Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.510
πικαπ..χαμηλοεξοδη κεφαλη..κτλ..
η διαφορα θα είναι μόνο στο ενεργό κρος και πουθενά άλλου.....παραπανω ενίσχυση τους δίνω....Πάρε τα ίδια ηχεία ενεργά.
Μέτρησα στάθμη με το μικρόφωνο του τρινοβ, στο καλιμπραρισμα, αφού βγάζει ροζ θόρυβο για αυτή τη δουλειά.ναι οκ . Με όργανο τι μετράς?
-10 που λες είναι ποσά db είναι ?
Ναι ρε, παράνοια λέμε. Δεν είναι φυσιολογικά επίπεδα ακρόασης αυτά, μη το συζητάς.Παιδιά εγώ το άκουσα στα -15 και παρά λίγο να μου πέσουν οι σοβάδες στο κεφάλι.
Στο -10 , κλιπάρει το κεντρικό , στο -5 κλιπάρουν τα σαμπς. Οχι ο ενισχυτής , τα woofers φτάνουν τα όριά τους και χτυπάνε.
στου Κώστα?Παιδιά εγώ το άκουσα στα -15 και παρά λίγο να μου πέσουν οι σοβάδες στο κεφάλι.
Στο -10 , κλιπάρει το κεντρικό , στο -5 κλιπάρουν τα σαμπς. Οχι ο ενισχυτής , τα woofers φτάνουν τα όριά τους και χτυπάνε.
Φυσικά, ίδιο μοντέλο είναι.Αναρωτιέμαι εάν ο προενισχυτής του Κώστα βγάζει την ίδια τελική στάθμη στα ίδια νούμερα που αναγράφει στο καντράν του
Αφου τωρα με το ιμερσιβ αγοραζονται δωδεκαδες, τι περιμενεις να βρισκεις ευκολα ηχεια?Ε πες ντε ότι είναι out of stock.
Για αυτό δεν το βρίσκω το μαγαζί.
Ε να σε βράσω.......
Οι κάγκουροι εχουν βάλει και τον δικό μου στα +6ομως το -5 που λέει δεν το βλέπω εφικτό......
ο Μανώλης σε μένα έκανε την ίδια δουλειά στο -25 με μετρημένο 86 db.Στο καλιμπραρισμα του τρινοβ, που βγάζει ροζ θόρυβο, ανά ηχείο ξεχωριστά πιάνει 82-83 ντεσιμπελ στα -23,
Και μόνο αυτή, είναι τερατώδης.η διαφορα θα είναι μόνο στο ενεργό κρος και πουθενά άλλου.....
Οχι , στο δικό μου .στου Κώστα?
οκ . Συμφωνώ για το -15. Αυτό το -15 που θεωρητικά είναι 8 db διαφορα (από την reference στάθμη , την στάθμη δηλαδή που έκανε το καλιμπραρισμα ) στο βολιουμ του τριννοβ στην πραγματικότητα είναι πολλά db σε μέτρηση οργάνου και πολύ κοντά στα όρια του συστήματος.....
αυτο έγραψα και πιο πάνω .
ομως το -5 που λέει δεν το βλέπω εφικτό......
Παίζει ρόλο το πρόγραμμα .....σε κλασική μουσική με πολύ χαμηλά περάσματα μπορείς και να το τερματίσεις ( +25 το έχω κάνει ) το θέμα ομωσ είναι τι μετράει το ντεσιμπέλόμετρο σε κορυφεσ Προγράμματος και όχι το καντράν του Τρίννοβ .....Οι κάγκουροι εχουν βάλει και τον δικό μου στα +6
τι είπες?Ας πούμε από τα σαμπ, παρατήρησες ποτέ να υπάρχει πρόβλημα; Όχι, εγώ στο λέω. Γιατί;
Σε KraftwerkΠαίζει ρόλο το πρόγραμμα .....σε κλασική μουσική με πολύ χαμηλά περάσματα μπορείς και να το τερματίσεις ( +25 το έχω κάνει ) το θέμα ομωσ είναι τι μετράει το ντεσιμπέλόμετρο σε κορυφεσ Προγράμματος και όχι το καντράν του Τρίννοβ .....
Το αριστερό να φανταστώτο έσκασα το ένα ....( κλας ντε βλέπεις
Στο -23 που μετράμε ροζ θόρυβο από 83 db μπορεί να γίνεται 105?Το ντεσιμπελόμετρο γραφει κορυφές αυτό που προβλέπεται, με το -23db στον Trinnov να εχει κορυφή στα 105db χοντρικά.
σφήνωσε η τσενταρ στον λαιμό ρέιΟχι , στο δικό μου .
Καλά έκανε, προφανώς ήθελε να καλύψει πλήρως το θόρυβο περιβάλλοντος και να σεταρει για υψηλότερες στάθμες της στάθμης αναφοράς, φυσικό και επόμενο για τέτοια ηχεία.ο Μανώλης σε μένα έκανε την ίδια δουλειά στο -25 με μετρημένο 86 db.
Πριν απο δυο χρόνια περιπου, οταν ειχα τον emotiva ακόμα, και 7.2 ηχεία, είχαν ανεβεί φίλοι απο την Αθήνα καλεσμένοι του Κοτσίδη. Τοτε που του ρυθμίσαμε τα σαμπ.το θέμα ομωσ είναι τι μετράει το ντεσιμπέλόμετρο σε κορυφεσ Προγράμματος
ΑυτόΓια να καταλάβεις πόση διαφορά κάνουν, άκου ένα κομμάτι δικάναλο από τα 2 ηχεία κανονικά, και μετά βάλε auro 3D να παίζουν και τα 5. Ίδια στάθμη άκουσες; Να, αυτό λεμε. Φαντάσου από τα 2 να πας στα 11...