- Reaction score
- 1
Δεν χρειάζεται. Το ξέρω. Τώρα αν θέλει να το παίζει γκόμενα δικαίωμα του. Πολλοί το ξέρετε αλλά του κάνετε αβάντα. Δικαίωμα σας επίσης.
και το πρόβλημα σε όλα αυτά ....βρίσκεται που ακριβώς?Δεν χρειάζεται. Το ξέρω. Τώρα αν θέλει να το παίζει γκόμενα δικαίωμα του. Πολλοί το ξέρετε αλλά του κάνετε αβάντα. Δικαίωμα σας επίσης.
No problem όπως έγραψα.και το πρόβλημα σε όλα αυτά ....βρίσκεται που ακριβώς?
με την λογική σου....θα μπορούσε κάποιος να πει για σέναNo problem όπως έγραψα.
Απλά έφραψα ότι είναι.. ενεργός και όχι παθητικός.
Ήμουν εντός "θέματος" νομίζω.
Dirty Haris!με την λογική σου....θα μπορούσε κάποιος να πει για σένα
''το ξέρω ότι είναι μλκας δικαίωμα του....''
και στο επόμενο ποστ να γράψει και ένα ''no problem'' και όλα οκ έτσι?
Ε μα ρε Γιάννη, θέλω να πάω να κοιτάξω το κορίτσι μου στα μάτια και δεν με αφήνουν οι σατανάδες!!ΑΣΤΟΝΕ ρε συ Στέλιο , τώρα δουλεύει ο άνθρωπας.
Ροζυ φανερώσου , είσαι τελικά αγοράκι?
μπα.....ίσα ίσα....αποκτά και νόημαΟχι γιατί αν είναι τελικά αγοράκι πάει αχρηστο το ερωτικό μου παραλήρημα που έκανα προ ημερών. Κλαψ.
Να προσέχεις φίλε γιατί πίσω από τις οθόνες εκτός από πληκτρολόγια κρύβονται και μακριά καλώδια (συνήθως)Οχι γιατί αν είναι τελικά αγοράκι πάει αχρηστο το ερωτικό μου παραλήρημα που έκανα προ ημερών. Κλαψ.
Το φύλο δεν αποδεικνύει μετά βεβαιότητος εάν κάποιος είναι ενεργός ή παθητικός... πλέον.No problem όπως έγραψα.
Απλά έφραψα ότι είναι.. ενεργός και όχι παθητικός.
Ήμουν εντός "θέματος" νομίζω.
Πώς το ξέρεις;Δεν χρειάζεται. Το ξέρω. Τώρα αν θέλει να το παίζει γκόμενα δικαίωμα του. Πολλοί το ξέρετε αλλά του κάνετε αβάντα. Δικαίωμα σας επίσης.
το διάβασε στο φεισμπουκΠώς το ξέρεις;
Σαν άντρα σε λατρεύουμεΤο ξερω πως με λατρευετε,ιδιως αυτοι που λενε οτι ειμαι αντρας.
και μετά τι έγινε;Καποτε ημουν ομορφοτερη απ οσο υπηρξα εξυπνη...
Εσυ να πας στο διαολο... οι υπολοιποι...υπομονηκαι μετά τι έγινε;
αααααα έτσι;Εσυ να πας στο διαολο... οι υπολοιποι...υπομονη
Κατάλαβα, rx/ ξέρεις...Πώς το ξέρεις;