- Reaction score
- 138.744
Φικσντ.Δεν πήρε γιατί δεν θέλει να ακούει μπάσα
Φικσντ.Δεν πήρε γιατί δεν θέλει να ακούει μπάσα
Ε τοτε σωστος!Δεν πήρε γιατί δεν ακούει εκκλησιαστικο όργανο και δεν βλέπει ταινίες.
Μάλλον δεν έχεις ακούσει από κοντινή απόσταση live κορυφαίο φλάουτο από καλό σολίστα.Καλα ρε γμτ, ειναι αυτα κομματια για ακροαση ηχοσυστηματος? Τι διαλο με καναρινια φλαουτα κρινουμε τα ηχεια?
Υπάρχουν πράγματι αρκετοί χρήστες που το παίζουν πολύ το...εκκλησιαστικό τους όργανο.Δεν πήρε γιατί δεν ακούει εκκλησιαστικο όργανο και δεν βλέπει ταινίες.
Ζωολογικός κήπος...μη με αναγκασεις μαεστρο μας να βαλω το πολυπριζο σε στηριχτικο (να μη πεσει εκει που το χω) -εγω θα φαω ξυλο...ουτε τερμιτης να ειμουν..λολ
Ζωολογικέ τύπε,μάθε να εκφράζεσαι καλύτερα,να λες του...λούτσου ο χαβάς......ουχί με το χαβά της πθωλής του καθενός σουγιά.
αν δεν παιζουν ομως , τα οργανα, τα εκκλησιαστικα, τζαμπα τα πηρες τα σαμπιαΕγω βλέπω ταινίες για εκκλησιαστικά όργανα
Θα το γυρίσεις σε μαντινάδες τώρα;αν δεν παιζουν ομως , τα οργανα, τα εκκλησιαστικα, τζαμπα τα πηρες τα σαμπια
Ακουγα μικρος τον τσομπανο του χωριου μας, αλλα περασαν πολλα χρονια, δεν θυμαμαι πως ηταν!Μάλλον δεν έχεις ακούσει από κοντινή απόσταση live κορυφαίο φλάουτο από καλό σολίστα.
FixedΕγω βλέπω ταινίες με εκκλησιαστικά όργανα
Το τραπεζακι μεσης με το τηλεκοντρολ επανω φαινεται σαν αληθινος ανθρωπος!
Ο γιος μου είναι σφουγγαρίζει το πάτωμαΤο τραπεζακι μεσης με το τηλεκοντρολ επανω φαινεται σαν αληθινος ανθρωπος!
Αχ, ωραίες εποχές τότε που σκούπιζα κι εγώ το πάτωμα! Όταν δεν κρυβόμουν πίσω απο τα ηχεία δηλαδή! Αααααχ!Ο γιος μου είναι σφουγγαρίζει το πάτωμα
Τον δουλεύεις με τηλεχειριστήριο βλέπω.Ο γιος μου είναι σφουγγαρίζει το πάτωμα
για πες εντυπωσεις ;
και τέζα η παιχτούρα στο πάτωμα...δεν άντεξε το παντς από το κάρδιο
Πάρε βρε μια σκούπα ρομπότ, 2020 έχουμε ρε μπαγασες