vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.707
Με θυμασαι αληθεια βρε??????εδω ο πρωτος ειμαι ...χαχαχχαχαΜου θυμίζεις έναν Βλάση από Κόρινθο που ήταν και μοντ κάποτε!
Με θυμασαι αληθεια βρε??????εδω ο πρωτος ειμαι ...χαχαχχαχαΜου θυμίζεις έναν Βλάση από Κόρινθο που ήταν και μοντ κάποτε!
Βλεπε Lagavulin δεκατσι γιρς ?Σημερα ενα μαλτ μονο απ αυτο που πινει ο χερ ντοκτορ
Ποσα δικια εχεις ω μωντιε,,,,,Εντωμεταξύ .. καθόμαστε κ μιλάμε για tidal, qobuz, mqa, dsd και λοιπές hi-res πηγές και τεχνολογίες.... και η πλειοψηφία της μουσικής που ακούμε είναι από από απλό youtube στα 192kbps (αν είμαστε τυχεροί)!!
άμα ξέρει τη μωράκλα την Beth θα εντυπωσιαστώ με τον αγαπητό μας μανέστρο!Μπα! ξέρεις και τον MILES?
Οχι. Για ΠΩγωνιανούς.τον ξερουμε κ. Μαρκουμας τι μας περασες για απολιτιστους
αυτουνε απ λεει ο κ. Μαρκου, ποια ειναι;;;;άμα ξέρει τη μωράκλα την Beth θα εντυπωσιαστώ με τον αγαπητό μας μανέστρο!
αυτουνε απ λεει ο κ. Μαρκου, ποια ειναι;;;;
Εγώ ακούω από κάτι streaming ραδιόφωνα που παίζουν 256 και 320.Εντωμεταξύ .. καθόμαστε κ μιλάμε για tidal, qobuz, mqa, dsd και λοιπές hi-res πηγές και τεχνολογίες.... και η πλειοψηφία της μουσικής που ακούμε είναι από από απλό youtube στα 192kbps (αν είμαστε τυχεροί)!!
Υπάρχουν και πιο προχώ, όπως έμαθα πριν από λίγο!Εσύ είσαι προχώ ρε!