JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.883
Γιατί? εσύ είσαι η μύτη?
εγώ πάλι το ξέρω από πρώτο χέριθα το ειχα καταλαβει αν συνεβαινε κατι τετοιο...
Χιουμοριστικό ban χρειαζόταν κανονικά, εκεί να δεις γέλιο..... στον Κοργιαλά ?
Ο τίτλος ενος τραγουδιού είναι και το post είναι καθαρά χιουμοριστικό !
Συγνώμη κιόλας η PMC βγάζει ενεργά στην επαγγελματική σειρά της. Εννοούσα να κατέβει και στα οικιακά ηχεία της με σειρά ενεργών..."Εἰρήνη ὑμῖν"
Παράδειγμα η ATC βγάζει κι ενεργά ηχεία...
Κι η PMC έβγαλε ενισχυτή, αν τον τοποθετήσει μέσα στο ηχείο με ενεργό crossover πάντα, νατο το ενεργό...
Ζήτηση δεν υπάρχει μόνο από ανθρώπους που τα έζησαν τότε, αλλά και από αρκετούς νέους που δεν τα έχουν ζήσει ποτέ.
Η αγορά της κασέτας για παράδειγμα έχει αυξηθεί σημαντικά από το «μηδέν» που ήταν τα τελευταία χρόνια.
Οι κασέτες είναι πάλι εδώ… για παλιούς και νέους
Αν σας ρωτούσε κάποιος να του προτείνετε ένα κασετόφωνο για να αγοράσει, σίγουρα θα του απαντούσατε μ’ ένα μειδίαμα. Και όμως, η Τeac εν έτη 2020 κυκλοφορεί όχι ένα αλλά δύο κασετόφωνα. Ένα μοντέλο διπλής κασέτας για αντιγραφές, το W-1200 (στα 450 ευwww.hxosplus.gr
Εσύ και ο...Muhammad Ali... (Αλί και...τρισαλί σα να λέμε)Εχω προλαβει πικαπ στο αυτοκινητο που επαιζε 45αρια.
Με υπεραναρτηση, στην τοτε εθνικη επαιζε μια χαρα.
Μετα βγηκαν αυτες οι κασετες, οι κουμουτσες (τρακ κατι νομιζω) και χαθηκε η μαγεια.
Τρακ8 νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.Εχω προλαβει πικαπ στο αυτοκινητο που επαιζε 45αρια.
Με υπεραναρτηση, στην τοτε εθνικη επαιζε μια χαρα.
Μετα βγηκαν αυτες οι κασετες, οι κουμουτσες (τρακ κατι νομιζω) και χαθηκε η μαγεια.
άντε τώρα να ζούσε...να το κυκλοφορούσε ακόμα....και να του έλεγες καμιά μλκία στα φανάρια για τα δισκάκια τουΕσύ και ο...Muhammad Ali... (Αλί και...τρισαλί σα να λέμε)
View attachment 190789
Τρακ8 νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος.
Είμαι πριν 25 χρόνια σε ένα ταβερνάκι, αργά το βράδυ , έχω ξεμείνει με ένα φιλαράκι και δίπλα είναι ένας Σαλονικιός παλιόμαγκας από αυτούς που ρίχνουν το σακάκι στον ώμο χωρίς να φοράνε τα μανίκια και πιάνουμε τις φιλοσοφίες.
Να μη μακρυγορώ , καταλήγουμε στην οδήγηση μετά από πιωμα και μας λέει ότι εμένα με φυλάει ο άγιος Καζαντζίδης.
Δηλαδή ρε Τάσο του λέμε;
Είχε τέτοιο κασετόφωνο στο φορτηγάκι και έβαζε την κασέτα του Στέλιου κάτω από το γκάζι όταν έπινε και έπρεπε να οδηγήσει
Είχα και εγώ ρε με μανιβέλα GSA. Το πρώτο μου αυτ/τοΕγώ που πρόλαβα το 2cv του παππού μου με μανιβέλα....
θεωρητικά θα μπορούσα να πω ότι φορούσε εργοστασιακή λατέρνα?
τα φαγες τα παπουτσια σου και συΕίχα και εγώ ρε με μανιβέλα GSA. Το πρώτο μου αυτ/το
Δεν σε ένοιαζε αν μείνεις από μπαταρίατα φαγες τα παπουτσια σου και συ
ναι αλλά με τα κρύα....το σκεφτόσουν 10 φορές να πας με το αυτοκίνητοΔεν σε ένοιαζε αν μείνεις από μπαταρία