- Reaction score
- 3.921
Άλματα, άλματα έχεις κάνει Μάνο.
Μπράβο σου, καλοάκουστος, να τον ευχαριστηθεις!
Μπράβο σου, καλοάκουστος, να τον ευχαριστηθεις!
Μόλις τα βγάλεις στείλε τα στον @ankokdog να κάνει μια αρχή, ........... εκτός αν βγει το AV-8806.τα αυτοκολλητα θα τα κρατησω για λιγο καιρο. ετσι για φαινεται καινουργιος.
Ενώ άλλοι τα βγάζουν κατευθείαν για να ξεγελούν το έτερο ήμισυ...τα αυτοκολλητα θα τα κρατησω για λιγο καιρο. ετσι για φαινεται καινουργιος.
Δεν είναι όλοι σαν εμάς που τρώμε τηγανοπαντόφλες !!!!!Ενώ άλλοι τα βγάζουν κατευθείαν για να ξεγελούν το έτερο ήμισυ...
Μόλις τα βγάλεις στείλε τα στον @ankokdog να κάνει μια αρχή,
Δεν είναι όλοι σαν εμάς που τρώμε τηγανοπαντόφλες !!!!!
Τελικά μας αγαπάνε, δεν είναι τόσο μεγάλη η παντόφλαμα οχι, ειναι η διασκεδαση σου, μου λεει.
O emotiva έχει ίδιο gain απο rca xlr?δε ξερω αν ειναι στη φαντασια μου, αλλα ενω πριν ακουγα μουσικη με την ενταση στο -24db, τωρα παλι στα -24db, μου φαινεται ποιο δυνατα.
μεγαλυτερο output στα pre out;
ειναι πολυ νωρις για να πω. εχω συνδεσει μονο 2 ηχεια με rca χωρις audysseyΈχεις καταλάβει κάποια ηχητική βελτίωση συγκριτικά με τον 7012 ?
πέρα από την ένταση.
Έδωσες τόσα λεφτά για καλώδια?ειναι πολυ νωρις για να πω. εχω συνδεσει μονο 2 ηχεια με rca χωρις audyssey
και ακουσα λιγο spotify.
τα xlr που περιμενω ειναι αυτα:
OYAIDE D+XLR CLASS B 1.0M ΚΑΛΩΔΙΟ ΗΧΟΥ
D+XLR CLASS B 1.0M στερεοφωνικό καλώδιο ήχου υψηλής ποιότητας από την OYAIDE. Πρόκειται για πλατύ καλώδιο κατασκευασμένο από PBT + Glass Fiber με αγωγούς 18AWG high purity oxygen-free copper, φέρει περίβλημα Flex PVC, μόνωση: Polyolefin, μήκος 1m.www.djshop.gr
δεν ειναι τοσο ακριβα. η τιμη ειναι για το ζευγος.Έδωσες τόσα λεφτά για καλώδια?
Mogamaki με neutrik βρε συ .....