VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Μην το λες, μου κραταει μουτρα ο πρωην και μου τα σβηνει.εσύ έχεις ειδική άδεια και για ότι να ναι τοπικ...δεν τα ρωτάνε αυτά
Μην το λες, μου κραταει μουτρα ο πρωην και μου τα σβηνει.εσύ έχεις ειδική άδεια και για ότι να ναι τοπικ...δεν τα ρωτάνε αυτά
μου θύμισες έναν φίλο....που χρησιμοποιούσε πατάκιΣορρυ φιλαρακι, οποιος δεν εχει δοκιμασει με καλτσα δεν ξερει τι χανει. Τραστ μι.
ευκολάκι είναι αυτόςΜην το λες, μου κραταει μουτρα ο πρωην και μου τα σβηνει.
Ε, πες τους τα.οποιος δεν εχει δοκιμασει με καλτσα δεν ξερει τι χανει. Τραστ μι
Κατα πρώτον στα μούτρα σου, αλλά τέτοιος μάγκας είσαι, αν θες μπροστά μου να το κάνεις αυτό δισπίθαμους, φεις του φεις και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο.
Κανένας άνθρωπος δεν ξέρει πως είναι η φωνή του αν δεν την έχει ηχογραφήσει πρώτα και μετά να την έχει ακούσει. Αν εσύ ακούς τη φωνή σου ίδια την ώρα που μιλάς ζωντανά Αλλά και όταν την έχεις ηχογράφησει τότε σίγουρα αποτελείς μία παγκόσμια Εξαίρεση......Σταχυολογείται αυτούσια μια φράση κλειδί : "...Even my voice seems warmer and more beautiful!!!..."
(Θεός να μας φυλάει απ'του μυαλού το Wi-Fi - με...αργές αυτή τη φορά ταχύτητες)
Αυτό δεν το κατάλαβα. Άστο όμως, μην το εξηγήσεις καλύτερα.μου θύμισες έναν φίλο....που χρησιμοποιούσε πατάκι
Εαν, λεω εαν ποτέ, ενα off topic γινει on topic (μεσα στο off topic) τι γινεται τοτε ? Τα ξαναπας στο αρχικο νημα χα χα ?αν είναι να μου το γυρίσετε σοβαρά να πάτε να γράψετε στο άλλο νήμα...άιντες
δεν εχει συμβει ποτε.. κανεις δεν ξερει..Εαν, λεω εαν ποτέ, ενα off topic γινει on topic (μεσα στο off topic) τι γινεται τοτε ? Τα ξαναπας στο αρχικο νημα χα χα ?
δεν θέλειςΑυτό δεν το κατάλαβα. Άστο όμως, μην το εξηγήσεις καλύτερα.
τι έγινε με τους κανόνες πάλι?αν αυτό δεν παραβαίνει τους κανόνες τότε τι άλλο πρέπει να γίνει.
θα θελαμε ριβιού παρακαλώ...όπως εκείνο με τα υγρομάντηλα στην 1η καραντίναΕσεις χρησιμοποιειται καθαριστικα προσωπου η εισαστε τιποτα πρωτογονοι ?
Καθαρισμός προσώπου: 5 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα
καθαρισμός προσώπου: Παρακάτω κάναμε μία λίστα με 5 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα αλλά και το σωστό τρόπο να τα χρησιμοποιείς!www.oneman.gr
σε τι? τι επιθυμείς πάλι? τι? talk to me Gooseτι έγινε με τους κανόνες πάλι?
Δεν σε βλέπω ζωηρό
τι έγινε με τους κανόνες πάλι?αν αυτό δεν παραβαίνει τους κανόνες τότε τι άλλο πρέπει να γίνει.
Οποία σύμπνοια...Ανάλογη διάθεση έχει και ο υποφαινόμενος έναντι συσκευών όπως...Trinnov και λοιπών με υψηλά αντίτιμα :A...
Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και δεν θα ήθελα να αποκτήσω.....
Daharis...Friday (each and everyday)(τι έγινε με τους κανόνες πάλι?)
Χα χα μου θυμισες τον Κοντογιαννιδη που ηταν ταξιτζης σε εξεινο το εργο με τον Κιμουλη που εβαλε βομβα στον ΟΤΕ και ξυπνησε μονο οταν ελεγαν κατι για το κομιστρο. "τι εγινε με το κομιστρο ?"
Ναι!Εσεις χρησιμοποιειται καθαριστικα προσωπου η εισαστε τιποτα πρωτογονοι ?
Καθαρισμός προσώπου: 5 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα
καθαρισμός προσώπου: Παρακάτω κάναμε μία λίστα με 5 προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για την αντρική επιδερμίδα αλλά και το σωστό τρόπο να τα χρησιμοποιείς!www.oneman.gr