- Reaction score
- 6.803
Ωραίες εποχές. Παιδάκια με τη σακαράκα βόλτα για γαμπροί..ναι αλλά με τα κρύα....το σκεφτόσουν 10 φορές να πας με το αυτοκίνητο
Ωραίες εποχές. Παιδάκια με τη σακαράκα βόλτα για γαμπροί..ναι αλλά με τα κρύα....το σκεφτόσουν 10 φορές να πας με το αυτοκίνητο
Το πρωτο:edit για την τιμή των όπλων : Ο κυρ Τάσος είναι μια χαρά σήμερα και περνάει που και που και απο το δικό μου μαγαζί τώρα για κάνα κρασάκι με άλλο αμάξι και χωρίς 8τρακ κασετόφωνο
Είχα και εγώ ρε με μανιβέλα GSA. Το πρώτο μου αυτ/το
.. ειναι αμφιβολο κατι τετοιο δεδομενου του τροπου αναγνωσης του εν λογο μεσου (βουστροφηδον).Για τις track 8 ελεγαν πως ειχαν καλυτερο ηχο απο τις μικρες κασετες, λογω μεγαλυτερου πλατους εγγραφης καναλιου και παχους ταινιας
λιγα λογια για την μπομπινα μου εε?Εγώ χρησιμοποιώ μπομπινόφωνο και το μηχανισμό των Αντικυθήρων.
.....γύρω στο 72/74 γυμνάσιο Τούμπας μαθηματικός Χολίδης.....σε 2CV στο ντουλαπάκι του συνοδηγού πικαπ !!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχααχα που με γύρισες ..χαχαχαχαχαχαView attachment 190786
(Earl ΄΄Madman΄΄ Muntz...)
Είναι ν'απορεί κανείς πώς τους έχει διαφύγει και η εφαρμογή σε car stereo...
View attachment 190785
(Μούντζ...Όνομα και πράμα...)
Βινύλια...
View attachment 190788
8 track...
View attachment 190787
Compact Cassrtte
View attachment 190784
Κάτι που φαίνεται να έχει διαφύγει της προσοχής,είναι ότι εκείνα τα συστήματα δέχονταν είτε κανονικά βινυλιακά singles,είτε ειδικές μικρογραφίες δίσκων μακράς διάρκειας,στους οποίους είχαν ελαχιστοποιηθεί τα πλάτη στα αυλάκια,ενώ είχε παράλληλα μειωθεί και η ταχύτητα περιστροφής στο μισό της κανονικής για το τυπικό LP (33 1/3).Στο φανάρι σκουπίζεις δίσκο, καθαρίζεις βελόνα κτλ
Κι αν κολλήσει η βελόνα μπαίνεις σε λακκούβα επίτηδες
Για όσους πιθανόν αναρωτιούνται,κάτι τέτοιο σημαίνει ότι μπορεί να περιφρονούν τα συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία και πρωτόκολλα MPEG,πλην όμως οι πρώτοι διδάξαντες και σε αυτόν τον τομέα ήταν βινυλιακοί εκπρόσωποι...
Μπράβο βρε Στέργιο! Προσπαθούσα να θυμηθώ πού το έχω ξαναδει...ενισχυτής pmc cor: πήραμε σασί πλεστέσο 2 ρίξαμε 2 πλακέτες μέσα και....ΒΟΥΑΛΑ!
Μπράβο βρε Στέργιο! Προσπαθούσα να θυμηθώ πού το έχω ξαναδει...
"ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΌποιος έχει όρεξη ας κάνει μια βόλτα από το youtube και ας αναζητήσει βίντεο για τα ATC-50....... δε νομίζω να βρει κάποιο, που τα ηχεία τα οδηγεί τελικός ενισχυτής, με ισχύ μικρότερη από 2Χ200. Εξαιρετικός ο Luxman αλλά για διαφορετικά ηχεία (που μπορεί να είναι και καλύτερα από τα ATC).