Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Ωχ, τώρα θα κυλήσει ένα δάκρυ στο μάγουλο του @Zizik .
Ωχ, τώρα θα κυλήσει ένα δάκρυ στο μάγουλο του @Zizik .
Εξαιρετική σειρά κουπέ, με καταληξη τη διχως συνεχιστη σειρα 6 (E24)ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ 02 ΗΤΑΝ Η ΣΕΙΡΑ 3.
Η ΚΟΥΠΕ E9 HTAN ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΗΣ 3200CS....
Kάτι δεν κολλάει εδώ...Lancia 037 και peugeot 306 νικουσαν τα τετρακινητα των εποχων τους σε αγωνες.
Τι μου θυμισες τωρα το ειχε ενας φιλος και μετα το αλλαξε με τα παρακατω με την σειρα που τα βαζω.Απιστευτα αυτοκινητα και τα τρια.
Για πες.Kάτι δεν κολλάει εδώ...
Η Ε9 είναι έρωταςΕξαιρετική σειρά κουπέ, με καταληξη τη διχως συνεχιστη σειρα 6 (E24)
Αλλα η Ε9 ειναι ονειρο...
Ειχε μια τετοια στο περσινο Knives Out, την οδηγουσε το μαυρο προβατοντης οικογένειας ο Chris Evans... τριλιτρη ασημογκριζα Ε9 csi... Με ρωτουσε η συζυγος τι ηταν αυτο
E3, sedan. Γαλάζια, μπλε μέσα και σκούρα καρυδιά.Ειχες Ε9 θηριο;
Βάλε φωτο,και εγώ ειχαE3, sedan. Γαλάζια, μπλε μέσα και σκούρα καρυδιά.
Manual τετρατάχυτη, 200hp K-Jetronic, 25% LSD, 8-200.
Μόνο ηλιοροφή δεν είχε απο έξτρα. Είχε και καθαριστήρια στα προβόλια.
Δεν έχω καμία φωτό απο παλιά μου αυτοκίνητα, μόνο απο την ψηφιακή εποχή. Κάτι είχα δει απο τις Alfa πριν αρκετά χρόνια μα ούτε ξέρω πού είναι, όχι εδώ πάντως.Βάλε φωτο
ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ 78 ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠE3, sedan. Γαλάζια, μπλε μέσα και σκούρα καρυδιά.
Manual τετρατάχυτη, 200hp K-Jetronic, 25% LSD, 8-200.
Μόνο ηλιοροφή δεν είχε απο έξτρα. Είχε και καθαριστήρια στα προβόλια.
Είχε στην Αθήνα ένα πριν καμιά 15αριά χρόνια, παρατημένο, αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν το έδινε.ειναι το opel, gt
Μ Ο Υ Ν @ Ρ @...Η πιο όμορφη μπέμπα όλων είναι imho η 507, που είχε κι ο Έλβις. Eξαιρετικά μικρής παραγωγής και εξαιρετικά σπάνια και ακριβή, εννοείται