Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.656
τιποτα, μεσιε Σποκ, σκοταδι μονο..... καλέ , για τί πράμα μιλάτε εδώ ; ...
τιποτα, μεσιε Σποκ, σκοταδι μονο..... καλέ , για τί πράμα μιλάτε εδώ ; ...
Τι διάολο φορτιστές είναι αυτοί?Μάναμ σκέψου ότι πέφτω για ύπνο και μου τη δίνει που ακούω τους φορτιστές των κινητών μας στα κομοδίνα.
Σταδιάλα, @xfader καταντάω σιγά σιγά, όλα μου φταίνε.
Έχετε δει το Better call Saul? Ε, σαν τον αδερφό του ένα πράμα.
Θα σταματήσω να καθαρίζω τα αυτχιά μου, δεν πάει άλλο.
Εγώ που έχω DIY μεγάλα ενεργά με κλασικούς ενισχυτές και εξωτερικό ενεργό κρος που ανήκω?Αδίκως κοπιάζετε με τη στιχουργικη..
Τα διλημματα τα λύνει η ζωή.
Ο κόσμος, εκτός αν θέλει να βάλει κάτι πάνω στο γραφείο του για το computer,
θα παίρνει παθητικά ηχεία. Τέλος.
Και ενισχυτές που θέλει να τους βλέπει.
Μένουν κάποιοι λίγοι τολμηροί, χαιενταδες απο την ανάποδη, που βάζουν στο σαλόνι τους μεγάλα ενεργα. Εκεί κάτι μπορεί να γίνεται..
Και στα Focal. Το ίδιο ελάχιστο που ακουγόταν και με όλα μου ανεξαιρέτως τα παθητικά.Και στα Neumann 310 αν βάλεις αυτί πάνω στο Τουίτερ, μια χαρά ακούς φύσημα.
Σα τα γεμιστά της θειάς μου της Μαγδάλως, κανείς.Εγώ πάντως στο γραφείο στο computer έχω παθητικά και ένα μικρό λαμπάτο
Τι έχουνε μέσα τα της θειάς Μαγδάλως?Σα τα γεμιστά της θειάς μου της Μαγδάλως, κανείς.
Ξανθιές κιτρινωπές (καμμένες και με ψαλίδα) βαμμένες τρίχες.Τι έχουνε μέσα τα της θειάς Μαγδάλως?
Τίποτα, μπούρδες.... καλέ , για τί πράμα μιλάτε εδώ ; ...
Βασίζεσαι σε εσφαλμένα αξιώματα...Πρώτον,η στιχουργική μου βγαίνει εντός δεκαλέπτου αβίαστα,αρκεί να έχει εναρμονιστεί το πνεύμα κάθε φορά με το κατάλληλο κομμάτι...Δεύτερον,είναι άτοπος ο διλημματικός χαρακτήρας κατά την επιλογή ανάμεσα σε παθητικά κι ενεργά...Ρώτα και τον Μάκη τον Κασμά εκτός από τον Σουγιά...Αδίκως κοπιάζετε με τη στιχουργικη..
Ο κόσμος, εκτός αν θέλει να βάλει κάτι πάνω στο γραφείο του για το computer,
θα παίρνει παθητικά ηχεία. Τέλος.
Και ενισχυτές που θέλει να τους βλέπει.
Μένουν κάποιοι λίγοι τολμηροί, χαιενταδες απο την ανάποδη, που βάζουν στο σαλόνι τους μεγάλα ενεργα. Εκεί κάτι μπορεί να γίνεται..
Μπορεί να είναι φυσιολογικό ανάλογα με την ποιότητα κατασκευής ή διασυνδέσεων,αλλά σε κάθε περίπτωση όχι καλό δείγμα.δεν είναι φυσιολογικό κανένα φύσημα ... ιδιαίτερα όταν γίνεται αντιληπτό
Αναλόγως τι εννοείς αντιληπτό.δεν είναι φυσιολογικό κανένα φύσημα ... ιδιαίτερα όταν γίνεται αντιληπτό
Ααα πίστεψέ με.. Κανένας κόπος και καμία πρόθεση να λύσω παντελώς αδιάφορα διλήμματα άλλων.Αδίκως κοπιάζετε με τη στιχουργικη..
Πού τις βρήκες; Θέλω κι εγώ.Έχω στην διάθεση σας μετρήσεις θορύβου για όλα σχεδόν τα ενεργά που κατά καιρούς αναφέρετε
Στα 10cm αποσταση:
Neumann 16,5 dB
Adam αυτά τα sv3 22dB
Yamaha HS8 25dB
Σκεφτείτε τώρα σε τι απόσταση ακούτε και την πτώση της στάθμης κατά 3ντιμπι σε κάθε διπλασιασμό της απόστασης.
Αυτοί που δεν θέλουν ή βαριουντε να σκεφτούν ας πάρουν καλωδια
Τι σημασία έχει το ποτενσιόμετρο του volume?Πού τις βρήκες; Θέλω κι εγώ.
Επίσης σε ποιά θέση του ποτενσιόμετρου στάθμης των ενεργών είναι οι μετρήσεις;
Είναι ένα γερμανικό περιοδικό, μια σπέσιαλ έκδοση με 80 μόνιτορ.Τις μετρήσεις θέλω, όχι ηχεία.
πως καταντησες ετσι καημενε !!.....θα σε φανε τα φιδια φφφφφφςςςςςςςςςςςςςςς...Δεν είπαμε, τώρα θα πούμε: Yamaha HS8 & HS7.
Έχει και τα JBL 305 και 308;Είναι ένα γερμανικό περιοδικό, μια σπέσιαλ έκδοση με 80 μόνιτορ.
https://www.soundandrecording.de/shop/studiomonitore-special/
Δεν αναφέρει κάτι περισσότερο για τις συγκεκριμένες μετρήσεις θορύβου, μεθοδολογία.
Α να ένα φθηνό Άνταμ των 400ευρω εντυπωσιάζει με την επίδοση του στο συγκεκριμένο τομέα, κάτω από 20ντιμπι στα 10εκ.. 17,1db παρακαλώ
Όπως λένε μια από τις καλύτερες επιδόσεις, εδώ βέβαια καταρρέει ακόμη ένας μύθος των χαλιενταδων που μας τα κάναν τσουρέκια με τα φθηνά μονιτορακια.
Επίσης να διορθώσω τον εαυτό μου, μείον 6 ντιμπι για κάθε διπλασιασμό της απόστασης. Εμ με αυτά που διαβάζω από του απανταχού χαιενταδες αρχίζω να ξεχνάω και αυτά που ξερω