Off Topic

Reaction score
2.826
Άγιος;
Κάτσε να σε ευλογήσω πρώτα:

View attachment 186669
Κατα πρώτον στα μούτρα σου, αλλά τέτοιος μάγκας είσαι, αν θες μπροστά μου να το κάνεις αυτό δισπίθαμους, φεις του φεις και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για το επίπεδο των μελών και την άμεση αντίδραση σας, αν αυτό δεν παραβαίνει τους κανόνες τότε τι άλλο πρέπει να γίνει.

P

PMC

Guest
Σταχυολογείται αυτούσια μια φράση κλειδί : "...Even my voice seems warmer and more beautiful!!!..."

(Θεός να μας φυλάει απ'του μυαλού το Wi-Fi - με...αργές αυτή τη φορά ταχύτητες)
:wink:
Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει πως είναι η φωνή του αν δεν την έχει ηχογραφήσει πρώτα και μετά να την έχει ακούσει. Αν εσύ ακούς τη φωνή σου ίδια την ώρα που μιλάς ζωντανά Αλλά και όταν την έχεις ηχογράφησει τότε σίγουρα αποτελείς μία παγκόσμια Εξαίρεση......

Φυσικά ο έμπειρος Καλλιτέχνης έχει ακούσει πολλές φορές την φωνή του Στα διάφορα στούντιο που έχει δημιουργήσει τους άπειρους δίσκους του. Εκεί , μέσα από τα μόνιτορ ενεργά ηχεία έχει δημιουργήσει μία εικόνα για το πως ακούγεται η φωνή του. Ακόμα και στις συναυλίες που έχει λάβει μέρος ακούει τη φωνή του όπως την έχειι συνηθίσει Στον χώρο εργασίας του......

Ποια είναι η ανάγκη του να δηλώσει ότι μέσα από αυτά τα ηχεία η φωνή του ακούγεται πιο ζεστή και πιο όμορφη? Μα φυσικά το ότι ακούει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει συνηθίσει να ακούει από τα ηχεία που χρησιμοποιεί στη δουλειά του. Ακούει κάτι Που του αρέσει πιο πολύ.

Αν Κάποιοι δεν θέλουν να το καταλάβουν δεν θα το καταλάβουν ποτέ. Τα μικρά ενεργά μόνιτορ είναι εργαλεία δουλιάς τα περισσότερα έχουν μικρή διασπορά και τοποθετούνται αποκλειστικά σε μικρές αποστάσεις. Δεν μπορούν να μας δημιουργήσουν ένα μεγάλο sound wall Το οποίο είναι επιθυμητό στα περισσότερα σύγχρονα σαλόνια με αποστάσεις ακρόασης μεγαλύτερες από 2 m. Απο ένα μικρό ενεργό μόνιτορ Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις το sound stage που μπορεί να σου δώσει ένα μεγάλο κλασσικό ηχείο...

Φίλε @Bhutia ,
Η Γνώσεις σου πάνω στο hi fi Είναι μοναδικές και σπάνιες. Λίγο να σε έχει διαβάσει κάποιος μπορεί Εύκολα να το καταλάβει. Ο Επιτηδευμένος τρόπος γραφής σου αποδεικνύει την Αξιοζήλευτη Καλλιέργεια σου. Είναι πραγματικά σπάνιο να μπορέσει κάποιος να βρει λάθος στα γραφόμενα σου. Γι’ αυτό το λόγο ακριβώς έχεις πείσει τον υποφαινόμενο Και όχι μόνο , για την αξία των κειμένων σου.
Θα σε παρακαλούσα όσο είναι δυνατό να μην αφήνεις αυτό που θέλεις να αποδείξεις ότι συμβαίνει ......να υπερβαίνει αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Αυτό που θέλω να μείνει είναι ότι όλοι μας πρέπει να ψάχνουμε λίγο περισσότερο την αλήθεια αλλά και ποιες είναι οι δικές μας ανάγκες , τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να μάθουμε περισσότερα για αυτό που μας ενδιαφέρει και όχι να χάφτουμε αμάσητά όλα αυτά που Διαβάζουμε από κάποιους που υποτίθεται έχουν τη γνώση. Πρέπει επιτέλους να παίρνουμε τις πληροφορίες και να της ερμηνεύουμε ο καθένας με βάση τις πραγματικές μας Επιθυμίες.

Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και δεν θα ήθελα να αποκτήσω.....

Last edited by a moderator:

Reaction score
19.485
αν είναι να μου το γυρίσετε σοβαρά να πάτε να γράψετε στο άλλο νήμα...άιντες :laugh:
Εαν, λεω εαν ποτέ, ενα off topic γινει on topic (μεσα στο off topic) τι γινεται τοτε ? Τα ξαναπας στο αρχικο νημα χα χα ?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.362
Εαν, λεω εαν ποτέ, ενα off topic γινει on topic (μεσα στο off topic) τι γινεται τοτε ? Τα ξαναπας στο αρχικο νημα χα χα ?
δεν εχει συμβει ποτε.. κανεις δεν ξερει.. 🐒

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
Εσεις χρησιμοποιειται καθαριστικα προσωπου η εισαστε τιποτα πρωτογονοι ?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.980
αν αυτό δεν παραβαίνει τους κανόνες τότε τι άλλο πρέπει να γίνει.
[/QUOTE]
τι έγινε με τους κανόνες πάλι?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.980

θα θελαμε ριβιού παρακαλώ...όπως εκείνο με τα υγρομάντηλα στην 1η καραντίνα :laugh:

Reaction score
19.485
αν αυτό δεν παραβαίνει τους κανόνες τότε τι άλλο πρέπει να γίνει.
τι έγινε με τους κανόνες πάλι?
[/QUOTE]

Χα χα μου θυμισες τον Κοντογιαννιδη που ηταν ταξιτζης σε εξεινο το εργο με τον Κιμουλη που εβαλε βομβα στον ΟΤΕ και ξυπνησε μονο οταν ελεγαν κατι για το κομιστρο. "τι εγινε με το κομιστρο ?"

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.337
...
Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και δεν θα ήθελα να αποκτήσω.....
Οποία σύμπνοια...Ανάλογη διάθεση έχει και ο υποφαινόμενος έναντι συσκευών όπως...Trinnov και λοιπών με υψηλά αντίτιμα :A
(τι έγινε με τους κανόνες πάλι?)

Χα χα μου θυμισες τον Κοντογιαννιδη που ηταν ταξιτζης σε εξεινο το εργο με τον Κιμουλη που εβαλε βομβα στον ΟΤΕ και ξυπνησε μονο οταν ελεγαν κατι για το κομιστρο. "τι εγινε με το κομιστρο ?"
Daharis...Friday (each and everyday)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381

Ναι!

92495735_641778699702316_6097545424950788096_n.jpg

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.008
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell