- Μηνύματα
- 1.639
- Reaction score
- 2.297
Τι εννοείς Γιάννη ; Απο ποιον παραγωγό; Γενικότερα ρώτησα,αυτο που πινουμε την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρηποιο απ ολα?
Τι εννοείς Γιάννη ; Απο ποιον παραγωγό; Γενικότερα ρώτησα,αυτο που πινουμε την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρηποιο απ ολα?
Έχει άπειρα μποζολε , από πάρα πολλούς παραγωγούς , ελληνικά , ξένα..Τι εννοείς Γιάννη ; Απο ποιον παραγωγό; Γενικότερα ρώτησα,αυτο που πινουμε την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη![]()
Εντυπώσεις μετά από 21 χρόνια αποθήκευσης;
Πίνεται το ινδικό? Έχω ακούσει και διαβάσει καλές κριτικές γενικά.View attachment 187908
Άντε να τελειώνει, δύο δάκτυλα (οριζοντίως) έμειναν.
Εντυπώσεις μετά από 21 χρόνια αποθήκευσης;
Ναι βρε σύ άλλο εννοούσα (έχω αγγαρεία στόλισμα, θα τα πούμε άλλη ώρα)Έχει άπειρα μποζολε , από πάρα πολλούς παραγωγούς , ελληνικά , ξένα..
παντα αναμικτες εντυπωσεις.
Πραγματικα ειναι εντυπωσιακο να κρατας κρασι 20 χρονια και λεει πολλα για την υπομονη και χαρακτηρα του ανθρωπου. Πώς και δεν τα ανοιγεις και νωριτερα, για να αποφυγεις περιπτωσεις που αναφερεις που χαλανε;Εχω αρκετα κρασια στην κανα μου, καμια 100στη ακομα, εννοειται σχεδον ολα κρασια για παλαιωση, η τα περισσοτερα τουλαχιστον.
Εχει μεγαλη διαφορα στα περισσοτερα που εχουν οριμασει, παλαιωνουν κι εξελισσονται.
καποια βεβαια ξινιζουν, καποια λιγα εχουν χαλασει απ το φελο τους και καποια αρχιζουν να γινονται προς το.. λικερ..
σε γενικες γραμμες οι εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες, ειδικα στα μεγαλα κρασια η στις ποικιλιες που ειναι καλυτερες για παλαιωση χρονων,γεμιζουν ενταση και πλουτο αρωματων, νομιζω γινονται πιο δυνατα και εντονα,αποκτουν τα περισσοτερα ιζημα που σχετικα φευγει με σωστη μεταγγιση η 2-3 τουλια , να γλιτωσουμε κ κανα κομματακι φελλο αν εχει σπασει στο ανοιγμα του επειδη πολλα δεν τα χω αλλαξει φελλο, χανουν βεβαια τη φρεσκαδα τους,αλλα η αισθησηκαι η γευση ειναι πολυ διαφορετικη απ το φρεσκο κρασι.
φυσικα ανοιγω συνεχεια κ πιο φρεσκα.
Καποια τα κραταω, πολλα περισσοτερα τ ανοιγω.. αναλογως τα κεφια μου, πως θα με πιασει, πιο θα διαλεξω ισως και κατα τυχη..Πραγματικα ειναι εντυπωσιακο να κρατας κρασι 20 χρονια και λεει πολλα για την υπομονη και χαρακτηρα του ανθρωπου. Πώς και δεν τα ανοιγεις και νωριτερα, για να αποφυγεις περιπτωσεις που αναφερεις που χαλανε;
Σιγουρα ειναι εντελως αλλη αισθηση να το εχεις απο την πρωτη μερα σε σχεση με το να αγορασεις π.χ. απο καβα που να πουλαει παλαιωμενα για να το πιεις.Καποια τα κραταω, πολλα περισσοτερα τ ανοιγω.. αναλογως τα κεφια μου, πως θα με πιασει, πιο θα διαλεξω ισως και κατα τυχη..
βοηθαει μαλλον κι οτι ειναι κ πολλα, οσα τα κοβω πως μπορουνε ν αντεξουν κι αλλο, τ αφηνω.. πολλα τ ανοιγω, ειτε γιατι πιστευω πως δυσκολα θα ωριμασουν κι αλλο ειτε γιατι ετσι μου κατσε και θελω να το πιω!
Πίνεται το ινδικό? Έχω ακούσει και διαβάσει καλές κριτικές γενικά.
Προσωπικα δεν ειχα ξετρελαθει. Το ειχα παρει σε εκπτωση συσκευασια λιτρου στο αεροδρομιο Βρυξελλων. Δεν καταλαβα τα λεφτα του παντως. Μου φανηκε πολυ κοινο.Άνοιξα αυτό σήμερα:
View attachment 188093
Ρε πολύ ωραίο! Κοίτα να δεις...
Γλυκόπιοτο, άρωμα, όλα ωραία.
Το θεωρώ ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία τουΆνοιξα αυτό σήμερα:
View attachment 188093
Ρε πολύ ωραίο! Κοίτα να δεις...
Γλυκόπιοτο, άρωμα, όλα ωραία.
Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που ήπιες αλλά προσπάθησε να βρεις αυτόΈχει δοκιμάσει κάποιος το Readbreast 12 cask strength?
Έχω ξετρελαθεί με το απλό και μόλις τελείωσα το μπουκαλάκι
Εν ολίγοις κάτι πρέπει να αντικαταστήσει την θέση του στα ιρλανδικά.
Έχω το Green spot να σου πω την αλήθεια μπουκάλι αλλά το redbreast μου άρεσε αρκετά πιο πολύΔεν έχω δοκιμάσει αυτό που ήπιες αλλά προσπάθησε να βρεις αυτό
Blue Spot Single Pot still Cask
το δοκιμάσαμε (δείγμα) σε γευστική δοκιμή και μου φάνηκε ενδιαφέρον