alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.051
Το Κ στο τέλος θέλει και Κ στη τσέπη.Αν δεν έχει Κ στο τέλος μην τα κοιτάς.
Το Κ στο τέλος θέλει και Κ στη τσέπη.Αν δεν έχει Κ στο τέλος μην τα κοιτάς.
Δεν εχει νόημα να πάρεις Geithain αν δεν είναι ΚΤο Κ στο τέλος θέλει και Κ στη τσέπη.
παρε Παθητικά me geithain αυτοί ξέρουν.... δε χρειάζεται να το έχεις ψάξει ξέρουν αυτοί....Δεν εχει νόημα να πάρεις Geithain αν δεν είναι Κ
Midμε 6,5-άρι
Έτσι. Καμία σχέση.Mid
Και 3 δεκάρια γούφερ
Mid
Και 3 δεκάρια γούφερ
Έτσι. Καμία σχέση.
Έτσι!παρε Παθητικά me geithain αυτοί ξέρουν.... δε χρειάζεται να το έχεις ψάξει ξέρουν αυτοί....
21.000€ το ΜΕ 802Κ.Έτσι!
Σε σχέση με μπιενταμπλεγιου; Χίλιες φορές meG. Για όσα λεφτά έχει η τσέπη.
Τόσο κάνουν και τα 802d3, αν βάλεις ενισχυτικά των 2000€21.000€ τα ΜΕ 802Κ.
Κάτσε καλά λέμε.
Λάθος έκανα.Τόσο κάνουν και τα 802d3, αν βάλεις ενισχυτικά των 2000€
ΣωστάΛάθος έκανα.
21.000€ έχει το ένα ΜΕ 802Κ.
42.000€ το ζευγάρι.
Ναι σίγουρα.Σωστά
Εγώ έτσι κι αλλιώς προτείνω τα 804Κ, με 2 οκτάιντσα γούφερ και ένα οκτάιντσο μιντ+2000w ενισχυτικά, στην τιμή που έλεγες πριν
View attachment 187572 View attachment 187573 View attachment 187574 View attachment 187575
περίπου 1 τρισεκατομμύριο φορές καλύτερα από τα B&W της ίδιας τιμής
Λάθος έκανα.
21.000€ έχει το ένα ΜΕ 802Κ.
42.000€ το ζευγάρι.
Ενεργά όλα τα Κ.για παθητικά ?
Όχι, ενεργά.για παθητικά ?
μια χαρά είμαι .....
Για soundbar αγοράζουμε ΜΟΝΟ sonos . Ολες οι άλλες ειναι στην καλύτερη σε μορφή beta.Καλημερα! Εχει καποιος ακουσει ή γνωριζει την Ambeo soundbar της Sennheiser? Την ανεπτυξαν στο Fraunhofer Institute απο οτι καταλαβαινω επομενως δεν ειναι μια της σειρας. Φαινεται καλη επιλογη εαν δεν εχεις χωρο ή μεγαλο budget.
Έχεις να παρουσιάσεις κάποια επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν την θέση σου; Ή είναι προσωπική άποψη; Εγώ δεν σε πιστεύω πάντως.Για soundbar αγοράζουμε ΜΟΝΟ sonos .