- Reaction score
- 58.323
Προσωπικά, έχω "ακούσει" τρομερή ποικιλία ηχείων σε αυτό το χόμπι, που το κυνηγάω πολλές δεκαετίες, και στο οποίο έχω καταθέσει σημαντικά χρηματικά ποσά, όχι αστεία..
Έχω ακούσει άπειρα ηχεία. Πραγματικά άπειρα.
Την πρώτη σημαντική μπάτσα την έφαγα στου Χατζησταμου, στο Άθενς μαστερινγκ, με τα εντοιχισμένα ATC και με σαμπ, ήταν τραυματική εμπειρία.
Με τέλειο το 100, και με καλύτερο άκουσμα στην μακρά θητεία μου στο σπορ του ήχου το 50, του Χατζησταμου ήταν ένα άνετο 80-αρι, 85 ίσως.
Βεβαίως, ήταν υψηλού κόστους σεταπ, με πολύ ακριβά ενεργά ηχεία και σαμπ της ίδιας φίρμας, και με πολύ ακριβό χώρο, είχε δώσει σοβαρά πολλά λεφτά για να τον φτιάξει.
Τη δεύτερη μπάτσα την έφαγα με τα Grimm στου γκεομιατ. Ένα σχετικά φτηνό ηχειακι μια σταλιά, με το μια σταλιά σαμπ του, σε εντελώς αφρόντιστο χώρο, ήταν μπάτσα που τη θυμάμαι ακόμα.
Χαλαρά κέρδισε ένα 69 στη βαθμολογία.
Ανμπιλίβαμπλ. Σεκς μπροστά σου.
Βεβαίως, όλα τα ανωτέρω, δικάναλα.
Και πάμε στα me Geithain, σε πολυκάναλο 5.1 σεταπ που άκουσα. Με άριστα το 100, έπιασε τα 200 χαλαρά στο πρώτο δευτερόλεπτο ακρόασης.
Φακ εβριθινγκ.
Δεν υπάρχουν ρε..
Δεν ρε, διαστημόπλοια. Εντερπράιζ και σποκ. Εγκεφαλικό.
Τίποτα, μηδέν.
Φακ εβριθινγκ. Game over.
Συγκριτικά, το πολυκάναλο PMC που επίσης άκουσα, με τα μεγάλα πραγματικά κορυφαία τέρατα της φίρμας και με άτμος στήσιμο, ήταν στο 90-95 με κλίμακα τα 100. Με την ίδια κλίμακα, το δικό μου σεταπ είναι παραπάνω, πολύ παραπάνω μάλιστα, τολμώ να τω πως πλησιάζω τα 120-130.
Αλλά το me Geithain; Χέσε μέσα. Δεν έχει αντίπαλο. Μπορείς να το πλησιάσεις, αλλά δε το φτάνεις, είναι μια κατηγορία μόνο του, ομοαξονικό ενεργό και καρδιοειδες. Άντε γεια ρε μεγάλε, άντε γεια..
Δεν θα έμπαινε και στοίχημα ότι...πράγματι θες να μάθεις......
Θες κι άλλο??
Άκου τα Νιούμαν 130 και τα pmc 95...
Τι άλλο θα ακούσουμε??