- Reaction score
- 85.883
Ποιος έδινε τότε μετρήσεις on axis και of axis?
Και ρυθμιστικά τονικότητας.
Θα σέβεστε.
Last edited:
Ποιος έδινε τότε μετρήσεις on axis και of axis?
αυτον τον κακομοιρο δεν θυμαμαι αν τον εβαλα !!!
View attachment 186817
Συστηματάρες σε απαράδεκτους-αφρόντιστους ηχητικά χώρους...
Ρώτα τον @wizzy.Με 2x 10" το καθε 800αρι τι να το κάνει??
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχει να κάνει κυρίως με τον όγκο του χώρου στον οποίο βρίσκονται τα ηχεία.Τα 2 10ιντσα ανά ηχείο είναι καλά.
Τα 2 12ιντσα καλύτερα.
Τα 2 15 ιντσα είναι άριστα. Ανά ηχείο πάντα.
Αμα βάλεις και 2 18ιντσα σαμπς είσαι εξαιρετικός .
Ο @Musicofilos μπορεί να μπει στο thread μου και να διαβάσει, να δει μετρήσεις κτλ, δεν χρειάζεται να πω κάτι. Το σχόλιο του @Kostas Kefalas (θέλω να πιστεύω ότι) αναφέρεται στο χώρο της φωτογραφίας κι όχι στον δικό μου.Ρώτα τον @wizzy.
Να βάζεις μουσική σε multi channel stereo και να σείεται το σπίτι, τρέλλα ο τύπος.
Εχει συνολικά έντεκα 10ιντζα εκεί μέσα.Με ένα μόνο sub που πας ρε μάστορα;
...για να δοκιμάζεις τις αντοχές του μπετόν και των γειτόνων.Τα 2 10ιντσα ανά ηχείο είναι καλά.
Τα 2 12ιντσα καλύτερα.
Τα 2 15 ιντσα είναι άριστα. Ανά ηχείο πάντα.
Αμα βάλεις και 2 18ιντσα σαμπς είσαι εξαιρετικός .
Ωρες ωρες το ματι και το αυτι ειναι αχορταγο...Δεν ακουνε ολοι club μουσικη σε real σταθμες και απο τοσο μακρινες αποστασεις για να εχουν αναγκη τοσα πολλα και μεγαλα μεγαφωνα.Αν αυτο θελεις εσυ σπιτι σου-no problemo!Με 4*5.5" σε dedicated χωρο σε πολυκατοικια,ουτε να τερματισω ηχεια-ενισχυτη μπορω με τις εντασεις που ακουω,οι οποιες ειναι χορταστικοτατες για εμενα και την πιθανη παρεα μου.Ακομα και με ηλεκτρονικη μουσικη με πολυ χαμηλο οπως Drum & Bass!Αυτά τα 10ιντσα που λέτε και ξαναλέτε είναι midbass, όχι sub.
στον δικο σου αναφερομαι βρε.....το στησιμο-χωρος εχει την ακυρωση του κερατα χαμηλα και θες sub τοποθετηση οπου βολευει για να ακους.Ο @Musicofilos μπορεί να μπει στο thread μου και να διαβάσει, να δει μετρήσεις κτλ, δεν χρειάζεται να πω κάτι. Το σχόλιο του @Kostas Kefalas (θέλω να πιστεύω ότι) αναφέρεται στο χώρο της φωτογραφίας κι όχι στον δικό μου.
Μέχρι πόσο κατεβαίνουν Νίκο;- Τι είχες Γιάνννη;
- Τι είχα πάντα...
Αλήθεια, τι σχέση έχει το (χιλιογραμμένο και άνευ ουσίας) άνωθεν παραλήρημα με τη δική μου παρατήρηση, η οποία προκύπτει από μια απλούστατη θέαση των αποκρίσεων των εν λόγω ηχείων;