- Reaction score
- 41
Καλησπέρα. Έχω ένα σύστημα 5.1.4 (το οποίο αποτελείται από Denon 3700, Signature Series S60,S30,S15 + 4 Quadral A5 Dolby Enabled Speakers). Αύριο μάλλον θα ολοκληρώσω το σύστημα με την αγορά μίας OLED 65'' CX έτσι ώστε να μπορέσω να καθορίσω ακριβώς την απόσταση της θέσης ακρόασης, η οποία ελπίζω να μείνει ίδια όπως τώρα περίπου στα 3μ. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το 3d effect που παίρνω, αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω την αίσθηση ότι ένας ήχος έρχεται από πάνω. Σε πρώτη φάση θα δοκιμάσω, αφού οριστικοποιήσω τη θέση ακρόασης, να μετακινήσω τα Quadral, αλλά νομίζω ότι μάλλον θα πρέπει να τα βάλω στο ταβάνι μήπως και παίξουν καλύτερα. Αν δεν κάνω λάθος θα π΄ρεπει να τοποθετηθούν σε κλίση 30 μοιρών προς τη θέση ακρόασης, τόσο τα 2 μπροστά, όσο και τα 2 πίσω μου, ευθυγραμμισμένα πάντα με τα main L και R. Επειδή στα 2 διαγράμματα της dolby δε γίνεται σαφές, θα πρέπει τα πίσω atmos ηχεία να βρίσκονται πίσω από τα surround μου? Επίσης πιστεύεται ότι θα δείχνουν άσχημα στο ταβάνι, οπότε θα ήταν καλύτερα να πήγαινα σε heights μπροστά και στο πλάι? Τι προτείνεται να κάνω?
Attachments
-
230,9 KB Προβολές: 0
-
221,8 KB Προβολές: 0