- Reaction score
- 9.035
Εντάξει πέρα από τη πλάκα, υπάρχουν κάποιες ταινίες που δεν έχουν μεγάλη ένταση άρα ......
κυμαίνομαι στο -25 έως -20 db
κυμαίνομαι στο -25 έως -20 db
Όταν δεν υπάρχει κανένας να ενοχλήσω και το level της ταινίας/σειράς είναι σωστό, ακούω στα -50dB και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Με μέτριο/μικρό AV.Φίλε Κώστα σε μένα πάει ...... στο μουγκa ? αν ναι........
έχω τσεκάρει την ένταση του ήχο που μπορώ να ακούσω χωρίς να ενοχλήσω πολύ
το volume του ενισχυτή είναι στα -20db
Μπορείς να μασάς τσίχλα και να ξύνεις το πόδι σου?Γουστάρω κάργα ησυχία νεκρική, όταν κάνω οτιδήποτε άλλο.
... κατι αμπιεντ πολυ χαμηλα ισα να ακουγεται ή τιποτα (σε εργασια, βιβλιο).Γουστάρω κάργα ησυχία νεκρική, όταν κάνω οτιδήποτε άλλο.
Και αντιστοίχως, δε κάνω κάτι άλλο (πχ διάβασμα βιβλίου) όταν ακούω μουσική.
Ένα ένα, όχι μαλτιτάσκινγκ, μόνο το μαλτ ταιριάζει με όλα.
μηπως προτιμότερο είναι να κοιτάς το πάτωμα ??... κατι αμπιεντ πολυ χαμηλα ισα να ακουγεται ή τιποτα (σε εργασια, βιβλιο).
αλλα περναω πολλες ωρες κοιτοντας το ταβανι.
ε οταν ακουω shoegaze...μηπως προτιμότερο είναι να κοιτάς το πάτωμα ??
Πες τα χρυσόστομε.3-5 φορές την εβδομάδα, παλιά που είχα το προβολέα κάθε μέρα, μορε να βγαίναν και καλά εργα τα ψάχνουμε με το τουφέκι
Νομιζα οτι μονο εγω εχω τετοιο βίτσιο. Ειδικα οταν διαβάζω καποιο βιβλιο θελω μηδενικό θορυβο περιβάλλοντος. Αν ειχα ανηχοικο θαλαμο στο σπιτι θα ηταν χρήσιμος γι αυτο.Επίσης δε θέλω να παίζει μουσική στο υπόβαθρο όταν κάνω οτιδήποτε άλλο, με ενοχλεί.
Γουστάρω κάργα ησυχία νεκρική, όταν κάνω οτιδήποτε άλλο.
Και αντιστοίχως, δε κάνω κάτι άλλο (πχ διάβασμα βιβλίου) όταν ακούω μουσική.
Ένα ένα, όχι μαλτιτάσκινγκ, μόνο το μαλτ ταιριάζει με όλα.
Θα σε ενοχλούν τα κουνούπιαΕιδικα οταν διαβάζω καποιο βιβλιο θελω μηδενικό θορυβο περιβάλλοντος.
Απο εκεί πήρε το όνομά του το μαλτ;όχι μαλτιτάσκινγκ, μόνο το μαλτ ταιριάζει με όλα.