- Reaction score
- 7.845
να πω να πω.... !!!!!!!!να σας πω απο τωρα; δε ειναι γκαντεμιά πριν καν τον παραλαβω;
αρχίζει από 8?
να πω να πω.... !!!!!!!!να σας πω απο τωρα; δε ειναι γκαντεμιά πριν καν τον παραλαβω;
Ειναι ασημι και το καινούριο ή μαύρο;Μπορώ να σας πω μόνο ότι δεν έχει dirac....
οποτε ....Μπορώ να σας πω μόνο ότι δεν έχει dirac....
η 7 με την 8 εχουν διαφορα......Na Σας κάνει παιδιά, εγώ με τον 7705 με βλέπω να αλλάζω δύσκολα, εκτός και αν τα αλλάξω όλα
μου περνάνε κάτι περίεργες σκέψεις τελευταία.......
επειδη οταν ειχαμε πασοκ τετοιους pre τους ειχαμε για... ραδιοφωνακια, θα παρω ενα σπρευ και θα τον κανω πρασινο!Ειναι ασημι και το καινούριο ή μαύρο;
Μεγειές καλοάκουστος . Να τον ευχαριστηθείς.Όπως σωστά μαντέψατε... View attachment 189923 View attachment 189924 View attachment 189925 View attachment 189926
την πίσω όψη βάλε μαςΌπως σωστά μαντέψατε... View attachment 189923 View attachment 189924 View attachment 189925 View attachment 189926
Καλησπέρα φίλε @manmarΠήρε τη θέση του, και κάνει updates. View attachment 189930
όχι τον θέλω με αυτοκόλλητα .....................αλλαζεις και υπογραφη...
.....εισαι ωραιος..!!!
ναρθω να βγαλω τα αυτοκολλητα ;
Του έπεσαν τα σαγόνια, έχει μείνει ακόμα και τώρα που θα περιμένει 2 χρόνια για κάνει αλλαγές .....όχι τον θέλω με αυτοκόλλητα .....................