- Reaction score
- 4.114
Άλματα, άλματα έχεις κάνει Μάνο.
Μπράβο σου, καλοάκουστος, να τον ευχαριστηθεις!

Μπράβο σου, καλοάκουστος, να τον ευχαριστηθεις!

Μόλις τα βγάλεις στείλε τα στον @ankokdog να κάνει μια αρχή,τα αυτοκολλητα θα τα κρατησω για λιγο καιρο. ετσι για φαινεται καινουργιος.![]()
Ενώ άλλοι τα βγάζουν κατευθείαν για να ξεγελούν το έτερο ήμισυ...τα αυτοκολλητα θα τα κρατησω για λιγο καιρο. ετσι για φαινεται καινουργιος.![]()
Δεν είναι όλοι σαν εμάς που τρώμε τηγανοπαντόφλες !!!!!Ενώ άλλοι τα βγάζουν κατευθείαν για να ξεγελούν το έτερο ήμισυ...![]()
Μόλις τα βγάλεις στείλε τα στον @ankokdog να κάνει μια αρχή,![]()
Δεν είναι όλοι σαν εμάς που τρώμε τηγανοπαντόφλες !!!!!![]()
Τελικά μας αγαπάνε, δεν είναι τόσο μεγάλη η παντόφλαμα οχι, ειναι η διασκεδαση σου, μου λεει.
O emotiva έχει ίδιο gain απο rca xlr?δε ξερω αν ειναι στη φαντασια μου, αλλα ενω πριν ακουγα μουσικη με την ενταση στο -24db, τωρα παλι στα -24db, μου φαινεται ποιο δυνατα.
μεγαλυτερο output στα pre out;
ειναι πολυ νωρις για να πω. εχω συνδεσει μονο 2 ηχεια με rca χωρις audysseyΈχεις καταλάβει κάποια ηχητική βελτίωση συγκριτικά με τον 7012 ?
πέρα από την ένταση.
Έδωσες τόσα λεφτά για καλώδια?ειναι πολυ νωρις για να πω. εχω συνδεσει μονο 2 ηχεια με rca χωρις audyssey
και ακουσα λιγο spotify.
τα xlr που περιμενω ειναι αυτα:
![]()
OYAIDE D+XLR CLASS B 1.0M ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΧΟΥ
D+XLR CLASS B 1.0M στερεοφωνικό καλώδιο ήχου υψηλής ποιότητας από την OYAIDE. Πρόκειται για πλατύ καλώδιο κατασκευασμένο από PBT + Glass Fiber με αγωγούς 18AWG high purity oxygen-free copper, φέρει περίβλημα Flex PVC, μόνωση: Polyolefin, μήκος 1m.www.djshop.gr
δεν ειναι τοσο ακριβα. η τιμη ειναι για το ζευγος.Έδωσες τόσα λεφτά για καλώδια?
Mogamaki με neutrik βρε συ .....