Κώστα μου, δεν άνοιξα κουβέντα για καλώδια γενικά. Ρωτάω για καλώδια που θα ταιριάξουν σε ηχεία B&W, στο θρεντ της B&W.περι καλωδιων υπαρχει θεμα παιδια ....
Most visitors online was 2975 , on 26 Feb 2025
Κώστα μου, δεν άνοιξα κουβέντα για καλώδια γενικά. Ρωτάω για καλώδια που θα ταιριάξουν σε ηχεία B&W, στο θρεντ της B&W.περι καλωδιων υπαρχει θεμα παιδια ....
καλωδια μονο με δοκιμες.
Έστω μια λίστα των 4-5 επικρατεστερων βρε αδελφέ!εχει απαντηθει Χαρη μας, τα παιρνεται σπιτι σας και δοκιμαζεται![]()
αυτη ειναι η μαγεια του φιδιου....Έστω μια λίστα των 4-5 επικρατεστερων βρε αδελφέ!
Υπάρχουν χιλιάδες καλώδια, πώς θα δοκιμαστούν όλα;
Δεν αισθάνεσαι άσχημα που κάπου εκεί έξω μπορεί να βρίσκεται το match made in heaven καλωδιο για το σύστημά σου και να μην το έχεις δοκιμάσει;δεν δοκιμάζονται όλα προφανώς. εγώ κατα καιρούς δανείζομαι από φίλους του σάιτ. ακούμε καμία μουσική γνωριζόμαστε κιόλας.
Ποια καλέ; το Τζόκερ;αυτη ειναι η μαγεια του φιδιου....![]()
Ποστ 1.134, μόλις μία σελίδα πίσω.....και συνεχιζουμε με τα ωραια απο τις φωτο....
εχει και πολυκαναλο αυτος...
...πιθανον με ενεργα...
![]()
Ρε συ Κώστα, αυτός έχει το κεντρικό πιο κάτω από τα κυρίως! Τί πράγματα είναι αυτά; Αίσχος. Χάλια θα παίζει, πρέπει να το σηκώσει.
ε ναι ρε συ, κανονικα ετσι ειναι αν θελουμε να λεμε οτι εχουμε σωστο στησιμο....Ρε συ Κώστα, αυτός έχει το κεντρικό πιο κάτω από τα κυρίως! Τί πράγματα είναι αυτά; Αίσχος. Χάλια θα παίζει, πρέπει να το σηκώσει.
Τον είδα το βλάκα, εντοίχισε τις συσκευές αντί τα ηχεία. Ε μα.και συνεχιζουμε με τα ωραια απο τις φωτο....
εχει και πολυκαναλο αυτος...
...πιθανον με ενεργα...
![]()
Αυτή είναι άδεια ρε συ!Μία κεφαλή για τον φίλο μου Kefala.
View attachment 189368
Part of a Bowers and Wilkins 802 midrange enclosure – made from a solid billet of aluminium.
Πες μου τώρα ότι ο εν λόγω μπαγλαμάς , χρησιμοποιεί τα 4 μονομπλόκς για να οδηγήσει BASS MIDBASS, και με τους άλλους δύο δικάναλους σωστά κάνει , mid , tweeters.