- Reaction score
- 600
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Όμως, όπως προανέφερα, η αναμονή άξιζε και με το παραπάνω.
18 inch με 1550 που το βλέπεις?Πάντως ηχεια+sub της εν λόγω εταιρίας φαντάζουν καλή επιλογή (εάν μιλάμε για παθητικά). Δεκάιντζο βάσης δεν βρίσκεις, πόσο μάλλον ηχείο με δύο δεκάιντζα που δεν είναι δαπέδου. Και τα σαμπ τους είναι φθηνά, 18ιντζο με 1550....
Μετρήσεις έψαχνα αλλά δεν βρήκα κάτι...
Αλφάκια, γράψε μας εντυπώσεις!
Amp | 960W RMS (2100W PEAK) |
---|
πάρε arendal 1723 2s βρε συ με 2 χ 14'' 1200w σε αυτά τα λεφτάΠόσο κοστίζουν περίπου τα μεταφορικά; Έχω την εντύπωση ότι και πάλι 18ιντζο 960 watt δύσκολα βρίσκεις με αντίστοιχα λεφτά...
Φίλε ankokdog,πάρε arendal 1723 2s βρε συ με 2 χ 14'' 1200w σε αυτά τα λεφτά
ε μα πάει από μόνο του προς τα εκεί.Φίλε ankokdog,
Έλεγα δε θα προτείνεις τα arendal ?
άσε που μου έχεις περάσει το μικρόβιο και τα συστήνω και εγώ !!
Δεν τα πουλάω τα SVS μου! Τα αγαπώ! Άσε που κι αυτά που προτείνεις, ανήλικα ειναι!πάρε arendal 1723 2s βρε συ με 2 χ 14'' 1200w σε αυτά τα λεφτά
και μη τα πουλήσεις είναι νούμερο 1 επιλογή, ειδικά αν έχεις πιο μεγάλα μοντέλα,Δεν τα πουλάω τα SVS μου! Τα αγαπώ! Άσε που κι αυτά που προτείνεις, ανήλικα ειναι!
Είναι πολυ πιο δυνατά και με μικρότερη παραμόρφοση από των περισσότερων που προτίνουν sub εδώ μέσα, αν θεωρούμε ενήλικα κάτι diy ε τότε ναί.Δεν τα πουλάω τα SVS μου! Τα αγαπώ! Άσε που κι αυτά που προτείνεις, ανήλικα ειναι!
Γιατί δεν δοκιμαζεις arendal? Περαν της πλακας, εαν επαιρνα τωρα μάλλον προς τα εκει θα πήγαινα, μιας και τα psa ειναι αποθαρρυντικα λόγω συνεννόησης.Φέρτε μου δυο 18ρια κλειστά psa σπίτι και πάρτε τα svs
Εχουν 18ρι κλειστό, με κουτί ύψους λιγότερο απο 52cm? Και με μετρήσεις;Γιατί δεν δοκιμαζεις arendal? Περαν της πλακας, εαν επαιρνα τωρα μάλλον προς τα εκει θα πήγαινα, μιας και τα psa ειναι αποθαρρυντικα λόγω συνεννόησης.
fixedΕίναι πολύ πιο δυνατά και με μικρότερη παραμόρφωση από των περισσότερων που προτεινουν sub εδώ μέσα, αν θεωρούμε ενήλικα κάτι diy ε τότε ναί.