Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.231
εμπλεκεστε θερμα συναισθηματικα μεσω πσυχρου διαδικτιου..
Θα μου άρεσε να υπήρχε μία ευαισθησία από τους mods σχετικά με το τι γράφει ο κάθε άσχετος...και να Μην επέτρεπαν μυνήματα όπως τα παρακάτω.....που αναφέρονται στον Μπρους_Σπρίνγκστιν.Η αληθεια εινΑι πως κι εμενα δε μ αρεσει ο Σπρινγκ απ αυτο.
ενταξει δε γινεται να αρεσει σ ολους.. γλυκαναλατος ποπ ροκ αμερικανια.
μη με μαλωνεις τζιο που το λεω σορρυ δηλαδη.
αν κ μοντ κι εγω, ας μη ψαχνουμε ιστοριες για να την πουμε στον αλλον, ενα πραμα...
Τι μας ενωνει να λεμε οχι να κραζουμε για τα αντικειμενικα γουστα μας επι προσωπικου ρε φιλε...
τι Να σβήσουμε δηλαδη οι μοντ; Όχι δεν αρέσει στον Κώστα ο μπρους Σπρίνγκστιν;
για τι μιλάει το άσμα" απ'τον ατάλαντο κι άφωνο καραγκιόζη.
Βέβαια κανείς δεν τολμάει να πει κάτι ενώ εγώ για το παρακάτω μήνυμα .......τιμωρήθηκα.....εντελώς ανυπόφορος ατάλαντος τραγουδοποιός.
Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχει ασχοληθεί πότε με τη μουσική.Ειναι γνωστή η αλαζονεία σου η αγένεια και η ασχετοσύνη σου....
εισαι προκλητικός και δεν σέβεσαι τίποτα .....
Η απάντηση του αυτή δείχνει ότι δυστυχώς δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι του Έστειλα να διαβάσει.....Κι όσον αφορά την εμπορική επιτυχία, να σας υπενθυμίσω πως η κορυφαία μουσική σε εμπορική επιτυχία και πωλήσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη είναι η ραπ. Νο. 1. Ξύδι.
εγω , τι θες να σου πω ?Πως θα μπορούσε κάποιος να πει κάτι για τους rolling stones τους beatles τους doors τον Ρέι Τσαρλς.....Και τόσους άλλους.....αμέτρητους !
Συνεχίζετε να μην αντιλαμβάνεστε τη δουλειά των συντονιστών, πάμε για ένα refresh.Βέβαια κανείς δεν τολμάει να πει κάτι ενώ εγώ για το παρακάτω μήνυμα .......τιμωρήθηκα.....
να υποθέσω λοιπόν πως για αυτά....( και τοοοοσα αλλά σε παρά πολλά θέματα )....Συνεχίζεις να μην αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά των συντονιστών, πάμε για ένα refresh.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ αν δεν υπόκεινται στη νομοθεσία. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ για τα συγκεκριμένα ζητήματα.
Απορώ ειλικρινά, θ' αναγκαστώ να εκφραστώ ελεύθερα και μετά θα πρέπει να βάλω τον Αλέξανδρο να μου δώσει warning.
Εγώ έγραψα πως δε μου αρέσει ο σπριγκς-τιν, αν θίγεστε και μ'αυτό, έχετε πολύ σοβαρά ψυχολογικά θέματα.
Ε τους μπαγλαμάδες, πολύ γέλασα πάλι!
αστο Δημήτρη .Η ελευθερία της άποψης στο σύγχρονο τοπίο του ίντερνετ, όπου οι ηλίθιοι, οι οποίοι αποτελούν αριθμητικά συντριπτική πλειοψηφία, έχουν βήμα.
Τρόμος.
PUBLIC ENEMY...
...
Ας μας πει ένα συγκρότημα της ραπ ή έναν μουσικό της ραπ που μπορεί να συγκριθεί με κάποιον από αυτούς τους ογκόλιθους.......
και εμένα μου αρέσει ο BossΘα μου άρεσε να υπήρχε μία ευαισθησία από τους mods σχετικά με το τι γράφει ο κάθε άσχετος...και να Μην επέτρεπαν μυνήματα όπως τα παρακάτω.....που αναφέρονται στον Μπρους_Σπρίνγκστιν.
Βέβαια κανείς δεν τολμάει να πει κάτι ενώ εγώ για το παρακάτω μήνυμα .......τιμωρήθηκα.....
Η αλήθεια είναι ότι απλά δεν έχει ασχοληθεί πότε με τη μουσική.
Υπάρχουν κάποιοι Καλλιτέχνες που πριν από πάρα πάρα πολλά χρόνια θεμελίωσαν αυτό που χαιρόμαστε ακόμα και σήμερα. Άνθρωποι και συγκροτήματα πρωτοπόροι για την εποχή τους που άλλαξαν τη μουσική σε όλο τον πλανήτη....
Πως θα μπορούσε κάποιος να πει κάτι για τους rolling stones τους beatles τους doors τον Ρέι Τσαρλς.....Και τόσους άλλους.....αμέτρητους !
Δεν έχει σημασία αν τους ακούμε ή αν μας αρέσουν.
Η ιστορική του διαδρομή είναι αδιαμφισβήτητη και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Το να βγαίνει ο κάθε τυχαίος και να αποκαλεί Καραγκιόζη ,ατάλαντο ,ανυπόφορο ,και άφωνο τον bruse https://el.wikipedia.org/wiki/Μπρους_Σπρίνγκστιν
απλά δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ποσό άσχετος είναι.....
Η απάντηση του αυτή δείχνει ότι δυστυχώς δεν έχει το μυαλό να καταλάβει τι του Έστειλα να διαβάσει.....
Η απάντηση του είναι για ακόμα μία φορά άστοχη άσχετη και παραπλανητική όπως έχει μάθει να απαντάει τόσα χρόνια εδώ μέσα. Εγώ του μίλησα για έναν άνθρωπο με άπειρα χρόνια παρουσίας και επιτυχίας στην μουσική και αυτός μου είπε ότι η μουσική ραπ είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις. Ας μας πει ένα συγκρότημα της ραπ ή έναν μουσικό της ραπ που μπορεί να συγκριθεί με κάποιον από αυτούς τους ογκόλιθους.......
Όλα είναι θέμα παιδείας και σεβασμού και δυστυχώς δεν υπάρχουν στο συγκεκριμένο άτομο δεν θα του τα βάλω εγώ στο μυαλό ούτε εγώ θα του τα μάθω .....Αυτή είναι δουλειά που έπρεπε να έχει γίνει πολλά χρόνια πριν....θα περίμενα όμως από αυτούς που ασκούν κάποιο έλεγχο στο site κάποια πράγματα έστω και για τους τύπους να τα διατηρούσαν
καληνυχτα σας.....
ωπ τώρα το είδα....Συνεχίζετε να μην αντιλαμβάνεστε τη δουλειά των συντονιστών, πάμε για ένα refresh.
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΥΣ αν δεν υπόκεινται στη νομοθεσία. ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ για τα συγκεκριμένα ζητήματα.
Απορώ ειλικρινά, θ' αναγκαστώ να εκφραστώ ελεύθερα και μετά θα πρέπει να βάλω τον Αλέξανδρο να μου δώσει warning.
Ναι ρε φίλος, περίμενε ο Σπρίνγκστην τους φωστήρες του avsite να σχολιάσουν πώς στήνει το στούντιό του. Τι να ξέρει κι αυτός και οι συνεργάτες του οι έρμοι μωρέ, 50 χρόνια δισκογραφία. Καμιά φορά εδώ μέσα μού έρχονται στο νου κάτι γραφικοί προπονητές της εξέδρας.... απο τα επιχειρηματα που αναρτηθηκαν στο συγκεκριμενο νημα... μαλλον δεν ειναι και τοσο καλος οσο θελουν να λενε...
ασχολιαστη παραμενει η τοποθετηση των ηχειων-κονσολας στο κεντρο του δωματιου..
τον λες και επιμονο... - πραγματι "δεν εχω το θεο μου".... αλλα 50 χρονια τι εχει να πει? δεν τα ειπε?50 χρόνια δισκογραφία