Καλώδια και θύματα

P

PMC

Guest
Όπως καταλαβαίνεις χρειάζεται περισσότερη μετρητική τεκμηρίωση.
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρούνται τα μεχρι στιγμής περιγραφόμενα ως αντικειμενικά ευρήματα.

Κατι τέτοιο περίμενα, και γι αυτο δεν ρώτησα. Μην γίνω κακός πάλι.

πες μου τι χρειάζεται κατά τη γνώμη σου....
η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει διαφορα ( πτώση ) στην θερμοκρασία και αύξηση στο headroom.
αυτά δεν είναι υποκειμενικά .....μετριόνται .

που μπορεί να διαφωνείς σε αυτό?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.415
Φρεντοτσίνο
ναι ναι ναι
και αναλόγως τι καφέ θα θέλει θα αλλάζει τα καλώδια :lolsign:

παρακαλώ ένας μοδ, χωρίς τσίπα ,να μεταφέρει την ιδέα και στο νήμα με τους καφέδες πωςτολεν :laugh:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.415
Ωωωωωω γίνεται τέτοιο πράγμα; Να φτιάχνω δηλαδή τον esspresso καυτό και να μου τον βγάζει κρύο, να τον κάνω freddo που πίνω;
φυσικά

θα έχεις εσπρεσιέρα και θα ναι σαν να μην έχεις :roflmao:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.277
και αύξηση στο headroom.
Αυτό σημαίνει απλά πως πας παραπάνω το knob του Volume μέχρι να κλιπάρει ή πως μπορείς και έχεις περισσότερη ένταση μέχρι να κλιπάρει;

P

PMC

Guest
Όλα καλά, στην bryston στείλατε mail? Επίσης δεν λέτε του Αργύρη που ξέρει πως μετράμε την θερμοκρασία σε σασί συσκευών να σας την μετρήσει να μην γελοιοποιηθουμε όταν στείλουμε το mail?
mail φυσικά και Σκέφτηκα να στείλω στην bryston αλλά το ακύρωσα γιατί δεν ξέρω τι ισχύει σε περίπτωση που συμβεί κάτι στο μέλλον και χρειαστεί να ενεργοποιηθεί η εγγύηση . Μπορεί η χρήση διαφορετικού καλωδίου να Χρησιμοποιηθεί ως Δικαιολογία......( ως γνωστών η bryston καλύπτει με 20ετη εγγύηση τους ενισχυτές της ) .
Αυτό σημαίνει απλά πως πας παραπάνω το knob του Volume μέχρι να κλιπάρει ή πως μπορείς και έχεις περισσότερη ένταση μέχρι να κλιπάρει;
και τα δυο.

Reaction score
3.912
Eίμαι επιφυλακτικός και πρός τα δύο στρατόπεδα.

Ας πούμε απ τη μια μεριά οι επιστήμονες και απ την άλλη οι αυτιάδες.

Κατ΄αρχάς αυτός που γνωρίζει δεν χρειάζεται να φωνάζει ότι γνωρίζει.
Άλλο πράγμα ο γ@μηάς, άλλο ο καλός εραστής.

(Στο τέλος θα τεθούν ερωτήματα προς μη απάντηση)

Συνεχίζοντας, όσοι δεν κατέχουν τίποτε από θεωρία, μετρήσεις, ψυχοακουστική κλπ., είναι χαμένοι από χέρι απέναντι στους πρώτους.
Η συμμετοχή σε θέματα που επιζητούν και τεκμηρίωση, προϋποθέτει και γνώσεις πέρα από προσωπικές παρατηρήσεις.

Ας ανοίγονται λοιπόν θέματα -από τους δεύτερους- καθαρά προσωπικών εντυπώσεων.
Πχ. μετακίνησα το κομοδίνο στη γωνία και...., άλλαξα ιντερκονεκτ μεταξύ προ - τελικού και...έβαλα 3 μπασοπαγίδες κάτω απ το κρεβάτι και...
Εντελώς μα εντελώς υποκειμενικά.

Να μιλιέται η ίδια γλώσσα και απ εδώ και από κει.

Ερώτημα στην διαβασμένη λίγκα:
Δηλαδή πριν διαβάσετε, δεν είχατε ακούσει ποτέ καλό σύστημα σπίτι σας ή αλλαχού?

Στην αδιάβαστη λίγκα:
Χωρίς γνώση πώς μπορείς να ανταπεξέλθεις φίλε μου σε θέματα όπως "παθητικά vs ενεργά", ή "καλώδια και θύματα"?

Έτσι μούρχονται μερικές φορές διάφορα κατά νου, όταν διαβάζω αρκετά πόστ.

Μη με παρεξηγάτε, γέρασα ο καψερός και παραξένεψα!

daharis666

Moderator
Reaction score
81.415
Α, μη μου λες τέτοια, γιατί έχω hi-end εσπρεσσιέρα και δε θέλω να ΜΗΝ έχω.
εγώ θα κάνω δοκιμές με το ψυγείο που έχει και θερμόμετρο μέσα.....και αλίμονο αν δεν πέσει τουλάχιστον 9.9 βαθμούς η θερμοκρασία :biggrin:

P

PMC

Guest
Όλα καλά, στην bryston στείλατε mail? Επίσης δεν λέτε του Αργύρη που ξέρει πως μετράμε την θερμοκρασία σε σασί συσκευών να σας την μετρήσει να μην γελοιοποιηθουμε όταν στείλουμε το mail?
με το ίδιο θερμόμετρο μετράω επιφανειακή θερμοκρασία Κυρίας μηχανής και γεννήτριας στο σκάφος.
Και οι δυο έχουν και δικά τους όργανα μέτρησης θερμοκρασιας που ταυτίζονται με την Ένδειξη του θερμομέτρου .

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Ας πούμε απ τη μια μεριά οι επιστήμονες και απ την άλλη οι αυτιάδες.
Με πέθανες, παραλίγω να πνιγώ με τα φουντούνια... :roflmao:
Ηγετικό στέλεχος των ''επιστημόνων'' και θανάσιμος εχθρός των ''αυτιάδων'' είναι ο Κ. ο αυτιάς.. :biggrin:
Πτνα κενωνία.. :rofl:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.415
Θα χαλάσουν τα τρόφιμα στη συντήρηση αν πέσει τόσο. Θα παγώσουν. Μην παίζεις με αυτά τα πράγματα.
μωρέ μπροστά στην επιστήμη...ας παραγγείλουμε και μια βδομάδα απ'έξω δεν χάλασε κ ο κόζμος :laugh:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.247
και αύξηση στο headroom.
Αυτό δεν το μέτρησες. Δεν είδαμε μέτρηση db, μόνο θέση ποτενσιόμετρου.

πες μου τι χρειάζεται κατά τη γνώμη σου....
Έγραψα πριν μια ιδέα.

Περαιτέρω μετρήσεις ειναι ηλεκτρονικής φύσεως με πολύμετρα κτλ μετά την τροφοδοσία του προ, και δεν κατέχω.
Επίσης μπορούν να μετρηθούν τα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του καλωδίου.

Πάντως μέχρι τώρα είσαι πολύ μακρυά από κάποια αντικειμενική μέτρηση.
Είναι καλό πάντως που το προσεγγίζεις έτσι, έστω και σε πολύ αρχικό στάδιο.

Reaction score
11.528
Επίσης θα μπορούσε να μετρηθεί η τάση της πρίζας, η τάση που φτάνει την είσοδο του προ με το κοινό καλώδιο και η τάση που φτάνει με το άλλο καλώδιο. (χωρίς να σας τινάζει το ρεύμα, έτσι; )

P

PMC

Guest
Επίσης θα μπορούσε να μετρηθεί η τάση της πρίζας, η τάση που φτάνει την είσοδο του προ με το κοινό καλώδιο και η τάση που φτάνει με το άλλο καλώδιο. (χωρίς να σας τινάζει το ρεύμα, έτσι; )
αυτα δεν έχουν μετρηθεί.
Θεωρήθηκε ότι από την στιγμή που η πρίζα είναι η ίδια ,οποιαδήποτε διαφορα οφείλεται στην αλλαγή καλωδίου.

Reaction score
11.528
Ναι, μετράς την πρίζα ως αναφορά, να ξέρεις πόσα volts έρχονται (π.χ. 230,10) και μετά μετράς πάνω στον προ πόσα έρχονται από το κάθε καλώδιο. Μια wild guess είναι ότι το καλώδιο του Αργύρη έχει μεγάλη αντίσταση και έρχονται λιγότερα volts στον προ, για αυτό δεν ζεσταίνεται (αλλά και στους τελικούς το ίδιο).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.521
Members
38.336
Νεότερο μέλος
egpetridis