- Reaction score
- 12.783
Πχ
BTW: Νικόλας, όχι Νίκος...
Οκ Νικόλα σόρυ δεν το θυμόμουν, για το ηχείο τώρα μια χαρά κατεβαίνει, υπάρχουν μουσικά κομμάτια με μπάσο κάτω απ τα 40hz;Πχ
Την <<ζημιά>> δεν την κάνει ποτέ το ύφασμα αλλά ο σκελετός της σήτας.Καλησπέρα στην ομάδα μας,
Θα ήθελα τα "φώτα" των πιο έμπειρων από εμένα στο χώρο και στην B&W, αν και δεν ειμαι τόσο νέος
Ως κάτοχος των υπέροχων 802D, πάντα απορούσα αν το ιδεατό set up τους όταν θες την βέλτιστη ποιότητα (ή όπως τουλάχιστον έχουν "κουρδιστεί" από το εργοστάσιο) είναι με ή χωρίς τις γρίλιες στο mid. Η εύκολη και γρήγορη απάντηση θα ήταν, χωρίς της γρίλιες .. Απλά, αναρωτιέμαι, σε ένα τόσο ακριβό και προσεγμένο προϊόν, λογικά η ποιότητα του υφάσματος της γρίλιας θα πρέπει να είναι τόσο accusticaly tramsparent ή nutral που λογικά δεν θα άπρεπε να "χαλάει" τον ήχο ... Just food for thought ....
Χμμμ, θα μπορούσε.. Βέβαια στην περίπτωσή μας, ο εν λόγω σκελετός, είναι πολύ "διακριτικος" θα έλεγα ....Την <<ζημιά>> δεν την κάνει ποτέ το ύφασμα αλλά ο σκελετός της σήτας.
Μία πρόχειρη που έχω, πριν την έλευση του S5 αλλά με τον P5.. Θα ακολουθήσουν περισσότερεςΒάλε καμιά φώτο βρε να δούμε το εξαιρετικό ηχείο..
Για τις σίτες δεν μας είπες την γνώμη σου όμως.. Εγώ φώτο έβαλαΒάλε καμιά φώτο βρε να δούμε το εξαιρετικό ηχείο..
Βάλε καμιά φώτο βρε να δούμε το εξαιρετικό ηχείο..