Αυτοκίνητο μιας άλλης εποχής.

Reaction score
25.496
Datsun Z, Fairlady. :tongue:
DATSUN ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ ΡΕ ΣΥ.... :D

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΡΙΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ NISSAN....:headbang:
Θαυμα τεχνολογιας 50 χρονια μπροστα...
TOTE ΛΕΓΑΜΕ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ 300....

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΦΤΗ ΣΤΑ 300....:D

Reaction score
23.549
Για να σου αποδείξω ότι όλο σου το ποστ είναι λάθος,σύγκρινε σημερινες τιμες πώλησης μιας F40 η μιας 288GTO ή οποίας άλλης θέλεις με την τιμή οποιασδήποτε γερμανικής ή ιαπωνικής μπακατέλας εποχής και συνέχισε να επιμένεις για «απατεώνες» Ιταλούς που εξαπάτησαν τους «κουτούς» πελάτες :roflmao:
Δεν συγκρίνω τίποτα
Είναι σκουπίδι του μάρκετινγκ , αυτοκίνητο χωρίς υποβοήθηση στα φρένα και το τιμόνι για "αγνή αίσθηση αυτοκίνησης " την εποχή που κυκλοφορούσε η 959 τεχνολογικό κόσμημα που όμοιο του έκανε 20.χρονια να ξαναβγεί σε παραγωγή.
Επίσης η f40 είναι κακάσχημη, σχεδιαστικό όνειδος όπως όλη η δεκαετία του 80 στην εταιρία .
Την εποχη που το σκουπιδι που λεγεται Φερραρι, εβγαζε το F40, η Πορσε εβγαζε αυτο:
View attachment 193262 View attachment 193263
Μα πραγματικά μπροστά στη 959 τι μπορείς να βάλεις δίπλα του από όλα τα 80s ;

gonis

Luger
Reaction score
12.083
Την εποχη που το σκουπιδι που λεγεται Φερραρι, εβγαζε το F40, η Πορσε εβγαζε αυτο:
Δεν συγκρίνω τίποτα
Είναι σκουπίδι του μάρκετινγκ , αυτοκίνητο χωρίς υποβοήθηση στα φρένα και το τιμόνι για "αγνή αίσθηση αυτοκίνησης " την εποχή που κυκλοφορούσε η 959 τεχνολογικό κόσμημα που όμοιο του έκανε 20.χρονια να ξαναβγεί σε παραγωγή.
Επίσης η f40 είναι κακάσχημη, σχεδιαστικό όνειδος όπως όλη η δεκαετία του 80 στην εταιρία .

Για να τελειώνουμε,τα «σκουπίδια» δεν απευθύνονται σε «γερμανοχωριατες»;)

R

runner

Guest
Δεν συγκρίνω τίποτα

Τότε υπήρχε επική κόντρα μεταξύ αυτών των 2 αυτοκινήτων.
Κάνοντας έναν συσχετισμό με ηχεία :lolsign: θα έλεγα ότι το παθητικό είναι η F40 και το ενεργό η 959. Διαλέχτε! :laugh:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.664
Το αστείο ήταν ότι είχε πάρει και ο Herbert von Karajan - Wikipedia
Ενα τέτοιο, όντας σε μεγάλη ηλικία τότε.
Τότε υπήρχε επική κόντρα μεταξύ αυτών των 2 αυτοκινήτων.
Κάνοντας έναν συσχετισμό με ηχεία :lolsign: θα έλεγα ότι το παθητικό είναι η F40 και το ενεργό η 959. Διαλέχτε! :laugh:
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα δύο αυτά αυτοκίνητα.
Το ένα ήταν τεχνολογικά πολύ προηγμένο super car , το άλλο αυτοκίνητο πίστας.
Τι ενεργά και παθητικά λέμε τώρα?

Reaction score
23.549
Τι πίστας μωρέ πλάκα κάνουμε;
Παιδί του ιταλικού marketing ήταν.
Η εταιρία έχει βγάλει απείρως καλύτερα αυτοκίνητα και παλιότερα και μετά από αυτό.
Μόνο ορκισμένοι ιταλοφιλοι θα βρίσκαν κάτι καλό σε αυτό το αυτοκίνητο.

Reaction score
12.232
ΟΧΙ!
ΕΙΝΑΙ ΝΙΣΣΑΝ 240-260Ζ.
ΤΑ ΤΖΕΝΣΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΟ JENSEN-HEALEY ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΤΑ.
ΕΙΧΕ ΜΗΧΑΝΗ LOTUS 2.000CC.

ΚΑΙ ΝΑΙ!
ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η AUDI ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΜΗ ΤΖΙΠΟΕΙΔΗ.
ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ!
Η JENSEN FF TO 1966 ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ....
Α,ναι. Η μουρη της Jensen μοιάζει με αυτή της γειτονιάς.

Reaction score
25.496
Α,ναι. Η μουρη της Jensen μοιάζει με αυτή της γειτονιάς.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ....

Reaction score
5.410
KAI OI ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ...

Ritmo το πρώτο μου αυτοκίνητο, το έχω ακόμα πένα!
Για πολλούς άσχημο, για μένα το ομορφότερο αμάξι του κόσμου. Μου το είχε χαρίσει ο σχωρεμενος ο παππούς μου!

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.675
Πιο προσγειωμένο και πιο προσιτό από τη DB5, και πιο (IMHO) όμορφο, για την ακρίβεια, ένα από τα ομορφότερα εβερ, πριν κάνει ο Ρότζερ τον Μποντ, όταν έκαμε τον Άγιο.

Volvo P1800.
Και ανθεκτικό σαν σκυλί, ένα τέτοιο έχει το παγκόσμιο ρεκόρ χιλιομέτρων.

Reaction score
25.496
Πιο προσγειωμένο και πιο προσιτό από τη DB5, και πιο (IMHO) όμορφο, για την ακρίβεια, ένα από τα ομορφότερα εβερ, πριν κάνει ο Ρότζερ τον Μποντ, όταν έκαμε τον Άγιο.

Volvo P1800.
ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΛΙΤΡΟ ΣΤΕΗΣΙΟΝ ΜΕ ΨΕΚΑΣΜΟ ΩΣ 1800ES.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΟΡ/ΣΤΕΗΣΙΟΝ ΟΠΩΣ ΤΑ SHOOTING

BRAKE ΣΗΜΕΡΑ.

130 ΗΡ ΚΑΙ OVERDRIVE.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.878
Ritmo το πρώτο μου αυτοκίνητο, το έχω ακόμα πένα!
Για πολλούς άσχημο, για μένα το ομορφότερο αμάξι του κόσμου. Μου το είχε χαρίσει ο σχωρεμενος ο παππούς μου!
Η Ιταλική αυτή φιρμα πάντα είχε όμορφες κατασκευές. Μόνο άσχημο ήταν το πολυμορφικό της. Και αυτό δεν επένδυε στην ομορφιά αλλά στην πρακτικότητα. Tipo ritmo φιατ 128 φιατ sport (το πρώτο αμάξι μου και που με αυτό πέρασα μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου).
fiat_128_coupe.jpg

Volvo P1800.
Και αυτό πράγματι με ευρηματική σχεδίαση και κατασκευή!
Για μένα ακόμη και σήμερα, άνετα δείχνει σύγχρονο σαν σχεδιασμός!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.878
Με την ευκαιρία αν δεν την έχετε δει, θα έχετε ένα ευχάριστο απόγευμα, δείτε την. Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, ευχάριστη όπως όλες οι αμερικανιές, και με όμορφα αμάξια!

Reaction score
372
Με την ευκαιρία αν δεν την έχετε δει, θα έχετε ένα ευχάριστο απόγευμα, δείτε την. Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, ευχάριστη όπως όλες οι αμερικανιές, και με όμορφα αμάξια!
Την ειδα προχθες στην nova..... ωραια ταινια αλλα παιχτηκε πουστι@!

Reaction score
1.220
Δυστυχώς η κατά μέσο όρο χαμηλή αγοραστική δύναμη του Έλληνα από τα 70s και δώθε, σε συνδυασμό με αλλοπρόσαλλες πολιτικές απέναντι στο αυτοκίνητο, δε μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε αυτοκινητιστική κουλτούρα.
Δεν τα θυμόσαστε οι μικρότεροι, αλλά όταν βάζαμε παραγγελία για αμάξι , αυτονόητα σήμερα εξαρτήματα όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες και ζώνες ασφαλείας ήταν έξτρα και πληρωνόταν αδρά.
Πηγαίναμε σε αγώνες αυτοκινήτου και το 90% των θεατών δεν ήξεραν τι βλέπουνε.....

Reaction score
1.220
Και η μεγάλη μου αγάπη, Oldsmobile Toronado.
Σχεδιασμός του North περίμενε 6 χρόνια την έγκριση παραγωγής.
7.000 κυβικά εκατοστά, δυόμιση τόνους άδειο, αυτόματο σασμάν τριών ταχυτήτων !

ABB5E9FD-4BAC-4271-BE09-35EACA73F5CF.jpeg

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.664
Το είχε ένας συμφοιτητής , στην φλόριδα το 89 , δεν ξέρω που το είχε βρεί . Από κάποια γιαγιά , που είχε πεθάνει ο παππούς, κάτι τέτοιο. Πολύ άνετο και γρήγορο για την ηλικία του τότε.
Είχαμε πάει MIAMI και γυρίσαμε , 3ώρες πήγαινε μόνο , με τα όρια, και δεν το πήραμε χαμπάρι.
Αν το πλάκωνες όμως έκαιγε τον άμπακο. Μιλάμε πολύ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.648
Members
38.217
Νεότερο μέλος
zero_IQ