- Reaction score
- 34.241
Γυναίκα τράβαγε με αϊφονι 12 πλάς μαξΚαθετο βιντεο ?
ποιο πιξελ ηταν το κρεας?
Επειδή τυχαίνει και έχω την ίδια , έχει και εσένα διαφορά στην θερμοκρασία η αριστερή από την δεξιά πλευρά (η αριστερή ψήνει πιο γρήγορα ) η έχει κάποιο πρόβλημα η δίκη μου!Βιταμίνη Μπεεεε!!!
View attachment 186858
Κι εμένα τα ίδια.Επειδή τυχαίνει και έχω την ίδια , έχει και εσένα διαφορά στην θερμοκρασία η αριστερή από την δεξιά πλευρά (η αριστερή ψήνει πιο γρήγορα ) η έχει κάποιο πρόβλημα η δίκη μου!
Βλέπω στο πρώτο βίντεο τα μπέργκερς να μην είναι στην ίδια ευθεία μεταξύ τους, ούτε να έχουν τις ίδιες αποστάσεις και μου' ρχεται να απλώσω το χέρι, να σου πάρω τη σπάτουλα και να τα στοιχίσω...
Ένας εσύ κι ένας ο Μονκ.Βλέπω στο πρώτο βίντεο τα μπέργκερς να μην είναι στην ίδια ευθεία μεταξύ τους, ούτε να έχουν τις ίδιες αποστάσεις και μου' ρχεται να απλώσω το χέρι, να σου πάρω τη σπάτουλα και να τα στοιχίσω...
(όχι, δεν είμαι ψυχαναγκαστικος...)
Μιχάλη το τερμάτισεςΚαλή Χρονιά! Απλά και εθνολαικα!
Χρησιμοποίησες θερμόμετρο, αν ναι πόσους βαθμούς το πήγες;Ανεβάζω το τελικό αποτέλεσμα. RibEye 600gr 10 λεπτά από κάθε πλευρά στο 175 βαθμούς, έμμεσο ψήσιμο, και searing στο τέλος στις υπέρυθρες για 40 Δευτέρα από κάθε πλευρά! Καλή μας όρεξη!
Πως το έδεσες στη ψησταρια;Καλή Χρονιά! Απλά και εθνολαικα!