- Reaction score
- 85.271
Περίμενα να με πιάσει το αντιπυρετικό....μόλις με έπιανε έγραφα. Μετά πάλι σιωπή.ναι πως....έτσι είναι οι άρρωστοι...πυροβόλο ήσουν σήμερα
Περίμενα να με πιάσει το αντιπυρετικό....μόλις με έπιανε έγραφα. Μετά πάλι σιωπή.ναι πως....έτσι είναι οι άρρωστοι...πυροβόλο ήσουν σήμερα
σε τι θερμοκρασία παίζεις?Περίμενα να με πιάσει το αντιπυρετικό....μόλις με έπιανε έγραφα. Μετά πάλι σιωπή.
πάλι καλά που το πεςΣυνήθως 37.2-37.3. Ή καθόλου.
Σημερα με φούντωσε ο @haris1308 και πήγα 38.2 μέγιστο
Πλακα πλακα, αυτος ο ιος σε ξανακυλα οχι μονο με σωματικη κουραση αλλα και ψυχολογικη. Να μη συγχυζεσαι και να μη κανεις και βαρια πνευματικη εργασια. Δεν το εχει πολυ για να σε ξανακυλαει συνεχως, για να σε τρομαξω λιγο.Συνήθως 37.2-37.3. Ή καθόλου.
Χτύπησα κόκκινο που λένε
κσλτσα ..... ηχοπερατή και ουχί σπέρμοπερατήοχι ρε σατανα666 βραδιακο...θα με καταφερεις να με κανεις να γελασω..
-> διπλη καλτσα για τους πολυ αντρες. (ή διαφορετικης υφανσης)
που να ήταν και καλάναι πως....έτσι είναι οι άρρωστοι...πυροβόλο ήσουν σήμερα
ωχ ανέβηκες μια ... οκτάβαΣυνήθως 37.2-37.3. Ή καθόλου.
Χτύπησα κόκκινο που λένε
Είδες τι παθαίνεις με τα "fake news" ;Σημερα με φούντωσε ο @haris1308 και πήγα 38.2 μέγιστο
Αντικομμουνιστιλ... Εξαιρετικά δραστικό αντιπυρετικο σκεύασμα. Χορηγείται και χωρίς συνταγή ιατρού!Χτύπησα κόκκινο που λένε
Θα σου απαντήσω σοβαρά: Αν εννοείς "φίλους" τους ανθρώπους που πατάνε ένα λάικ ή οποιαδήποτε άλλη αντίδραση σε μία ανάρτηση, όχι, δεν έχω κύκλο "ακολούθων", ούτε επιθυμώ να αποκτήσω. Επίσης, δεν βρίσκω σωστό να σχολιάζεται το σε ποιον "αρέσει" μία ανάρτηση - είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δίδεται τέτοια δυνατότητα από την πλατφόρμα. Οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο είναι αστείες, και για αυτό θα παρατηρήσεις ότι συνήθως ποστάρω ελάχιστα τεχνικά σχόλια, για πράγματα που γνωρίζω, είτε εμπειρικά είτε θεωρητικά. Αντίθετα, οι γνώσεις που αποκομίζω διαβάζοντας αναρτήσεις είτε δικές σου είτε άλλων χρηστών είναι ανεκτίμητες, και έχοντας περιηγηθεί αρκετά στο διαδίκτυο, διαπιστώνω ότι το επίπεδο γνώσης εδώ μέσα είναι κορυφαίο. Δεν είμαι θιασώτης του ενός ή του άλλου στρατόπεδου, ούτε έχω καμία κάψα να γίνει σεβαστή η άποψή μου, ειδικά από τη στιγμή που άλλοι γνωρίζουν περισσότερα από μένα. Κάνω μόκο, λοιπόν, και διαβάζω.Όχι, σε τέτοια σπορ δε τολμώ να κάνω κόντρα, είμαι χαμένος από χέρι, είσαι αναμφίβολα ο πρωταθλητής με το χρυσό μετάλλιο, κι οι φίλοι σου (που σε κάνουν λάικ) κατέλαβαν τις υπόλοιπες πρώτες θέσεις!
Κερδάτε κερδάτε!
Συνεχίστε, σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη πως μπορείτε να τα πάτε ακόμα καλύτερα.
Μην παίρνεις κι όρκο....Το μόνο καλό με τον κοροναιο είναι που δε θα γίνει η πορεία για το πολυτεχνείο......
τους χάλασε την εθνική εορτή...τι να λέμε...
Όπως το έθιξες κι εσύ,το ζήτημα είναι πολυδιάστατο.Ιδίως όσο υπάρχουν μέλη που θα πατήσουν το like επιθυμώντας να διατρανώσουν τον δικό τους φατριασμό ή αντιπάθεια προς χαρακτήρες για τους οποίους νιώθουν αντιπαλότητα ή τους βρίσκουν απλώς...αχώνευτους - και ανεξάρτητα από την ισχύ όσων κάθε φορά διατυπώνονται.Θα σου απαντήσω σοβαρά: Αν εννοείς "φίλους" τους ανθρώπους που πατάνε ένα λάικ ή οποιαδήποτε άλλη αντίδραση σε μία ανάρτηση, όχι, δεν έχω κύκλο "ακολούθων", ούτε επιθυμώ να αποκτήσω. Επίσης, δεν βρίσκω σωστό να σχολιάζεται το σε ποιον "αρέσει" μία ανάρτηση - είμαι σίγουρος ότι δεν είναι αυτός ο λόγος που δίδεται τέτοια δυνατότητα από την πλατφόρμα. Οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο είναι αστείες, και για αυτό θα παρατηρήσεις ότι συνήθως ποστάρω ελάχιστα τεχνικά σχόλια, για πράγματα που γνωρίζω, είτε εμπειρικά είτε θεωρητικά. Αντίθετα, οι γνώσεις που αποκομίζω διαβάζοντας αναρτήσεις είτε δικές σου είτε άλλων χρηστών είναι ανεκτίμητες, και έχοντας περιηγηθεί αρκετά στο διαδίκτυο, διαπιστώνω ότι το επίπεδο γνώσης εδώ μέσα είναι κορυφαίο. Δεν είμαι θιασώτης του ενός ή του άλλου στρατόπεδου, ούτε έχω καμία κάψα να γίνει σεβαστή η άποψή μου, ειδικά από τη στιγμή που άλλοι γνωρίζουν περισσότερα από μένα. Κάνω μόκο, λοιπόν, και διαβάζω.
Αυτό με το οποίο όμως έχω πρόβλημα είναι οι ρατσιστικές, σεξιστικές ή διχαστικές συμπεριφορές, όποιο και να είναι το αντικείμενο της κουβέντας. Η κοινωνία μας είναι ήδη πολύ μπερδεμένη και κρίνω ότι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι η αναπαραγωγή της τοξικότητας (αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που γράφω αυτές τις γραμμές), είτε αφορά σε διαχωρισμό των ανθρώπων σε μαύρους/άσπρους/με μπλε και πράσινους κόκκους, είτε σε αδύνατους/χοντρούς, είτε σε αρτιμελείς/ανάπηρους, είτε σε αυτούς που πατάνε λάικ σε σένα και σε όσους πατάνε λάικ σε μένα.
Από το Link που έβαλες:Εσεις χρησιμοποιειται καθαριστικα προσωπου η εισαστε τιποτα πρωτογονοι ?
Καθαρισμός προσώπου: 5 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα
καθαρισμός προσώπου: Παρακάτω κάναμε μία λίστα με 5 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα αλλά και το σωστό τρόπο να τα χρησιμοποιείς!www.oneman.gr
Το πράγμα που έκανε τη μετάφραση, δεν έδωσε καν σημασία να χρησιμοποιήσει τη σωστή λέξη στη μετάφραση του "nut" που φυσικά, κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, δεν είναι καρύδι.Βρέξε την επιδερμίδα σου με χλιαρό/ζεστό νερό και ρίξε μία μικρή ποσότητα (περίπου ίση με το μέγεθος ενός καρυδιού) από το προϊόν στα χέρια σου.
Πράγματι,το καρύδι μεταφράζεται walnut...Μέγεθος ανταποκρινόμενο σε υπερβολική ποσότητα...Οπότε δόκιμο πρότυπο θα ήταν ένα φυστίκι (hazelnut) ή φουντούκι (peanut) - (Stop busting our...nuts)Από το Link που έβαλες:
Το πράγμα που έκανε τη μετάφραση, δεν έδωσε καν σημασία να χρησιμοποιήσει τη σωστή λέξη στη μετάφραση του "nut" που φυσικά, κρίνοντας από τα συμφραζόμενα, δεν είναι καρύδι.
περαστικά εύχομαι! Και είναι σπουδαίο οι ιατροί του ιδιωτικού να ενισχύσουν το ΕΣΥΠερίμενα να με πιάσει το αντιπυρετικό....μόλις με έπιανε έγραφα. Μετά πάλι σιωπή.
Δεν μας θέλουν. Μόνο με επίταξη, χωρίς να πληρωνόμαστε. Αυτοί όμως να πληρώνονται.περαστικά εύχομαι! Και είναι σπουδαίο οι ιατροί του ιδιωτικού να ενισχύσουν το ΕΣΥ