- Reaction score
- 115
Ότι να' ναι.. Γράφτε πάντως κάπου σαν όρο ότι οι νέοι στο forum πρέπει να συμφωνούν με τους "επιστήμονες" που κατά το δοκούν εκφράζονται όπως θέλουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρούνται τρολ.
Και οι νέοι και οι παλιοί στο φόρουμ, μπορούν να λένε ότι ηλιθιότητα θέλουν.Ότι να' ναι.. Γράφτε πάντως κάπου σαν όρο ότι οι νέοι στο forum πρέπει να συμφωνούν με τους "επιστήμονες" που κατά το δοκούν εκφράζονται όπως θέλουν. Σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρούνται τρολ.
αστειακιΑν ειναι δυνατον να χανει ο κ.Μαρκου
να πηγαινεις να πηγαινεις ευγε νεε
δηλαδης
οι gamerάδες το λένε skillsΞέρω τι θα γίνει τώρα.
Είμαι μάντης;
ααα μη στενοχωριέσαι....Αν και παλιος αλλα τωρα αρχισα να γραφω,απλα ηθελα να εκφρασω την προσωπικη μου γνωμη και οχι να ξεκινησω ενα γαιτανακι αντιπαραθεσεων.
αυτά είπαμε warnΑν πω εδώ ότι η ομοιοπαθητική δουλεύει, είμαι off topic;
Ένας χαχανούλης αστροναύτης εμφανίστηκε. Θα είναι επιστήμονας και αυτός.τι άλλα νέα?
Ποιος, ο Γιάννης Αργύρης που έπαιζε με το Γιουσουφάκι;τα καλωδια είναι κατασκευής του Αργυρή.
Δεν απαιτούνται δικές σου μετρήσεις. Οι εταιρείες που ζητούν ένα σκασμό λεφτά, πού έχουν δημοσιεύσει μετρήσεις προς επιστημονική επικύρωση των ισχυρισμών τους?δώσε μετρητικά δεδομένα.
Έγραψα ότι δεν έχω τέτοιο εξοπλισμό τώρα.
Το μόνο που είναι λογικό να ζητάμε από ένα καλώδιο είναι να μεταφέρει το σήμα αναλλοίωτο από τη μία συσκευή στην άλλη. Υπάρχει ένα μίνιμουμ απαιτουμένων ιδιοτήτων (του) που δεν είναι δα και αεροναυπηγική. Πάνω από αυτό δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο τρελά κέρδη για τις επιτήδειες εταιρείες.Η μέτρηση είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη σωστή τοποθέτηση των ηχείων στον εκάστοτε χώρο και πολλή χρήσιμη επίσης στις ιδιομορφίες του κάθε χώρου. Αν θες να ασχοληθείς σοβαρά με το χόμπι κάποια στιγμή πρέπει να την κάνεις και τελειώνεις με αυτό το κομμάτι.
Καλώδια κλπ τιουναρίσματα είναι και αυτά άκρως απαραίτητα σε λογικά πάντα (αναλογικά) πλαίσια του κάθε setup καθώς επίσης και αναλογικά με τα βαλάντια του καθενός Το υπογραμμίζω μπας και προλάβω του τύπου γελοιότητες ότι τα κορόιδα δίνουν τόσα χ λεφτά για καλώδια ή δίνουν τόσα λεφτά για αυτοκίνητα και ούτω κάθε εξής. Μιλάμε για μπούρδες ολκής.
Ότι μπορεί ο κάθε ένας , ότι του αρέσει και ότι πιστεύει ότι του κάνει
Αγάπη μόνο, καλά Χριστούγεννα και με υγεία το νέο έτος για όλους
Τις μέτρησες τις στάθμες?Η επόμενη Αντικειμενική διαφορά αφορά την αύξηση του βολιουμ...... Με απλά λόγια να σας πω ότι σε γνωστο προγράμμα πάντα , Αυξήθηκε κατά πολύ το σημείο κλιπαρισματος των τελικών. Δηλαδή μεταφερθηκε σε Πιο δυνατές στάθμες το σημείο που ο ενισχυτής παραμορφώνει.