- Reaction score
- 87.246
Φρεντοτσίνοκαι τι θέλεις...?
να σου τον βγάζει γρανίτα τον καφέ ?![]()
Φρεντοτσίνοκαι τι θέλεις...?
Όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται περισσότερη μετρητική τεκμηρίωση.
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται τα μεχρι στιγμής περιγραφόμενα ως αντικειμενικά ευρήματα.
Κατι τέτοιο περίμενα, και γι αυτο δεν ρώτησα. Μην γίνω κακός πάλι.
ναι ναι ναιΦρεντοτσίνο
Ωωωωωω γίνεται τέτοιο πράγμα; Να φτιάχνω δηλαδή τον esspresso καυτό και να μου τον βγάζει κρύο, να τον κάνω freddo που πίνω;και τι θέλεις...?
φυσικάΩωωωωω γίνεται τέτοιο πράγμα; Να φτιάχνω δηλαδή τον esspresso καυτό και να μου τον βγάζει κρύο, να τον κάνω freddo που πίνω;
Αυτό σημαίνει απλά πως πας παραπάνω το knob του Volume μέχρι να κλιπάρει ή πως μπορείς και έχεις περισσότερη ένταση μέχρι να κλιπάρει;και αύξηση στο headroom.
mail φυσικά και Σκέφτηκα να στείλω στην bryston αλλά το ακύρωσα γιατί δεν ξέρω τι ισχύει σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο μέλλον και χρειαστεί να ενεργοποιηθεί η εγγύηση . Μπορεί η χρήση διαφορετικού καλωδίου να Χρησιμοποιηθεί ως Δικαιολογία......( ως γνωστών η bryston καλύπτει με 20ετη εγγύηση τους ενισχυτές της ) .Όλα καλά, στην bryston στείλατε mail? Επίσης δεν λέτε του Αργύρη που ξέρει πως μετράμε την θερμοκρασία σε σασί συσκευών να σας την μετρήσει να μην γελοιοποιηθουμε όταν στείλουμε το mail?
και τα δυο.Αυτό σημαίνει απλά πως πας παραπάνω το knob του Volume μέχρι να κλιπάρει ή πως μπορείς και έχεις περισσότερη ένταση μέχρι να κλιπάρει;
εγώ θα κάνω δοκιμές με το ψυγείο που έχει και θερμόμετρο μέσα.....και αλίμονο αν δεν πέσει τουλάχιστον 9.9 βαθμούς η θερμοκρασίαΑ, μη μου λες τέτοια, γιατί έχω hi-end εσπρεσσιέρα και δε θέλω να ΜΗΝ έχω.
με το ίδιο θερμόμετρο μετράω επιφανειακή θερμοκρασία Κυρίας μηχανής και γεννήτριας στο σκάφος.Όλα καλά, στην bryston στείλατε mail? Επίσης δεν λέτε του Αργύρη που ξέρει πως μετράμε την θερμοκρασία σε σασί συσκευών να σας την μετρήσει να μην γελοιοποιηθουμε όταν στείλουμε το mail?
Με πέθανες, παραλίγω να πνιγώ με τα φουντούνια...Ας πούμε απ τη μια μεριά οι επιστήμονες και απ την άλλη οι αυτιάδες.
μωρέ μπροστά στην επιστήμη...ας παραγγείλουμε και μια βδομάδα απ'έξω δεν χάλασε κ ο κόζμοςΘα χαλάσουν τα τρόφιμα στη συντήρηση αν πέσει τόσο. Θα παγώσουν. Μην παίζεις με αυτά τα πράγματα.
Αυτό δεν το μέτρησες. Δεν είδαμε μέτρηση db, μόνο θέση ποτενσιόμετρου.και αύξηση στο headroom.
Έγραψα πριν μια ιδέα.πες μου τι χρειάζεται κατά τη γνώμη σου....
εχει μετρηθεί συνολική αύξηση 2db.Αυτό δεν το μέτρησες. Δεν είδαμε μέτρηση db, μόνο ένδειξη ποτενσιόμετρου.
αυτα δεν έχουν μετρηθεί.Επίσης θα μπορούσε να μετρηθεί η τάση της πρίζας, η τάση που φτάνει την είσοδο του προ με το κοινό καλώδιο και η τάση που φτάνει με το άλλο καλώδιο. (χωρίς να σας τινάζει το ρεύμα, έτσι; )