Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

Reaction score
1.136
Πριν απο δυο χρόνια περιπου, οταν ειχα τον emotiva ακόμα, και 7.2 ηχεία, είχαν ανεβεί φίλοι απο την Αθήνα καλεσμένοι του Κοτσίδη. Τοτε που του ρυθμίσαμε τα σαμπ.

Είχαν έρθει και απο εδώ, και για κακή τους τύχη ήρθε και ο Εαρ.

Ακούγαμε Hans Zimmer σε μέση στάθμη 105dB και κορυφές 120db. Με το δικό τους ντεσιμπελομετρο, το έβλεπα.

Ηταν απάνθρωπο, τους λυπήθηκε η ψυχή μου. Και ο άλλος έλεγε “δώσε δώσε”

Αυτό
Αυτό?

Reaction score
6.815
Πολλά ηχεία γύρω γύρω, ανεβάζουν στάθμες που δε φαντάζεσαι.

Δες το ταπεινό σεταπ του βαστσαρ, με τα 7" ενεργά της Άνταμ, που πήγε και τα άκουσε ο Κοτσίδης.

Ε λοιπόν, μιλάμε για ένα πεντακοσάρικο το ηχείο, δηλαδή έλεος, πολύ οικονομικό κόστος.
Και προφανώς αν έχεις μπροστά σου 2 ηχεία, νιώθεις εύκολα πως τέλειωσε το γκάζι. Μένεις με την όρεξη, ανικανοποίητος. Γιαααα πάνε πουλάκι μου να ακούσεις τα 5 μαζί τι βγάζουν! Είναι απίστευτο ρε, κωμικοτραγικό. Ρε δε το χωράει ο νους σου πως δγιάλο σηκώνουν τόση στάθμη, κι όμως, δες τι έγραψε ο Κοτσίδης, πάρτον τηλέφωνο και ρώτα τον, δε κοροϊδεύουμε μη νομίζεις πως υπάρχει τέτοια πρόθεση.

Ξεπερνάει πολύ το σετάπ του βαστσαρ αυτό που θα περίμενες να ακούσεις, κι απορείς πως είναι δυνατόν. Ε, είναι. Βγαίνουν τα νούμερα. Και το ακούς, και μένεις παγωτό. Κλαις τα λεφτά που έδινες κάποτε για στέρεα...

Κανείς δε λέει πως είναι το τοπ φοβερό και δεξερωγωτι. Αλλά για ένα πεντακοσάρικο ο δορυφόρος; Όχι φίλε μου, είναι ανήθικο αυτό που βγάζουν. Εξωπραγματικό.
:drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.732
svs pb16 ultra.....
το έσκασα το ένα .
Έτυχε βρε.. τι να πω... σιδερένιος!
Ένας πυκνωτής προφανώς ήταν κατασκευαστικά προβληματικός.
Γενικώς αυτά δε παρουσιάζουν θέματα, παίζουν ο,τι να'ναι σινεματζίδικα και δε μασάνε.

Έτυχε σε σένα το προβληματικό, τι να πω, παίξε κάνα λαχείο!

P

PMC

Guest
Παίζοντας από τα volume των τελικών σου, μπορείς να έχεις υψηλότερη ή χαμηλότερη στάθμη στην ίδια ένδειξη βολιουμ του τρινοβ
δεν έχω τέτοια επιλογή.....

Εσύ αφού σε έκανε καλιμπραρισμα στα -25 σε στάθμη 86, τότε έχεις στάθμη αναφοράς στα -26 ή -27, κάπου κει.

Δηλαδή ο,τι ακούς εσύ σε στάθμη στα -27 ας πούμε, το ακούω εγώ στα -23 χονδρικά, από περισσότερα ηχεία. Το -5 το δικό μου, κατ'αυτον τον τρόπο, αναλογεί στο -9 το δικό σου.

ναι έτσι μπορεί να βγαίνει νόημα....

δε κοροϊδεύουμε μη νομίζεις πως υπάρχει τέτοια πρόθεση.
σημέρα είναι σαν να είσαι ....άλλος.
και στο θέμα με τον @gdresios είχες σοφή συμπεριφορά .....έτσι σε αγαπάμε και μεις.
Να φέρεσαι έξυπνα να μην μειώνεις τους άλλους και όλοι θα σε ακούμε ..... ;)

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.931
ολοι εχουμε δικαιωμα στον αγιοβασιλη, να δω τι θα μου παρω φετος. 🐒
Δε έχει ΑηΜπίλη φέτος, φοβάται τον κορνογιό
522113_10152957856869653_1468871511651600166_n.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.732
Το σίγουρο με ένα kondo ρεύματος ακόμα θα λύσω όλα τα προβλήματα.
Αυτό είναι βέβαιο, αρκεί να το βάλεις στα σαμπ. :party:

Άντε, σειρά σου, κάνε καμία μέτρηση, να δούμε τι γίνεται κει μέσα.

Όχι συ δηλαδή, μη πιάσεις μικρόφωνο, θα βγάλει σπυργιά. Άσε να σε μετρήσει κανας μάστορας.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.679
Το σίγουρο με ένα kondo ρεύματος ακόμα θα λύσω όλα τα προβλήματα.
Αμ σ' αρέσει και σένα το "τρολλάρισμα" τελικά!!!

Πάντως, βάλτο κι αυτό το καλώδιο, καλό θα κάνει. Αν μη τι άλλο θα νοιώσεις πως "έκλεισες" για κάμποσο καιρό !

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.732
προβλήματα
Θυμάμαι τα δικά μου τα νιάτα με σένανε, όταν ήμουν 17-18 χρόνων είχα πάρει γραμμής μεταφοράς ηχείο, δαπέδου, το TDL πωσκατατολέγανε δε θυμάμαι, είχε ένα γουφερ ένα Τουίτερ, νομίζω το γουφερ ήταν 7 παρά τέταρτο στις ιντσες, παιδικό, μα στο μικρό δωμάτιο που το είχα (3*4, στα 12 τμ λέμε) το μπάσο που άκουγα από τούτο το ηχείο ήταν μοναδικό!
Με μιούζικαλ φιντελιτι ενισχυτή 100 βατ, και πικάπ βέβαια, ένα συστεμντεκ με γκραντο κεφαλή.
Πολύ μπάσο λέγαμε τότε ρε, βέβαια δε ξέραμε τον τερματογκαζι τότε, χρόνια αθωότητας..

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.679
...νομίζω το γουφερ ήταν 7 παρά τέταρτο στις ιντσες, παιδικό, μα στο μικρό δωμάτιο που το είχα (3*4, στα 12 τμ λέμε) το μπάσο που άκουγα από τούτο το ηχείο ήταν μοναδικό!...
Όταν εμείς ακούμε σε τέτοια δωμάτια, μας λες πως θέλουμε 4 subs τώρα :p :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.510
...ποπο, αγνωριστος .. εχεις πηξει στη δουλεια δοκτορ, δε κοιταζεσαι για κανα covid ? 8-)
κομματια να γινει, να παω να παρω κανα καλωδιο? να το βαλω και να πω .. πεταει το πικαπ !? να ξαναξεκινησεις κανα μπινελικι..

Reaction score
6.815
...ποπο, αγνωριστος .. εχεις πηξει στη δουλεια δοκτορ, δε κοιταζεσαι για κανα covid ? 8-)
κομματια να γινει, να παω να παρω κανα καλωδιο? να το βαλω και να πω .. πεταει το πικαπ !? να ξαναξεκινησεις κανα μπινελικι..
Να πάρεις. Όχι μόνο το πικάπ . όλο το σύστημα θα απογειωθεί. Auro 3d και βάλε8-)

Reaction score
1.136
Θυμάμαι τα δικά μου τα νιάτα με σένανε, όταν ήμουν 17-18 χρόνων είχα πάρει γραμμής μεταφοράς ηχείο, δαπέδου, το TDL πωσκατατολέγανε δε θυμάμαι, είχε ένα γουφερ ένα Τουίτερ, νομίζω το γουφερ ήταν 7 παρά τέταρτο στις ιντσες, παιδικό, μα στο μικρό δωμάτιο που το είχα (3*4, στα 12 τμ λέμε) το μπάσο που άκουγα από τούτο το ηχείο ήταν μοναδικό!
Με μιούζικαλ φιντελιτι ενισχυτή 100 βατ, και πικάπ βέβαια, ένα συστεμντεκ με γκραντο κεφαλή.
Πολύ μπάσο λέγαμε τότε ρε, βέβαια δε ξέραμε τον τερματογκαζι τότε, χρόνια αθωότητας..
Σε γραμμή μεταφοράς υπήρχαν και τα IMF. Τα έχεις ακούσει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.131
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Totti10