- Reaction score
- 25.444
Παραδοσιακές αξίες...Ο γιος μου είναι σφουγγαρίζει το πάτωμα
Δεν έχει να κάνει , περνάει το σκουπάκι και μετά οι κανίβαλοι.
Υποψιάζομαι ότι στο γυμνάσιο θα σταματάει αυτό
Παραδοσιακές αξίες...Ο γιος μου είναι σφουγγαρίζει το πάτωμα
Δεν έχει να κάνει , περνάει το σκουπάκι και μετά οι κανίβαλοι.
Δεν μπορώ να τα πω επιστημονικά, απλά ιδανικά για τον χώρο μου είναι τόσο όσο, έχει από όλα μπάσο διαύγεια ταχύτητα, είναι εξαιρετικό ακόμα σε σε πολύ χαμηλές εντάσεις, έτσι και αλλιώς για μένα μια ιδανική μέση στάθμη ακρόασης είναι από 85 έως 88 db αν μετράει σωστά το app του κινητού, ανάμεσα σε αρκετά που άκουσα μέχρι 5,5K μου άρεσε πιο πολύ από όλα, επίσης κάνει πολύ καλό ματσαρισμα με το υπόλοιπο σύστημα, βέβαια έγινε δοκιμή στο χώρο μου, παλιά σχολή αντιπιντιεφάκιας.για πες εντυπωσεις ;
....ποια ειναι ;
Αυτά είναι σοβαρά ηχεία,όχι μπακατέλες κόρνες,Goldenear και Neumann...για πες εντυπωσεις ;
....ποια ειναι ;
Πέντε χρόνια ακόμα Θεέ μου..
Υποψιάζομαι ότι στο γυμνάσιο θα σταματάει αυτό
Δεν είναι τα 23 αλλά τα 24 μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλοΑυτά είναι ηχεία,όχι μπακατέλες κόρνες,Goldenear και Neumann...
(Πώς να μην έχει αφού φοράει...εξαμισάρι mid-woofer αντί πενταμισάρι)Πέντε χρόνια ακόμα Θεέ μου.
Δεν είναι τα 23 αλλά τα 24
https://pmc-speakers.com/products/consumer/twenty5i/twenty524i
Μετα την καραντινα οποτε θελεις!Ετσι δεν ειχαμε πει κιολας;Μου το ειχες δωσει ωστε να ερθεις σπιτι μου τις επομενες μερες να ακουσουμε και να στο δωσω.@Γιάνννης ποτε με το καλο θα ερθω να τ ακουσω επιτελους να παρω και το λεγαμενο επιτελους το cd ;
κάτι λένε για εμβόλιο τον Ιανουάριο....Μετα την καραντινα, για μετα το Πασχα μας βλεπω δηλαδη;
Πολύ ωραίο σύστημα, που το είχες κρυμμένο τόσο καιρό; Καλοακουστο! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι απολαυστικό, προχώρα δυνατά!
Το φιλαρακι ο Ισαακ, καλο παληκαρι, του αρεσουν οι μουσικες!κάτι λένε για εμβόλιο τον Ιανουάριο....
μην είσαι αρνητικός
στο φινάλε στείλε κανέναν οντιοφάιλ γεωργιανό να το παρει![]()
Με γειά!Δεν είναι τα 23 αλλά τα 24 μεγάλη διαφορά το ένα με το άλλο
για τα subs τι γνώμη έχει ο φίλος? ρώτα τον πριν τον στείλεις...Το φιλαρακι ο Ισαακ, καλο παληκαρι, του αρεσουν οι μουσικες!
Εχει μουσικο αυτι!
Βεβαια λιγο στις μουσικες τα χαλαμε αλλα ενταξει, δε μπορουμε να τα βρουμε σ ολα!
Δουλιτσα να γινεται!
![]()
215cm από κέντρο σε κέντρο και περίπου την ίδια απόσταση στο τρίγωνοΜε γειά!
Γραμμή μεταφοράς με 6,5" μιντγουφερ, πιθανώς να έχεις και κάποια απόκριση στην πρώτη οκταβα, αν εκεί είναι ο συντονισμός της γραμμής μεταφοράς.
Ωστόσο, για την δεύτερη και τρίτη οκταβα, η διάμετρος του μεγαφώνου (6,5") είναι καθοριστικής σημασίας, ασχέτως κατασκευής καμπίνας.
Σύμφωνα με το παρακάτω γράφημα, το οποίο με ελάχιστες αποκλίσεις ισχύει για οποιασδήποτε μάρκας μεγάφωνο:
View attachment 187137
Χρειάζεται πολύ υψηλή αποκοπή με σαμπ (>100 Hz) για να βγούνε οι κορυφές στις στάθμες αναφοράς δικαναλου σεταπ, κάτι που έχει αποδείξει ο μπουτχιας με ανάλογα δικάναλα σεταπ.
Έτσι από περιέργεια, τι απόσταση ακρόασης έχεις με αυτά τα ηχεία;
Δεν είναι άσχημα.215cm από κέντρο σε κέντρο και περίπου την ίδια απόσταση στο τρίγωνο