Off Topic

Ndis

Titika
Reaction score
4.768
Εγώ προτρέπω τον οποιοδήποτε να πουλήσει παθητικά και να πάρει ενεργά . Επίσης να τρώει αγκιναρες και μπάμιες αλλά όχι κουκιά.

Καταθέτω μια άποψη η οποία δεσμεύει εμένα και όχι τον καθένα που την διαβαζει. Στην τελική η άποψη είναι σαν τον κ@λο ο καθένας εχει και από έναν ....

Δεν καταλαβαίνω συνεπώς γιατι εφόσον δεν προσβαλω κανέναν δεν έχω δικαίωμα να γράφω την μ@λακια μου (να περνάει και η ώρα).

Τέλος δεν καταλαβαίνω ξανά τι σκ@τα περιμένει κάποιος να διαβασει σε ένα thread που ονομάζεται ενεργά ηχεία !

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
Αυτό είναι σαφές, αγαπητέ. Όμως το "θεώρημά" σας περί κατάρτισης έτσι όπως είχε διατυπωθεί είχα την αίσθηση ότι είχε γενική εφαρμογή, εκτός αν μιλούσατε για τον εαυτό σας σε τρίτο πρόσωπο :D
Μα πόσο...μέσα πέφτεις.Κάνε ένα βήμα πιο κει για ν'ανέβεις και το...πρώτο σκαλοπάτι.:smile:
Στον εαυτό μου το λεγα για να το βλέπουν οι άλλοι.
...
Τέλος δεν καταλαβαίνω ξανά τι σκ@τα περιμένει κάποιος να διαβασει σε ένα thread που ονομάζεται ενεργά ηχεία !
Τα ενεργά ηχεία μπορούν να οδηγήσουν και σε ενεργά...τοιχία (μέσω εντοίχισης)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Λοιπόν μόλις ξεμπέρδεψα με την Μόνικα την μπελουτσι, πάω για μια μπύρα έξω με το τεσλα μου και μετά θα διαβάσω τα μαργαριτάρια σας :biggrin:
Καμία φωτογραφία φιλαράκι;

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.819
1)Σημασία έχει ότι δεν ενοχλούσε τον υποφαινόμενο ακούγοντάς τα έτσι...

2)Προσπερνάς τότε την ψηφιακή είσοδο...Αλλιώς χρειάζεται interface που θα παρέχει ψηφιακή έξοδο AES...Εφόσον όμως αρέσκεται σε βινυλιακά,τότε θα μεσολαβεί πάλι κάποιο στάδιο analog to digital για τη διαχείριση στο φωνογραφικό σήμα...Σε καθεμία από τις εναλλακτικές λοιπόν δεν θ'αποφευγόταν μετατροπή από στάδιο A to D.
Και γιατί να μην προτιμήσει αυτό, αντί για το Μπρούκλιν?

Η πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική από το να έχει ένα ζευγάρι sonus Faber......Ιταλός γαρ...
Και ένα τεράστιο λακαρισμένο τραπέζι στη θέση ακρόασης...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Ε ναι βρε, δεν τρώνε όλοι τα ίδια κολλήματα με εμάς.. :biggrin:
Επίσης αυτός το ζει αλλιώς δεν υπαρχει σχέση..

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Εντάξει, τα έβαλε όλα τα γυαλισμένα έπιπλα στη σειρά, τι ήθελες να έχει, σκρινιο;

Τουλάχιστον αυτός έχει δικαιολογία, είναι τυφλός, οι άλλοι που βλέπουν κιόλας, πως δικαιολογούνται με λάθος θέσεις στα ηχεία;

Reaction score
498
Αυτόνε τόνε Bo(tti)celli από τότε που έμαθα πριν αρκετά χρόνια πως παίζει σπίτι του με αυτές τις Ιταλικές ψαροκασέλες τα παθητικά (και τελευταία) δημιουργήματα του μαστρο-Serblin πριν αποδημήσει εις κύριον, και με αυτόνε τον Αμερικάνικο ενισχυτή με τα μεγάλα μπλε vuμετρα πολύ τον αντιπάθησα. Απορία μεγάλη μου ήτανε πώς έγραψε στον υπολογιστή εκείνο το γράμμα επίσης. Για ενεργά και ορθολογιστικές προσεγγίσεις δεν ήξερα πάντως. :biggrin:

bocelli_1.png

bocelli_2.png

Reaction score
8.897
Εγώ προτρέπω τον οποιοδήποτε να πουλήσει παθητικά και να πάρει ενεργά .
Εγώ θα πρότεινα να αγοράσουν καλώδια μετά εκουαλαιζερ, τίποτα τσουβάλια με ξύλα βρεγμένα και τα ρέστα ΚολοκυθοΚεφτεδες:biggrin:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
Αυτόνε τόνε Bo(tti)celli από τότε που έμαθα πριν αρκετά χρόνια πως παίζει σπίτι του με αυτές τις Ιταλικές ψαροκασέλες τα παθητικά (και τελευταία) δημιουργήματα του μαστρο-Serblin πριν αποδημήσει εις κύριον, και με αυτόνε τον Αμερικάνικο ενισχυτή με τα μεγάλα μπλε vuμετρα πολύ τον αντιπάθησα. Απορία μεγάλη μου ήτανε πώς έγραψε στον υπολογιστή εκείνο το γράμμα επίσης. Για ενεργά και ορθολογιστικές προσεγγίσεις δεν ήξερα πάντως. :biggrin:

View attachment 186654
View attachment 186655
Σταχυολογείται αυτούσια μια φράση κλειδί : "...Even my voice seems warmer and more beautiful!!!..."

(Θεός να μας φυλάει απ'του μυαλού το Wi-Fi - με...αργές αυτή τη φορά ταχύτητες)
:wink:

Last edited:

Reaction score
11.246
Σταχυολογείται αυτούσια μια φράση κλειδί : "...Even my voice seems warmer and more beautiful!!!..."

Το διάβασα και ήθελα να το σχολιάσω, αλλά μετά βαρέθηκα.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823

Το διάβασα και ήθελα να το σχολιάσω, αλλά μετά βαρέθηκα.
Παίδες, αν δεν σας κάνει η ζεστασιά να πάτε Γροιλανδία.. :biggrin:
Εδώ στο Ελλάντα (την) ακούμε ζεστά. :beach:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
Παίδες, αν δεν σας κάνει η ζεστασιά να πάτε Γροιλανδία.. :biggrin:
Εδώ στο Ελλάντα (την) ακούμε ζεστά. :beach:
Και...πιο όμορφα από την πραγματικότητα - να συμπληρώνεται αναγκαστικά υπό το ίδιο σκεπτικό. :sneaky:

Reaction score
6.811
Παράλληλο σύμπαν, όνειρα και ονειρώξεις....

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες
η δουλειά κάνει τους άντρες
το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί !

diskohead

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.599
Εντάξει, τα έβαλε όλα τα γυαλισμένα έπιπλα στη σειρά, τι ήθελες να έχει, σκρινιο;

Τουλάχιστον αυτός έχει δικαιολογία, είναι τυφλός, οι άλλοι που βλέπουν κιόλας, πως δικαιολογούνται με λάθος θέσεις στα ηχεία;
Ρε φίλε, ειλικρινά, κανεις κόντρες με τον εαυτό σου στην καφρίλα;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
Παράλληλο σύμπαν, όνειρα και ονειρώξεις....

Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες
η δουλειά κάνει τους άντρες
το γιαπί το πιλοφόρι το μυστρί !
Ορισμένα Σύμπαντα δεν είναι μόνο παράλληλα,αλλά και...ακατάλληλα για όσους δεν μπορούν να τα κουμαντάρουν... :sneaky:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Ρε φίλε, ειλικρινά, κανεις κόντρες με τον εαυτό σου στην καφρίλα;
Όχι, σε τέτοια σπορ δε τολμώ να κάνω κόντρα, είμαι χαμένος από χέρι, είσαι αναμφίβολα ο πρωταθλητής με το χρυσό μετάλλιο, κι οι φίλοι σου (που σε κάνουν λάικ) κατέλαβαν τις υπόλοιπες πρώτες θέσεις!

Κερδάτε κερδάτε!

Συνεχίστε, σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη πως μπορείτε να τα πάτε ακόμα καλύτερα.

Last edited:

Reaction score
2.826
. Απορία μεγάλη μου ήτανε πώς έγραψε στον υπολογιστή εκείνο το γράμμα επίσης.
Πληκτρολόγιο για τυφλούς
Εγώ θα πρότεινα να αγοράσουν καλώδια μετά εκουαλαιζερ, τίποτα τσουβάλια με ξύλα βρεγμένα και τα ρέστα ΚολοκυθοΚεφτεδες:biggrin:
Να μας πεις από που τα αγοράζεις τα ξύλα, τουλάχιστον εσένα σου μένουν τα τσουβάλια και για άλλη χρήση :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell