- Reaction score
- 1.077
Για να ησυχάσετε από την ημέρα της παραλαβής μέχρι σήμερα έχω κάνει δύο τεστ PCR. Το dac θα μείνει εδώ!Προσοχή, achtung! Μπορεί να μεταφέρει το νέο στέλεχος!
Για να ησυχάσετε από την ημέρα της παραλαβής μέχρι σήμερα έχω κάνει δύο τεστ PCR. Το dac θα μείνει εδώ!Προσοχή, achtung! Μπορεί να μεταφέρει το νέο στέλεχος!
Νομίζω ότι μπορώ να σε πάω μια κοντρίτσα
Φιλαράκι δε θέλει. Άστην στην ησυχία της!Νομίζω ότι μπορώ να σε πάω μια κοντρίτσα
ή τουλάχιστον είμαι σε καλό δρόμο.. φροντίζει η dhl γι'αυτό
Παραγγελία λοιπόν απο γερμανία 3/12 μέσω dhl και τσουυυυυυπ επιστροφή σε αυτούς στις 9/12 !
View attachment 193763
Ε λέω, θα άλλαξε γνώμη βρε αδερφέ, θα το μετάνιωσε και γύρισε πίσω το πακέτο.
2η απόπειρα, το ξαναστέλνουν 10/12 (αφού του έδωσαν οδηγίες "θα πας να κάτσεις ήσυχα μαζί με τα άλλα πακετάκια, δε θα μιλάς και θα περιμένεις να'ρθει η σειρά σου"), αλλά αυτό
ξανατσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυπ μας την ξαναέσκασε (το άτιμο) και γύρισε πίσω στις 19/12.
View attachment 193766
Ε αφού ξεκουράστηκε από 19/12 μέχρι 28/12 στην αγκαλιά της μαμάς (bike24), το ξαναέστειλαν χτες
κι ελπίζομεν να δώσει το πνεύμα των ημερών να αποκτήσουμε κι εμείς μια τρόμπα
για να φουσκώνουμε τα λάστιχά μας ουφ!
Δεν είναι ντροπή Γιάννο μου...όλοι έχουμε πλερώσει τέτοια....σειρά σου τώρα..Σας έχω καλύτερο... Παραγγελία της κόρης με κάτι απίστευτες μλκίες από USA, που θα πληρώσει(ω) χρυσά με το τελωνείο, από 27 Νοεμβρίου, παραλήφθηκε από DHL eCommerce (μάλλον ο βραδυποριακός της DHL) στις 20 Δεκεμβρίου, και επί 9 ημέρες προχώρησε (λιγάκι) στις ΗΠΑ. Ο Ατλαντικός ακόμα αγνοείται, να μην πω για Ελλάδα και τελωνείο. Φαντάζομαι μέσα στον Φεβρουάριο του '21 πιθανόν να παραλάβει, αν πληρώσει(ω).
View attachment 193765
View attachment 193764
Εντάξει.... δεν ξέρω τι να σχολιάσω τώρα... και δεν είναι λάθος.Για να πέσουν τα στοιχήματα...
Θα έρθει πρίν το 2021 ?
Θα έρθει τον Ιανουάριο ?
Θα έρθει τον Φεβρουάριο ?
Θα έρθει τουλάχιστον τον Μάρτιο ?
Δεν θα έρθει ποτέ ?
Θα κάνω refund via paypal και θα πάνε να... ειδωθούνε ?
Από φιλο δεν έχει τελωνείο. Από επιχείρηση που γράφει αξία έχει ΦΠΑ και κόστος εκτελωνισμού που παίζει απο 20€ έως 80€ απο δική μου εμπειρία.ενα μπλουζακι αξιας 20 δολαριων + οσα μεταφορικα... αν το παραγγειλω γνωριζετε μηπως ποσα μπορει να ειναι τα εκτελονιστικα;
δεν ειναι το θεμα μας βεβαια αλλα εδω ειστε μαζεμενοι..
απο Οχαιο παντως που παρελαβα δεματακι περσυ απο φιλη μου, δεν ειχε χρεωση.
ζήτα αποζημίωση από το κατάστημα.
είχα όλη την καλή διάθεση να το κάνω , αλλά η αποζημιώση (από την courier) είναι 6ευρώ για κάθε μέρα που θα αργήσει πέραν αυτής που έχει "συμφωνηθεί".ζήτα αποζημίωση από το κατάστημα.
χωρίς πλάκα.