Couriers

D

Deleted member 35

Guest
2 πράγματα

1. Εμείς που ζούμε σε Επαρχία τι κλικ και μ@λ@κίες; Εδώ τον καλό καιρό και δεν βρίσκαμε τίποτα. Πχ εγώ έχω εντελώς ατσούμπαλο σώμα. Μεγάλες πλάτες σε σχέση με τα χέρια μου και πολύ χοντρές γάμπες σε σχέση με την επίσης μεγάλη κοιλιά μου. Εδώ που μένω δεν βρίσκω τίποτα. Ένα μαγαζί μόνο φέρνει τέτοια ρούχα. Αλλιώς αναγκάζομαι και πάω σε διπλανές πόλεις. Αφού όταν πάντρεψα την αδερφή μου εγώ έραψα κουστούμι σε κανονικό ράφτη ενώ ο γαμπρός μου αγόρασε από μαγαζί. Και εννοείται πολλά άλλα

2. (αιρετική άποψη) Όταν το κράτος είναι 5^$@&^%# τι να κάνει η ΧΨΩ επιχείρηση; Έλεγαν για 7 του μήνα, μετά για 14 και τώρα ούτε καν. Πως να επενδύσει ο άλλος όταν δεν ξέρει το αύριο;

Reaction score
16.803
Καλά και πες ότι η επιχείρηση / μαγαζί έχει ηλεκτρονική παρουσία, και βλέπεις αυτό που θέλεις να παραγγείλεις. Χιλιάδες όμως δεν έχουν, οπότε με το τηλέφωνο τι είδους παραγγελία θα κάνεις για χιλιάδες προϊόντα αν δεν έχεις δει τι υπάρχει στο μαγαζί, μεγέθη, χρώματα, χαρακτηριστικά κλπ, στη τύχη θα ρωτάς; Και άντε έκανες την παραγγελία έτσι, η παραλαβή που προβλέπεται να γίνεται σε ανοιχτό χώρο, ποιους αφορά; Όσοι έχουν μόνο ένα πεζοδρόμιο μπροστά θα μπορούν να στοιβάζουν πακέτα και εμπορεύματα εκεί για παραλαβή; Με την ανοχή των Δήμων;

Δεν μας τα λένε καθόλου καλά... το click away ή click and collect είναι μία ακόμα εναλλακτική μέθοδος παραγγελίας και αγορών, δεν μπορεί να γίνει η κύρια μέθοδος έτσι από το πουθενά...

Reaction score
3.087
Εγώ στο μαγαζακι της γειτονιάς παρήγγειλα το μικροφωνο και μου στείλανε σε viber φωτογραφίες,μοντέλα και τιμες για να διαλέξω. Τα εχουν στο μαγαζί, έτσι Δευτέρα πρωί πάω να το πάρω.Αφηνω την acs νεας Σμύρνης και την media markt να πάνε να πνιγούνε.Ακόμα στέλνουν μηνυμα να πάω να το παραλάβω από acs νεας Σμύρνης οι αθεόφοβοι.

Reaction score
16.803
Αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο, και από εξειδικευμένο κατάστημα, μπορεί να βγάλεις άκρη. Αλλά πχ για ρούχα, που είναι και βασικά προϊόντα που έχουν κίνηση αυτές τις ημέρες, πώς θα κάνεις παραγγελία: φέρε ένα παντελόνι, μπλε, 48 νούμερο; Σουβλάκια παραγγέλνεις; :roflmao:

Reaction score
3.087
Αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο, και από εξειδικευμένο κατάστημα, μπορεί να βγάλεις άκρη. Αλλά πχ για ρούχα, που είναι και βασικά προϊόντα που έχουν κίνηση αυτές τις ημέρες, πώς θα κάνεις παραγγελία: φέρε ένα παντελόνι, μπλε, 48 νούμερο; Σουβλάκια παραγγέλνεις; :roflmao:
Μην το λες. Πολύς κόσμος ψωνιζε ρουχα από διαδίκτυο.
Εγω φυσικα προτιμώ ρουχα σε μαγαζί.
Για ειδη υπολογιστη και ηλεκτρονικά είδη δεν έχω πρόβλημα.

Reaction score
16.803
Μην το λες. Πολύς κόσμος ψωνιζε ρουχα από διαδίκτυο.
Εγω φυσικα προτιμώ ρουχα σε μαγαζί.
Για ειδη υπολογιστη και ηλεκτρονικά είδη δεν έχω πρόβλημα.
Μα και εγώ τις περισσότερες φορές από το διαδίκτυο κάνω παραγγελίες, αλλά και το ψάχνω πάρα πολύ πριν προχωρήσω, και φυσικά βλέπω στα site και τα προϊόντα, και τα χαρακτηριστικά τους, και τη διαθεσιμότητά τους (ενίοτε ψεύτικη...) και φυσικά μπορώ να κάνω την επιλογή μου. Το πρόβλημα δημιουργείται για μικρά και μεσαία μαγαζιά / επιχειρήσεις που η σχέση τους με το διαδίκτυο (επιχειρηματικά με eshop) είναι για τα περισσότερα ανύπαρκτη. Μόνο με το τηλέφωνο δεν γίνεται δουλειά όμως σε αυτές τις περιπτώσεις...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.385
Μεταμόρφωση - Μαρούσι, 10' δρόμος σε 11 μέρες; Μπα.... Ρε παιδιά, μήπως ήρθαν σ΄εσάς, γιατί εγώ δεν τους είδα...

ACS.png

Δεν μπορώ να πω, μου έστειλαν και SMS ότι έρχονται σήμερα. Να τους περιμένω ή είναι αργά; :lolsign:

EDIT: ευτυχώς είναι αντικαταβολή. Αν δεν έρθουν και αύριο, καταστηματάρχης και ACS θα πάρουν από ένα @, γιατί θα ψωνίσω με click away το ίδιο προϊόν από αλλού την Δευτέρα.

Reaction score
16.803
Suomi on kaunis maa... 8-)

Γενικά φαίνεται ότι τα πακέτα έρχονται πιο γρήγορα από εξωτερικό, με παραγγελία τύπου παραλαβή την επόμενη ημέρα (DHL πχ), παρά να πάνε μερικά χμ πιο κάτω, στην ίδια πόλη! :rolleyes:

Last edited:

Reaction score
126
Παίδες επειδη εκανα κατι αγορές αυτή τη περίοδο, πραγματικά ήταν λες και ειχα να κανω με καμμια δημοσια υπηρεσία.

Και το θράσος των ταχυμεταφορικών, δεν υπάρχει.

Οπλιστείτε ολοι, με υπομονή.

Reaction score
11.267
Είχε αφήσει το κουτί έξω και είχε φύγει...
Επιτρέπεται αυτό; Ταυτότητα δεν πρέπει να ζητήσει;
Τι τους έχει κάνει και σε φοβούνται ρε συ....😂😂😂
Α, για αυτό λες να την έκανε η μικρή; 😂 😂 😂 Είχαν κυκλοφορήσει κάτι ιστορίες του Κουκουράκη παλιά.

Reaction score
2.749
Elta courier η συνέχεια ακόμη χειροτερη
Μετά από 16 ημέρες που παραδόθηκε η παραγγελία 12χλμ μακριά από το σπίτι μου ,σήμερα πήγε στα κεντρικά τους 13 χλμ μακριά από το σπίτι μου
Δεν τα έχω πληρώσει , είναι αντικαταβολή αλλά τα έχει στείλει συνφουρίτης επαγγελματίας από εδώ μέσα και δεν μπορώ να την αγνοήσω γαμώτο....

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.477
εκανα παραγγελια 2.30 το μεσημερι..... στις 4 τα εφεραν και δεν ειμουν σπιτι.. στις 4.30 που ειδα τη κλίση.. τους ειπα οτι γυρναω σε 10 λεπτα.. ξαναρθαν.. 4.40.. με περιμεναν απεξω ! 🐒 (καποιοι κανουν το ντελιβερι μονοι τους)

Reaction score
4.149
εκανα παραγγελια 2.30 το μεσημερι..... στις 4 τα εφεραν και δεν ειμουν σπιτι.. στις 4.30 που ειδα τη κλίση.. τους ειπα οτι γυρναω σε 10 λεπτα.. ξαναρθαν.. 4.40.. με περιμεναν απεξω ! 🐒 (καποιοι κανουν το ντελιβερι μονοι τους)
Σουβλάκια πήρες?

Reaction score
12.264
Εγώ περίμενα δύο δέματα, ένα με ΕΛΤΑ και ένα με γενική. Απο τα ΕΛΤΑ, μετά απο καμία εβδομάδα απο την αποστολή μου ήρθε μήνυμα να πάω στο Μεταξουργείο να το πάρω ( πάλι καλά που ήθελα να δοκιμάσω το start stop στο αυτοκίνητο και χάρηκα που θα έκανα βόλτα :p ). Όσο για τη γενική, ενώ απο το πλαίσιο κατά την αγορά ενημερώθηκα για παράδοση στις 08/12 και μετά για 10/12, μου έφεραν το πακέτο στις 09/12. Κwλόφαρδος ήμουν,ε??

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.288
Νεότερο μέλος
gakis147