Τρεις επιλογές προτασεισ για ονειρικό ήχο από whathifi

Reaction score
15.543
Βρε Johnnn, αυτός που ακούει (μόνο) έτσι πιθανότατα διαθέτει ένα ποσό για ήχο 400 με 600 ευρώ ή έχει χώρο πολύ μικρό και ακούει σε γραφείο. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν κάνει και άσχημα έτσι δεν είναι? ;)
εγω θα εβαζα 2 παθητικα με εναν λαμπατο 😍

Reaction score
3.628
Βρε Johnnn, αυτός που ακούει (μόνο) έτσι πιθανότατα διαθέτει ένα ποσό για ήχο 400 με 600 ευρώ ή έχει χώρο πολύ μικρό και ακούει σε γραφείο. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν δεν κάνει και άσχημα έτσι δεν είναι? ;)
Οχι βεβαια,φιλε μου!Να μην το κανει ομως χλευαζοντας τα ακριβοτερα και - κατα κανονα - πολυ καλυτερα μηχανηματα και κοροιδευοντας ολους τους πιο απαιτητικους χομπιστες

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Οχι βεβαια,φιλε μου!Να μην το κανει ομως χλευαζοντας τα ακριβοτερα και - κατα κανονα - πολυ καλυτερα μηχανηματα!
Συνήθως αυτοί που το κάνουν αναφέρονται σε καλές-κακές μετρήσεις ηχείων ή σε monitor άλλων κατηγοριών όμως (σε αντιστοιχία σχεδόν τιμών με ακριβά παθητικά) που είναι τερατάκια και κάνουν δουλειά, όχι σε αυτά του γραφείου με 300 ευρώ..
Άλλη κουβέντα αυτή..

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.397
... δεν γνωριζω πολλους παντως να εχουν στη κατοχη τους τουλαχιστων 5-6 χιλιαδες cd (που καπου εκει τοποθετω μια ικανοποιητικη βαση μιας συντοθηκης), και να εδιναν ενα τετοιο ποσο για cd player .. 🐒

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
... δεν γνωριζω πολλους παντως να εχουν στη κατοχη τους τουλαχιστων 5-6 χιλιαδες cd (που καπου εκει τοποθετω μια ικανοποιητικη βαση μιας συντοθηκης), και να εδιναν ενα τετοιο ποσο για cd player .. 🐒
Τι είναι το CD είπαμε?

Reaction score
460
Συνήθως αυτοί με τις πολλές χιλιάδες βανίλια και cd αδιαφορούν για τα στέρεα

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
.. για την ορθοτητα της αποτυπωσης, το αντιμετωπιζουν με την μικροτητα που του αρμοζει ...
Θα σου έρθει pm όπου να'ναι με ενημέρωση για την αποχώρηση σου από το forum τεχνολογίας..
Προδότη.. :roflmao::lolsign:

Reaction score
643
Έχω ένα φίλο που έχει καμμια εκατό δίσκους και καμμια εκατό CD, έχει κι ενισχυτή, ηχεία, CD και πικάπ τα οποία μετά την μετακόμιση εδώ και δύο κοντά χρόνια δεν τα έχει βάλει ακόμα στην μπρίζα!!!... Να του προτείνω leasing;... 😂

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
εχω υψοφοβια... και μου μπαινουν ιδεες ... αν και καλη παλιογρια ειμαι ηδη... (σε καποιες στιγμες εκτος φορουμ και με συγκεκριμενες αφορμες)... 🐒
Και άλλοι είναι ''εκεί'', μην σκιάζεσαι δεν είσαι μόνος.. 8-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr