ME Geithain 801K

Status
Not open for further replies.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.323
Προσωπικά, έχω "ακούσει" τρομερή ποικιλία ηχείων σε αυτό το χόμπι, που το κυνηγάω πολλές δεκαετίες, και στο οποίο έχω καταθέσει σημαντικά χρηματικά ποσά, όχι αστεία..

Έχω ακούσει άπειρα ηχεία. Πραγματικά άπειρα.

Την πρώτη σημαντική μπάτσα την έφαγα στου Χατζησταμου, στο Άθενς μαστερινγκ, με τα εντοιχισμένα ATC και με σαμπ, ήταν τραυματική εμπειρία.

Με τέλειο το 100, και με καλύτερο άκουσμα στην μακρά θητεία μου στο σπορ του ήχου το 50, του Χατζησταμου ήταν ένα άνετο 80-αρι, 85 ίσως.

Βεβαίως, ήταν υψηλού κόστους σεταπ, με πολύ ακριβά ενεργά ηχεία και σαμπ της ίδιας φίρμας, και με πολύ ακριβό χώρο, είχε δώσει σοβαρά πολλά λεφτά για να τον φτιάξει.

Τη δεύτερη μπάτσα την έφαγα με τα Grimm στου γκεομιατ. Ένα σχετικά φτηνό ηχειακι μια σταλιά, με το μια σταλιά σαμπ του, σε εντελώς αφρόντιστο χώρο, ήταν μπάτσα που τη θυμάμαι ακόμα.

Χαλαρά κέρδισε ένα 69 στη βαθμολογία.
Ανμπιλίβαμπλ. Σεκς μπροστά σου.

Βεβαίως, όλα τα ανωτέρω, δικάναλα.

Και πάμε στα me Geithain, σε πολυκάναλο 5.1 σεταπ που άκουσα. Με άριστα το 100, έπιασε τα 200 χαλαρά στο πρώτο δευτερόλεπτο ακρόασης.
Φακ εβριθινγκ.
Δεν υπάρχουν ρε..
Δεν ρε, διαστημόπλοια. Εντερπράιζ και σποκ. Εγκεφαλικό.
Τίποτα, μηδέν.
Φακ εβριθινγκ. Game over.

Συγκριτικά, το πολυκάναλο PMC που επίσης άκουσα, με τα μεγάλα πραγματικά κορυφαία τέρατα της φίρμας και με άτμος στήσιμο, ήταν στο 90-95 με κλίμακα τα 100. Με την ίδια κλίμακα, το δικό μου σεταπ είναι παραπάνω, πολύ παραπάνω μάλιστα, τολμώ να τω πως πλησιάζω τα 120-130.

Αλλά το me Geithain; Χέσε μέσα. Δεν έχει αντίπαλο. Μπορείς να το πλησιάσεις, αλλά δε το φτάνεις, είναι μια κατηγορία μόνο του, ομοαξονικό ενεργό και καρδιοειδες. Άντε γεια ρε μεγάλε, άντε γεια..
...
Θες κι άλλο??
Άκου τα Νιούμαν 130 και τα pmc 95...
Τι άλλο θα ακούσουμε??
Δεν θα έμπαινε και στοίχημα ότι...πράγματι θες να μάθεις... :sneaky:

Reaction score
4.235
Sory οι ιντσες του καθενος ειναι 8 1/4 αλλα δεν αλλαζει η ουσια του παραπανω κειμενου.

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.065
....
Για να μην υπάρχουν μπερδέματα είμαι εξουσιοδοτημένος calibrator από την trinnov με δικαίωμα προώθησης πωλήσεων στην ελληνική αντιπροσωπεία, με την οποία, όπως και με την trinnov υπάρχει εξαιρετική συνεργασία.

Επίσης το www.perfectimage.gr είναι ένα brand name ιδιοκτησίας μου και ουδεμία σχέση έχει με το φίλο μου Βαγγέλη Λάμπρου.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113

Δεν θα έμπαινε και στοίχημα ότι...πράγματι θες να μάθεις... :sneaky:
Bhutia μ.. ειλικρινά, πιστεύεις ότι τα Neumann kh310 μπορούν να συγκριθούν με τα θηρία της PMC??
Αυτά είναι γελοιοτητες και μόνο ως ανέκδοτο μπορεί κάποιος να το πει.
Επομένως, ναι, μη βάλεις στοίχημα, είναι σα να κλέβουμε εκκλησία..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
ειλικρινά, πιστεύεις ότι τα Neumann kh310 μπορούν να συγκριθούν με τα θηρία της PMC??
Ειλικρινά πιστεύεις ότι ένα οικιακό σαλόνι, μπορεί να συγκριθεί μ έναν dedicated χώρο?

Reaction score
23.782
Ανοίχτηκε το κουτάκι πάλι ...
Τι ζούμε οι εγκλεισμένοι και δεν μπορούμε να γράψουμε 6 να πάμε για τρέξιμο βραδιάτικα...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ειλικρινά πιστεύεις ότι ένα οικιακό σαλόνι, μπορεί να συγκριθεί μ έναν dedicated χώρο?
Αυτό τώρα πάλι από που προέκυψε?
Που έκανα τέτοια σύγκριση?
Μιλάμε μόνο για τα ηχεία Νίκο..

Reaction score
2.826
Συμφωνώ μαζί σου σε έναν σωστό dedicated χώρο με σωστά ποιοτικά υλικά μετρημένο από επαγγελματία και όχι την παράγκα του καραγκιοζη.

Reaction score
4.235
Εσυ Λεανδρε εχεις την αισθηση του πως μπορουν να παιξουν 11 Neumann με 4 θηρια σαμπ? Μαλλον θα χασεις το μυαλο σου.

Και καθολου δεν υποτιμω τα θηρια PMC. Η δικαια συγκριση θα ηταν με ενα επισης 16καναλο PMC.

Οταν και στις δυο περιπτωσεις εχεις τον ογκο , τα γκαζια, τοτε μετραν κι ενα σωρο ακομη λεπτομερειες. Ξεφευγεις απο την απλη προσθεση ιντσων.

Επειδη πρακτικα ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τετοιου ειδους συγκριτικα, γιατι πολυ απλα ακομη και να ειναι στημενα τα συστηματα θα ειναι σε διαφορετικους χωρους, οποτε θα μεινουμε καθαρα σε γουστο, αρα δεν εχει νοημα και η συζητηση, ας μεινουμε στο τι αρεσει του καθενος.

Ο Κωστας λοιπον αναφερεται στο τι αρεσει και το τι τον εντυπωσιαζει τον ιδιο. Οκ, εγω εγραψα για τα μπιεντνταμπλιγιου (802!)

Reaction score
23.782
Έλα ρε συ Βασίλη πλάκα με κάνεις τώρα ...
Τι πας να εξηγήσεις και σε ποιόν.
Αυτά έχουν γραφτεί κάποιες δεκάδες φορές και έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς.
Άντε να σε βάλουν και κάνα γελάκι οι γνώστες και θα μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να μειώσεις το προσδόκιμο ζωής του πληκτρολογίου σου γράφοντας τα παραπάνω.
Στον τοίχο να μίλαγες μπορεί και να πιαναν τόπο...

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εσυ Λεανδρε εχεις την αισθηση του πως μπορουν να παιξουν 11 Neumann με 4 θηρια σαμπ? Μαλλον θα χασεις το μυαλο σου.

Και καθολου δεν υποτιμω τα θηρια PMC. Η δικαια συγκριση θα ηταν με ενα επισης 16καναλο PMC.

Οταν και στις δυο περιπτωσεις εχεις τον ογκο , τα γκαζια, τοτε μετραν κι ενα σωρο ακομη λεπτομερειες. Ξεφευγεις απο την απλη προσθεση ιντσων.

Επειδη πρακτικα ποτε δεν θα μπορεσουμε να κανουμε τετοιου ειδους συγκριτικα, γιατι πολυ απλα ακομη και να ειναι στημενα τα συστηματα θα ειναι σε διαφορετικους χωρους, οποτε θα μεινουμε καθαρα σε γουστο, αρα δεν εχει νοημα και η συζητηση, ας μεινουμε στο τι αρεσει του καθενος.

Ο Κωστας λοιπον αναφερεται στο τι αρεσει και το τι τον εντυπωσιαζει τον ιδιο. Οκ, εγω εγραψα για τα μπιεντνταμπλιγιου (802!)
Συγκριτικά, το πολυκάναλο PMC που επίσης άκουσα, με τα μεγάλα πραγματικά κορυφαία τέρατα της φίρμας και με άτμος στήσιμο, ήταν στο 90-95 με κλίμακα τα 100. Με την ίδια κλίμακα, το δικό μου σεταπ είναι παραπάνω, πολύ παραπάνω μάλιστα, τολμώ να τω πως πλησιάζω τα 120-130.
Συγκρίνει ένα ατμος σεταπ με τέρατα pmc με 11 Νιούμαν και μάλιστα θεωρεί τα δεύτερα κατά 40% καλύτερα!!!
Ε ναι φίλε μου, ανέκδοτο είναι!
Τι να κάνουμε τώρα?

Reaction score
6.809
Ηρεμήστε παίδες. Δεν χρειάζεται να σφάζονται "παλικάρια" στα πόδια της "επιστήμης"....

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.. :p

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Έλα ρε συ Βασίλη πλάκα με κάνεις τώρα ...
Τι πας να εξηγήσεις και σε ποιόν.
Αυτά έχουν γραφτεί κάποιες δεκάδες φορές και έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς.
Άντε να σε βάλουν και κάνα γελάκι οι γνώστες και θα μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που αποφάσισες να μειώσεις το προσδόκιμο ζωής του πληκτρολογίου σου γράφοντας τα παραπάνω.
Στον τοίχο να μίλαγες μπορεί και να πιαναν τόπο...
Ευχαριστώ!

Reaction score
6.809
Συγκρίνει ένα ατμος σεταπ με τέρατα pmc με 11 Νιούμαν και μάλιστα θεωρεί τα δεύτερα κατά 40% καλύτερα!!!
Ε ναι φίλε μου, ανέκδοτο είναι!
Τι να κάνουμε τώρα?
Τα νιούμαν έχουν καρδιά μάστορα...

Reaction score
4.807
Εγώ δηλαδή από ότι κατάλαβαινω εάν έχεις πχ 11 ηχεία με 12ιντα μεγάφωνα θα παίζεις καλύτερα και πιο ποιοτικα την μουσική σου ε ;
Μάλιστα .
Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα παίζεις απλά πιο δυνατά αλλά όχι πιο ποιοτικα .
Σε φροντισμένο χώρο πάντα .
Διότι σε αφροντιστο θα παίζεις ποιο πολύ στο γάμο του Καραγκιόζη με τόσα ηχεία .
Που να μπουν και τα σαμπ στο πανηγύρι ....
Εκεί να δεις πονοκέφαλο .

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.902
το ανέκδοτο που λέγαμε κάποτε πιτσιρικάδες ήταν

τι είναι αυτό που από 1 γίνεται ξαφνικά 10

η απάντηση ήταν οι ρωσοπόντιοι (όταν έπεφτε ξύλο) :laugh:

κάτι τέτοιο συμβαίνει κ εδώ :biggrin:

Status
Not open for further replies.