Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.479
Καλή η γελοιοποίηση των πάντων αλλά γενικότερα τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ελεύθεροι είσαστε βέβαια όλοι να κάνετε ότι θέλετε. Οπότε στάξτε αίμα για στρώματα ύπνου χωρίς να ξαπλώσετε, πολυθρόνες, αυτ/τα, ηχεία κλπ κλπ.
Έχει και αυτό την πλάκα του ειδικά όταν αναρωτιέσαι μετά τι μαλ@κία έκανες!
Μέσα έπεσες...Ειδικά για τα στρώματα,επειδή χρησιμοποιούνται και σε πολύωρες...ακροάσεις,έχουν όλα αγοραστεί εξ αποστάσεως κι έφτανε γραφική παράσταση δομής με σχετικά paper για τα υλικά.
Αντιθέτως προσωπικά, δε χρειάζομαι ραντεβού για ακρόαση ώστε να απορρίψω λχ ηχείο, το απορρίπτω με συνοπτικές διαδικασίες, βλέποντας 2-3 γραφήματα.
Ή την τιμή. :lol:

Επίσης απορρίπτω ηχεία με κάποια γνωστή μάρκα στην ουγια, που την έχω βάλει στο μάτι. Μίλα μου για μπιενταμπλεγιου, μίλα μου πρόστυχα, έλα να με φτιάξεις τη μέρα. :smg:
Είσαι ισοπεδωτικός και δεν χρησιμοποιείς...Macrogol 3500 κατά τα φαινόμενα. :lolsign:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.817
Πλέον, έβαλα το φραγμό στα -10. Μιλάμε για στάθμες, όχι αστεία.
Οπερ εστι μεθερμηνευωμενον χαλκεντερε χερ ντοκτορ ποσα ντιμπια δηλαδης
Παντος σαν μουσικον τεμαχιον ειναι σαν να κλανουν γιγαντες. καλο ειναι αυτο ξαλαφρονουν :p :prankster:
Αχ μρε ντοκτορ δεν εχω μανα μου χρημα να αγορασω το συνθεσαιερ που θελω
Αν το ειχα-το χρημα, κανει 4Κ- θα σου εγραφα καθε μερα, ενα τετοιου ειδους μουσικον τεμαχιον
θα δεχομουν και παραγγελιες για το πως το θελεις 20 χερζ 30 40 50 οτι θελει ο δοκτορας
Και σε οσα ντιμπια θελει, να βαραν κυματομορφες να γινεται η κολαση του Δαντε Αλιγκερι
Αυτο το γουσταρω με 1000, ελα που δεν εχω συνθεσαιρ και την γλυτωνεις
Τα σεβη μου χερ ντοκτορ:drinks::party::hi::hi:

Reaction score
1
Επειδη κάποιοι το παρακάνουν με τις on line αγορές. Δωρεάν είναι έτσι κι αλλιώς. Άσε να φάνε ήττα μερικές.φορές και μετά θα.βάλουν μυαλό.

Reaction score
1
Μερικές φορές χρειάζεται και σε αυτά οπτικός έλεγχος γιατί στη stock photo βάζουν ένα τέλειο και σου στέλνουν άλλο καινούργιο μεν αλλά με θεματάκια εμφανησιακά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.479
Μερικές φορές χρειάζεται και σε αυτά οπτικός έλεγχος γιατί στη stock photo βάζουν ένα τέλειο και σου στέλνουν άλλο καινούργιο μεν αλλά με θεματάκια εμφανησιακά.
Τόσο το καλύτερο,αφού αναφερόμουν σε κομμάτια που είχα προμηθευτεί δια ζώσης...Δεν παίρνω άλλα πλέον...Τα δε ψάρια είμαι σε θέση να τα παίρνω κατευθείαν απ'όσους θα τα έχουν αλιεύσει...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.817
Δεν παιζεσαι κλαιω :party: :drinks:
Θυμάμαι τα δικά μου τα νιάτα με σένανε, όταν ήμουν 17-18 χρόνων είχα πάρει γραμμής μεταφοράς ηχείο, δαπέδου, το TDL πωσκατατολέγανε δε θυμάμαι, είχε ένα γουφερ ένα Τουίτερ, νομίζω το γουφερ ήταν 7 παρά τέταρτο στις ιντσες, παιδικό, μα στο μικρό δωμάτιο που το είχα (3*4, στα 12 τμ λέμε) το μπάσο που άκουγα από τούτο το ηχείο ήταν μοναδικό!
Με μιούζικαλ φιντελιτι ενισχυτή 100 βατ, και πικάπ βέβαια, ένα συστεμντεκ με γκραντο κεφαλή.
Πολύ μπάσο λέγαμε τότε ρε, βέβαια δε ξέραμε τον τερματογκαζι τότε, χρόνια αθωότητας..
Ευγε χερ ντοκτορ τοτε ησουν φυσιολογικος ανθρωπος δικαναλος που ειναι το σωστο :drinks:

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.479
καμία φορά τα pdf δεν λένε ολη την αλήθεια ......χρειάζεται και τεστ ντραιβ.( αν και γω δεν κάνω ούτε σε αμάξια ούτε σε Ηχεια...καταλαβαίνω αυτούς που έχουν την περιέργεια ....)

Jio,οι προδιαγραφές των οχημάτων εξηγούν την υπεροχή του snowmobile υπό τους όρους που έγινε η κόντρα...
Αποτελεί έκπληξη μονάχα για όσους δεν θα ήταν ενήμεροι πάνω σ'εκείνες...

• Haha
Reactions: PMC

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.679
Το να βγεις βόλτα στα μαγαζιά είτε για ηχεία, είτε για αυτοκίνητο, είτε για ένα ...usb stick, είναι για πολλούς μια ωραία διαδικασία.
Αν τη γουστάρουν, δε βλέπω το λόγο να τη στερηθούν ακόμη και αν η επιλογή για αυτό που θέλουν μπορεί να γίνει άψογα και online.

Reaction score
8.899
Η εμπειρία βέβαια, ως σημαντικό βίωμα στον καθένα, ας πούμε στις διακοπές σε ένα νησί, είναι αυτή που θα πλέξει εγκώμια ή το ανάποδο, αναλόγως μάλλον των εκάστοτε περιστάσεων.

Δηλαδή, πήγα στη Σαντορίνη και ήταν χάλια εμπειρία, η θάλασσα απαράδεκτη, κόσμος χαμός δε λέγεται, πανάκριβο ένα δωματιάκι μια σταλιά, χάλια το φαγητό, άστα, μακριά.

Άλλος ταξιδιώτης θα λέει πόσο υπέροχα πέρασε στην υπόσκαφη σουίτα με τη δική του πισίνα και θέα στην καλντέρα, τι φανταστικά φαγητά είχε ο τάδε σεφ και τι ομορφιά έχει το νησί αυτό, που αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία να διηγείται σε φίλους και γνωστούς.

Εμπειρίες ζωής.

Η εργασιακή εμπειρία ως εμπειροτεχνία βεβαίως είναι σημαντική. Έτσι ας πούμε ένας γιατρός, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σιγά σιγά και σταδιακά σε όλο και περισσότερες επεμβάσεις, στο τέλος στέφεται ειδικός και τις πραγματοποιεί μόνος του.
Ένας βοσκός όμως, όσα επεισόδια κι αν δει του αγαπημένου μας γιατρού ντοκτορ χάουζ στην τιβί, δε θα αποκτήσει ποτέ τα κατάλληλα εφόδια για να πραγματοποιεί μόνος του θεραπείες και επεμβάσεις, χρειάζεται απαραιτήτως το υπόβαθρο γνώσης.

Η γνώση δυστυχώς είναι προαπαιτούμενη σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εξειδικευμένα αντικείμενα.

Η εμπειρία στην εξάσκηση επαγγέλματος είναι επίσης σημαντική, ιδίως σε επαγγέλματα με εξάσκηση με το θεό, καθώς η καθημερινή επαφή με το θεό ας πούμε ενός ιερέα, του δίνει όλο και περισσότερη εμπειρογνομοσύνη για όλα, μέχρι και εφόδια για κήρυγμα περί κορονοϊού.
Εμπειρίες

Ας υποθέσουμε ότι σ ένα σπίτι μια μέρα ανεβαίνει ο μικρός πάνω στο γυάλινο τραπέζι επειδή του κάνει κέφι και τον βλέπει η μητέρα του. Μόλις τον βλέπει ουρλιάζει.... Κατέβα γρήγορα, θα σπάσει, παιδί είσαι συ ή λύκος?

Το παιδί κατεβαίνει διότι δεν ξέρει από βάρος και αντοχές υλικών και επιπλέον εμπιστεύεται την μητέρα του η όποια παρομοίως δεν γνωρίζει επίσης από δυνάμεις και αντοχές υλικων αλλά σίγουρα έχει ακούσει πολλές ιστορίες σχετικες με μικρά παιδιά που τραυματιστηκαν από γυαλιά.
Η αλήθεια είναι ότι τελικά το τζάμι είναι αρκετά χοντρό και μπορεί να αντέξει το βάρος ενός παιδιού χωρίς φυσικά να σπάσει και να γίνει χίλια κομμάτια (όχι δεν είναι παρμπρίζ).
Το παιδί στερείται την ευχαρίστηση να γλιστράει πάνω στο τζάμι και η μητέρα αποκτά εναν διαρκή φόβο.
Ο μικρός στην πορεία σπουδάζει και διαπιστώνει με πράξεις οτι το βάρος του σώματος του δεν θα μπορούσε να σπάσει το χοντρό γυαλί του τραπεζιού και συνειδητοποιει ότι έχασε μια ευχαρίστηση διότι η άγνοια βασίλευε στο σπίτι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.124
Members
38.281
Νεότερο μέλος
pylos