Ενεργά εναντίον παθητικών ηχείων

P

PMC

Guest
Η παντόφλα μέσα μου πάντως ψιθυρίζει ότι η εμφάνιση του σαλονιού ήταν πιο ελκυστική με την πρότερη κατάσταση...

Απαντούν βεβαίως και χαρακτήρες που μπορούν να ζήσουν σε μόνιμη βάση με παλαιότερες επιλογές τους...
τα προηγούμενα Ηχεια τα είχα ήδη 20 χρόνια.....εξαιρετικά Ηχεια για τα χρήματα και την κατηγορία τους .
πιστευα πως ότι είχαν να δώσουν το είχαν δώσει.....

δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που τα διαδέχτηκαν....... :) , που μπορεί εμφανισιακά να είναι γκουμουτσες για κάποιους , αλλά μόλις ακούσεις .....τα ερωτεύεσαι !!!

Reaction score
2.826
τα προηγούμενα Ηχεια τα είχα ήδη 20 χρόνια.....εξαιρετικά Ηχεια για τα χρήματα και την κατηγορία τους .

δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που τα διαδέχτηκαν....... :) , που μπορεί εμφανισιακά να είναι γκουμουτσες για κάποιους , αλλά μόλις ακούσεις .....τα ερωτεύεσαι !!!
Σε αρέσουν τα ζουμπουρλούδικα :lol: ή να το πω αλλιώς σε αρέσουν τα μπαμπάτσικα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.479

Το σχόλιο για την αισθητική του χώρου δεν αφορούσε στα ίδια τα ηχεία...Απ'όσα ηχεία έχω αποκτήσει,οποιοδήποτε με ενοχλούσε σε κάτι ή δεν γινόταν να ενταχθεί σε συγκεκριμένο concept το ξεφορτώθηκα...Τα υπόλοιπα κρατήθηκαν είτε εν ενεργεία είτε εν...απραξία σε αναμονή κατάλληλης εφαρμογής.

Reaction score
1
Εγώ πάντως αγαπητέ φίλε.Τζιο ποτέ.δεν εμπιστεύθηκα τους reviwers ακόμα και στο πολύ μακρινό από τώρα 1ο μου σύστημα. Πάντα διάβαζα και διαβάζω τι γράφουν αλλά με πολύ σκεπτικό τρόπο. Κρατάω κάποια σημεία μόνο των test που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Λάθη φυσικά έκανα αλλά έμαθα από.αυτά. Ευτυχώς ελάχιστα και είχαν να κάνουν με.τεχνικά θέματα που δεν γνώριζα τότε. Πχ οδηγούσα ηχεία που έπεφταν στα 3.5 Ω με ενισχητή που κάτω από τα 6 Ω δεν έπαιζε σωστά. Δεν τα είχα ακούσει μαζί να παίζουν αλλά με ένα μικρότερο ηχείο της ίδιας σειράς που όμως δεν κατέβαινε κάυω από τα 8. Τώρα εδώ και πολλά χρόνια πριν ακούσω κάτι το περνάω από.. την ιερά εξέταση των χαρακτηριστικών του. Τα πάντα όλα. Ξεσκονίζω όλο το.διαδύκτιο. Αν περάσει αυτή τη διαδικασία τότε κοιτάζω μήπως μπορώ να τα ακούσω σπίτι μου στο σύστημα που θα παίξουν. Εξαιρούνται των παραπάνω ως ένα βαθμό βέβαια κάποιες πολύ λίγες εταιρίες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Επίσης κάποιες συσκευές που απλά τις αγοράζω για άλλους λόγους. Και αυτές όμως όπως έγραψε πιο πριν ο Bhutia τις έχω σε αναμονή καταλληλης εφαρμογής. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια ο καλός.χώρος, το καλό στήσιμο/τιουνάρισμα και η χρησιμοποίηση βοηθημάτων θεωρώ ότι μόνο.βοηθάνε στο τελικό απότέλεσμα.
Τα σεντόνια μου μέσα.. :party:

Last edited:

P

PMC

Guest
Εγώ πάντως αγαπητέ φίλε.Τζιο ποτέ.δεν εμπιστεύθηκα τους reviwers ακόμα και στο πολύ μακρινό από τώρα 1ο μου σύστημα. Πάντα διάβαζα και διαβάζω τι γράφουν αλλά με πολύ σκεπτικό τρόπο. Κρατάω κάποια σημεία μόνο των test που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Λάθη φυσικά έκανα αλλά έμαθα από.αυτά. Ευτυχώς ελάχιστα και είχαν να κάνουν με.τεχνικά θέματα που δεν γνώριζα τότε. Πχ οδηγούσα που έπεφταν στα 3.5 Ω με ενισχητή που κάτω από τα 6 Ω δεν έπαιζε σωστά. Δεν τα είχα ακούσει μαζί να παίζουν αλλά με ένα μικρότερο ηχείο της ίδιας σειράς που όμως δεν κατέβαινε κάυω από τα 8. Τώρα εδώ και πολλά χρόνια πριν ακούσω κάτι το περνάω από.. την ιερά εξέταση των χαρακτηριστικών του. Τα πάντα όλα. Ξεσκονίζω όλο το.διαδύκτιο. Αν περάσει αυτή τη διαδικασία τότε κοιτάζω μήπως μπορώ να
τα ακούσω σπίτι μου στο σύστημα που θα παίξουν. Εξαιρούνται των παραπάνω ως ένα βαθμό βέβαια κάποιες πολύ λίγες εταιρίες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Επίσης κάποιες συσκευές που απλά τις αγοράζω για άλλους λόγους. Και αυτές όμως όπως έγραψε πιο πριν ο Bhutia τις έχω σε αναμονώ καταλληλης εφαρμογής. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια ο καλός.χώρος, το καλό στήσιμο/τιουνάρισμα και η χρησιμοποίηση βοηθημάτων θεωρώ ότι μόνο.βοηθάνε στο τελικό απότέλεσμα.
Τα σεντόνια μου μέσα.. :party:

τωρα με το επίπεδο που έχει φτάσει το διαδύκτιο είναι πολύ εύκολη η Πληροφόρηση.....πριν 25 χρόνια ήταν αλλιώς τα πράγματα......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.720
δε μου ακούγεται καλύτερο
Κι όπως έλεγε ο Ντόχερτι, "τα καλύτερα γεμιστά τα φτιάχνει η θειά μου η Μαριγώ".
Της Λούτσας το χαβά.

Όπως προανέφερα, ο Καστρουνης που έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία όλων στο στήσιμο ενός προβολέα, πάντα χρησιμοποιεί μετρητικό εξοπλισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα, μόνο με το μάτι (όσο έμπειρο κι εξασκημενο κι αν είναι) δεν έχει επιχειρήσει ποτέ (κι ούτε πρόκειται) να στήσει εικόνα.

Αντίστοιχα, στο στήσιμο ενός ήχου.

Τροφή για σκέψη, και τίποτα παραπάνω.

Last edited:

Reaction score
1
Κώστα ακούγοντας ένα 5κσναλο sacd στο πολυκάναλο σύσυημα σου τι μορφής ήχους ακούς; μη βιαστείς να απαντήσεις.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.234
διάβασε καλύτερα πριν.σχολιάσεις.
Μορφής έγραψα όχι μορφές
όσο πάει γίνεται και καλύτερο
αφού είναι μία η μορφή τι ρωτάς; :laugh:

το «τι μορφής ήχων» παραπέμπει σε μια μορφή; ομοιόμορφη αραγε;
Μη βιαστείς να απαντήσεις.

Reaction score
15.543
Τώρα είναι της μόδας οι μετρήσεις και όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα προϊόν ήχου κοιτάμε τις μετρήσεις του.
ναι, παιρνεις και ενα eq και το κανεις οπως θελεις.

157055_316665444cb253b0d9347ecf947a7383.jpg

τωρα με το επίπεδο που έχει φτάσει το διαδύκτιο είναι πολύ εύκολη η Πληροφόρηση.....πριν 25 χρόνια ήταν αλλιώς τα πράγματα......
και σε αλλα τοσα θαναι αλλιως...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.051

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.728
Παθητικά ME Geithain

Κώστα ζεις; 5αρι mid στα 3m :biggrin: