ME Geithain 801K

Status
Not open for further replies.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
το ανέκδοτο που λέγαμε κάποτε πιτσιρικάδες ήταν

τι είναι αυτό που από 1 γίνεται ξαφνικά 10

η απάντηση ήταν οι ρωσοπόντιοι (όταν έπεφτε ξύλο) :laugh:

κάτι τέτοιο συμβαίνει κ εδώ :biggrin:
Πάντα, τώρα το παρατήρησες??

Reaction score
1.224
Από το site της Trinnov, βγάζει 2, ένα είναι το perfect image που λες, το οποίο είναι επιχείρηση του Βαγγέλη Λάμπρου, κι όχι του Μανώλη Καστρουνη, και φυσικά βγάζει το Λαιο:

View attachment 186297

Ο Μανώλης είναι επίσημος καλιμπρατορας και για τρινοβ, οπως και ο Ζαπαντης.

Στο site της εταιρείας του επίσης φίλου μου του Βαγγέλη Λάμπρου, δεν αναφέρεται η τρινοβ πάντως.

Νέα, γράφει ο Καστρουνης, οκ.

Εντάξει;

Όσον αφορά τον Λαϊο, ξέρω περισσότερα από εσάς όλους εκεί πέρα, και ξέρω και γιατί υπάρχει η αντιπροσωπεία της me Geithain εδώ στην χώρα, και εννοώ το Λαιο, κι αν θες να μάθεις, είναι εξ'αιτιας του Ζαπαντη.

Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: ο Μανώλης Καστρουνης, απ'οσο ξέρω τουλάχιστον, δεν κάνει λιανική πώληση, δεν έχει μαγαζί, δεν.

Αντιθέτως, ο Ζαπαντης έχει επίσημο μαγαζί, κάνει λιανική, και είναι και αντιπρόσωπος κάποιων προϊόντων που εισάγει ο ίδιος.

Τελικα, απο οσο φαινεται, τιποτα δεν ξερεις.

Νεα δεν γραφει ο φιλος σου ο Καστρουνης. Η εταιρεια ειναι του Καστρουνη. Ασχετε.

Επισης ο Μανωλης κανει λιανικη πωληση. Το εμαθες τωρα.

Ο Ζαπαντης εχει επισημο μαγαζι; Που;

Γιατι το μαγαζι λιανικής που πηγα περσι ηταν το... σπιτι του.

ΥΓ. Το μυνηματακι που εγραψες και εσβησες νωριτερα εχει καταχωρηθει ηδη.

costasEAR (2).png

Αντι να χαρεις που ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ο Καστρουνης εγινε επισημος μεταπωλητης της Trinnov, επιβεβαιωμενα, καθεσαι γραφεις, ποσταρεις και σβηνεις για μενα που δεν με ξερεις καν. Και ολα αυτα γιατι; Πατημενα πενηντα, συνταξιουχος στρατιωτικος γιατρος.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.902
ΥΓ. Το μυνηματακι που εγραψες και εσβησες νωριτερα εχει καταχωρηθει ηδη.
το μηνυματάκι το έσβησα εγώ για να μην έχουμε εντάσεις
αλλά φαίνεται πάντα έρχονται και δεύτερες ευκαιρίες;)

ηρεμία

Last edited:

Reaction score
4.807
5-6 σας μέτρησα
Πωπω
Τόλμησαν να αντιμιλησουν 5-6 άτομα ε .
Ντροπή .
Εκτιθομεθα συντρόφοι.
Έπρεπε να έχουμε μάθει και το ποίημα απεξω .
Τολμάμε να αμφισβητούμε ;;;;;
Ηηηηιιιιιι.
Στην πυρά

Reaction score
4.235
Λεανδρε γραφεις ως συνηθως ανακριβειες και μαλιστα για πολλοστη φορα δεν αποδικνυεις τιποτα απλα ως συνηθως ειρωνευεσαι.

Πρωτα απ ολα για να κανω και τον συνηγορο του διαβολου πουθενα ο Κωστας δεν εγραψε για το οτι το πικαπ του με την κεφαλη που εβαλε ειναι οτι καλυτερο εχει ακουσει σε αναλογικο. Αν εχεις υπομονη να το ψαξεις καντο. Γενικα ο Κωστας (και οχι μονο) εχει ιδιαιτερη εκτιμηση στο MK2. Πολυ περισσοτερο που ειναι και οικονομικο. Ειχε παει καποτε και στον Σκαλουμπακα ακουγοντας το πικαπ που για καποιους ειναι απο τα κορυφαια. Φυσικα εχει ακουσει και πολλα πανακριβα αναλογικα συστηματα. Ομως εχει μια διαμορφωμενη αποψη που πηγαζει απο καποιες θεωρητικες προσεγγισεις. Δεν σ αρεσει οκ. Ομως ως συνηθως οταν ξεκινανε συζητησεις με επιχειρηματα εκει παντα φαινεται η γυμνια σου.

Στην αναφορα περι ηχειων, παλι συνεχιζεις με το ιδιο βιολι. Νομιζω οτι δεν προσφερεις απολυτως τιποτα. Αν εχεις καποιο επιχειρημα να το βαλεις, οχι υπονοουμενα και ειρωνειες οπου πραγματικα σου βγαζω το καπελο μου. Μη νομιζεις οτι εισαι ο μοναδικος που εχεις ακουσει μεγαλα και ακριβα ηχεια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.210
Δε νομίζω να στέκει αυτό Κώστα. Η επιχείρηση του Βαγγέλη είναι η projecting art. Το perfectimage είναι brand name του Μανώλη.
Έχεις δίκιο μωρέ, μπερδεύτηκα. :redface:

Να με συγχωρείτε παίδες, my mistake.
Για να μην υπάρχουν μπερδέματα είμαι εξουσιοδοτημένος calibrator από την trinnov με δικαίωμα προώθησης πωλήσεων στην ελληνική αντιπροσωπεία, με την οποία, όπως και με την trinnov υπάρχει εξαιρετική συνεργασία.
:drinks:
Άρα δε πουλάς εσύ (ως μαγαζί λιανικής με δική σου απόδειξη) τα τρίνοβ, οκ, προωθείς τις πωλήσεις από δικούς σου πελάτες στον Λάϊο, τον επίσημο αντιπρόσωπο. Τζετ.
Φυσικά με την τρινοβ έχεις εξαιρετική συνεργασία, αφού είσαι και καλιμπρατορας στα μηχανήματα αυτά!
Θενκς για την αποσαφήνιση. :drinks:
Επίσης το www.perfectimage.gr είναι ένα brand name ιδιοκτησίας μου και ουδεμία σχέση έχει με το φίλο μου Βαγγέλη Λάμπρου
Ναι, σόρρυ μπέρδεψα το perfect image με το projecting art!
Βλακεία μου, sorry man! :redface:

I stand corrected, σόρρυ γκαϊζ!

Ωστόσο, είναι γεγονός πως ο επίσημος αντιπρόσωπος εν Ελλάδι για me Geithain και για Trinnov είναι ο Λάιος, και δε πρόκειται για παραεμπόριο και παραεισαγωγές και δεξερωγωτι άλλο ειπώθηκε, που εξαιτίας αυτού έβγαλα καπνούς και ήθελα να αποσαφηνιστεί.

Επίσης είναι γεγονός πως ο Ζαπαντης έχει μαγαζί λιανικής εδώ και κάτι χρόνια, και ας πούμε τον τρινοβ που έχω εγώ, όπως κι ο ντιμιφουτ, κι ο Τζιοβάνι, κι ο λογκεο, κι ο τερματογκαζι κλπ, όλοι είναι με απόδειξη που γράφει πάνω Ζαπαντης. Αυτός τα παρέλαβε χονδρική από Λαϊο, και μετά τα έστειλε λιανική σε μας, με το κέρδος του, όπως προβλέπεται για όλα τα μαγαζιά λιανικής.

Το όμοιο γίνεται με το Νάκα, που φέρνει τα Νιούμαν, από Ζαπαντη τα πήρα, όχι απευθείας από Νάκα.

Και το όμοιο για me Geithain.

Θα ήθελα αυτά να είναι ξεκάθαρα, και να μην υπάρχουν αερολογίες για παραεμπόρια και κρυφές συναλλαγές και παραεισαγωγές και δεξερωγωτιάλλο κατεβάζει η φαντασία σας..

Για μια ακόμη φορά, να με συγχωρείτε για το μπέρδεμα που έκανα με το brand name του αγαπητού μου φίλου Μανώλη Καστρουνη.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.902
Πωπω
που είδες να γράφω για κάτι τέτοιο?
άλλο εννοούσα
και χαλάρωσε σε παρακαλώ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Πωπω
Ντροπή .
Εκτιθομεθα συντρόφοι.
Έπρεπε να έχουμε μάθει και το ποίημα απεξω .
Τολμάμε να αμφισβητούμε ;;;;;
Ηηηηιιιιιι.
Στην πυρά
Μάκη , σε βλέπω...

Reaction score
1.224
Έχεις δίκιο μωρέ, μπερδεύτηκα. :redface:

Να με συγχωρείτε παίδες, my mistake.

:drinks:
Άρα δε πουλάς εσύ (ως μαγαζί λιανικής με δική σου απόδειξη) τα τρίνοβ, οκ, προωθείς τις πωλήσεις από δικούς σου πελάτες στον Λάϊο, τον επίσημο αντιπρόσωπο. Τζετ.
Φυσικά με την τρινοβ έχεις εξαιρετική συνεργασία, αφού είσαι και καλιμπρατορας στα μηχανήματα αυτά!
Θενκς για την αποσαφήνιση. :drinks:

Ναι, σόρρυ μπέρδεψα το perfect image με το projecting art!
Βλακεία μου, sorry man! :redface:

I stand corrected, σόρρυ γκαϊζ!

Ωστόσο, είναι γεγονός πως ο επίσημος αντιπρόσωπος εν Ελλάδι για me Geithain και για Trinnov είναι ο Λάιος, και δε πρόκειται για παραεμπόριο και παραεισαγωγές και δεξερωγωτι άλλο ειπώθηκε, που εξαιτίας αυτού έβγαλα καπνούς και ήθελα να αποσαφηνιστεί.

Επίσης είναι γεγονός πως ο Ζαπαντης έχει μαγαζί λιανικής εδώ και κάτι χρόνια, και ας πούμε τον τρινοβ που έχω εγώ, όπως κι ο ντιμιφουτ, κι ο Τζιοβάνι, κι ο λογκεο, κι ο τερματογκαζι κλπ, όλοι είναι με απόδειξη που γράφει πάνω Ζαπαντης. Αυτός τα παρέλαβε χονδρική από Λαϊο, και μετά τα έστειλε λιανική σε μας, με το κέρδος του, όπως προβλέπεται για όλα τα μαγαζιά λιανικής.

Το όμοιο γίνεται με το Νάκα, που φέρνει τα Νιούμαν, από Ζαπαντη τα πήρα, όχι απευθείας από Νάκα.

Και το όμοιο για me Geithain.

Θα ήθελα αυτά να είναι ξεκάθαρα, και να μην υπάρχουν αερολογίες για παραεμπόρια και κρυφές συναλλαγές και παραεισαγωγές και δεξερωγωτιάλλο κατεβάζει η φαντασία σας..

Για μια ακόμη φορά, να με συγχωρείτε για το μπέρδεμα που έκανα με το brand name του αγαπητού μου φίλου Μανώλη Καστρουνη.
Μετα απο τοσα χρονια χρονια που γραφεις εδω μεσα, σοφοτερο ειναι να ψαχνεις τα δεδομενα για να απαντησεις παρα να ζητας συγγνωμη.
Αυτα.

• Like
Reactions: PMC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.210
Όσον αφορά τις προσωπικές μου ακουστικές εκτιμήσεις και κατατάξεις και βαθμολογίες, λέτε ο,τι θέλετε, αυτές είναι. Δεν με ενδιαφέρει διόλου αν έχετε άλλη άποψη, ιδίως οι οπαδοί του βινυλίου, που το έχω εντελώς χεσμένο. :gotcha:

Βεβαίως, για να πάμε σε πιο σκληρό ποrno, οι δικές μου βαθμολογίες για τα μπιενταμπλεγιου, αυτά τα μεγάλα που σας ξετρελαίνουν ακόμα και στις φωτογραφίες, είναι στον πάτο της κλίμακας, κι αν δε σας αρέσει, ξύδι, εμένα πάντως δε μ'αρεσουν με τίποτα όμως, με την καμία. Μέχρι και τα προακ έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση από τα χρεπια της μπιενταμπλεγιου! :lol:

Και για να μην έχετε απορίες, στο 50 είχα προσωπική βαθμολογία τα μαγκνεπαν, με τα οποία ως γνωστόν έχω μεγάλο έρωτα. :party:

Reaction score
4.705
Το θέμα εδώ, και ας μη το χαλάσουμε, είναι άλλο.
Το ομοαξονικό μεγάφωνο, μια πολύ καλή ιδέα στο audio, όταν συνδυαζεται με ενεργές υλοποιήσεις φαίνεται να δίνει πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.957
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13