

Εγω φταίω που συνεχίζω να πιστεύω στον ιδανικό κόσμο .

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.092
...
...
Ας μας πει ένα συγκρότημα της ραπ ή έναν μουσικό της ραπ που μπορεί να συγκριθεί με κάποιον από αυτούς τους ογκόλιθους.......
PUBLIC ENEMY
(Δημόσιος Κίνδυνος και μεταφορικά...)
:sneaky:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.750
Θα μου άρεσε να υπήρχε μία ευαισθησία από τους mods σχετικά με το τι γράφει ο κάθε άσχετος...και να Μην επέτρεπαν μυνήματα όπως τα παρακάτω.....που αναφέρονται στον Μπρους_Σπρίνγκστιν.

Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχει ασχοληθεί πότε με τη μουσική.
Υπάρχουν κάποιοι Καλλιτέχνες που πριν από πάρα πάρα πολλά χρόνια θεμελίωσαν αυτό που χαιρόμαστε ακόμα και σήμερα. Άνθρωποι και συγκροτήματα πρωτοπόροι για την εποχή τους που άλλαξαν τη μουσική σε όλο τον πλανήτη....

Δεν έχει σημασία αν τους ακούμε ή αν μας αρέσουν.
Η ιστορική του διαδρομή είναι αδιαμφισβήτητη και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Το να βγαίνει ο κάθε τυχαίος και να αποκαλεί Καραγκιόζη ,ατάλαντο ,ανυπόφορο ,και άφωνο τον bruse https://el.wikipedia.org/wiki/Μπρους_Σπρίνγκστιν
απλά δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ποσό άσχετος είναι.....

Η απάντηση του αυτή δείχνει ότι δυστυχώς δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι του Έστειλα να διαβάσει.....
Η απάντηση του είναι για ακόμα μία φορά άστοχη άσχετη και παραπλανητική όπως έχει μάθει να απαντάει τόσα χρόνια εδώ μέσα. Εγώ του μίλησα για έναν άνθρωπο με άπειρα χρόνια παρουσίας και επιτυχίας στην μουσική και αυτός μου είπε ότι η μουσική ραπ είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις. Ας μας πει ένα συγκρότημα της ραπ ή έναν μουσικό της ραπ που μπορεί να συγκριθεί με κάποιον από αυτούς τους ογκόλιθους.......

Όλα είναι θέμα παιδείας και σεβασμού και δυστυχώς δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο άτομο δεν θα του τα βάλω εγώ στο μυαλό ούτε εγώ θα του τα μάθω .....Αυτή είναι δουλειά που έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν....θα περίμενα όμως από αυτούς που ασκούν κάποιο έλεγχο στο site κάποια πράγματα έστω και για τους τύπους να τα διατηρούσαν

καληνυχτα σας.....
και εμένα μου αρέσει ο Boss

αλλά
1. δεν θα κάτσω να μαλώσω για το υποκειμενικό γούστο του καθενός στην μουσική
2. το ποιος είναι σχετικός-άσχετος σε τι μουσική και γιατί δεν είσαι αρμόδιος να το κρίνεις εδώ μέσα
3. τελευταία φορά που επιτρέπω αναφορά σε θέματα διαχείρισης-συντονισμού...σε αυτό σου υπογράφω 100% ότι είσαι άσχετος να κρίνεις

και το σταματώ εδώ
και σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις στο ίδιο ύφος

ευχαριστώ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.750
Συνεχίζετε να μην αντιλαμβάνεστε τη δουλειά των συντονιστών, πάμε για ένα refresh.

ωπ τώρα το είδα....

Reaction score
4.209
Αγαπητε Τζιοβανι. Το μηνυμα του Κωστα κι εμενα δεν μ αρεσε (αναφερομαι στο κομματι που μιλαει για αταλαντο και δυο τρια πραγματα ακομη που ανεφερες).

Ομως εσυ το γυρισες στο προσωπικο κι εκανες επιθεση στον χαρακτηρα του Κωστα αναφεροντας πραγματα δεν χρειαζεται να επαναλαβω. Απο το κειμενο το Κωστα δε νομιζω να συνεπαγεται κατι απ οσα του προσαπτεις. Μοιαζει πιο πολυ να εχεις καποια μαζεμενα απο το παρελθων και με την ευκαιρια αυτη βγαζεις απωθημενα.

Να το πω απλα, στο λαθος απαντας με λαθος.

Ειναι φανερο οτι ολοι οι ανθρωποι δεν ειμαστε ιδιοι. Οπως επισης ακομη και στα λαθη καποιων ανθρωπων δεν μηδενιζεται η προσωπικοτητα καποιου ατομου. Ετσι για μενα αν κατα την αποψη μου εχετε κανει και οι δυο λαθη, δεν σημαινει οτι παυει η εκτιμηση προς το προσωπο σας.

Ομως καλα θα κανετε να μην το συνεχισετε. Εν θερμω θα γραφτουν πραγματα που δεν πρεπει.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.930
Εμένα μου αρέσει ο Springsteen.
Δεν βάζω να ακούσω πιο συχνά απο μια φορά στην διετία, αλλά μου αρέσει. Εχω και cd, έχω και βινύλια.

Δεν ζορίζομαι καθόλου αν (υποθετικά) σε κάποιον φίλο μου ή στην γυναίκα μου δεν αρέσει. Η γυναίκα μάλιστα, οταν κάποιος καλλιτέχνης δεν της αρέσει το κάνει πολύ ξεκάθαρο, ακόμα και αν είναι παγκοσμίως αποδεκτός και ενας απο τους αγαπημένους μου. :biggrin:

Θυμάμαι επίσης τον μεριντότερ που έλεγε πως απεχθάνεται τον Μπαχ, και πως τον βρίσκει εξαιρετικά βαρετό.
Ποιον; Τον Μπαχ, που θα μπορούσα κάλλιστα να ακούω μόνο Μπαχ και τίποτα άλλο μέχρι να αφήσω τον μάταιο τουτο κόσμο.

Γούστο του και καπέλο του. Τέχνη είναι. Δεν είναι άρνηση επιστημονικών δεδομένων ή αντικειμενικής πραγματικότητας.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.930
Επίσης, εχω την εντύπωση πως η παρέμβαση του Εαρ στο θρεντ ήταν προβοκατόρικη.

Επίτηδες εξέφρασε υποκειμενική άποψη, για κάτι που ειναι ξεκάθαρα θέμα προσωπικού γούστου, για να τσιμπήσουν κάποιοι και να γράψουν πως κανει λαθος, γιατι ο Springsteen είναι αντικειμενικά καλός.

Και τσίμπησαν. :gotcha:

Μεγάλη κουφάλα ο φαλακρός.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.231
... απο τα επιχειρηματα που αναρτηθηκαν στο παρων νημα... μαλλον δεν ειναι και τοσο καλος οσο θελουν να πιστευουν και να λενε... 🐒
ασχολιαστη παραμενει η τοποθετηση των ηχειων-κονσολας στο κεντρο του δωματιου.. 8-)
σαν κακια απομιμηση του Τζο Στραμμερ μου μοιαζει, και ο Τζο ηταν σαφεστατα πολυ πιο επιδραστικος και πολυ περισσοτερο αντιπολιτικαλ κορεκτ.
Και μπορω να συνεχιζω για ετη πανω στο μορφημα που λεγεται ροκ... αλλα δεν εχει αρκετη πλακα...και δεν εχουν αυξημενη αισθηση του χιουμορ πολλα μελη.. και το λεκσιλογιο μου ειναι ακομα σε εξελικτικη πορεια..καθοτι ακομα νεο παιδι.. :smoke:

Last edited:

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
... απο τα επιχειρηματα που αναρτηθηκαν στο συγκεκριμενο νημα... μαλλον δεν ειναι και τοσο καλος οσο θελουν να λενε... 🐒
ασχολιαστη παραμενει η τοποθετηση των ηχειων-κονσολας στο κεντρο του δωματιου.. 8-)
Ναι ρε φίλος, περίμενε ο Σπρίνγκστην τους φωστήρες του avsite να σχολιάσουν πώς στήνει το στούντιό του. Τι να ξέρει κι αυτός και οι συνεργάτες του οι έρμοι μωρέ, 50 χρόνια δισκογραφία. Καμιά φορά εδώ μέσα μού έρχονται στο νου κάτι γραφικοί προπονητές της εξέδρας.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.231
50 χρόνια δισκογραφία
τον λες και επιμονο... - πραγματι "δεν εχω το θεο μου".... αλλα 50 χρονια τι εχει να πει? δεν τα ειπε? 🐒
θα τον εχει πχιασει λοκσιγκας βεβαια τον Μπος με τοσα που του εχουμε συρει απο το πρωι ... :smoke:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members
38.247
Νεότερο μέλος
NSR