Off Topic

Reaction score
4.149
Αποποίηση ευθυνών

Oι πληροφορίες που διατίθενται στην ιστοσελίδα μας αποτελούν μια προσφορά υπηρεσίας και δεν αντικαθιστούν την παροχή συμβουλών σε προσωπικό επίπεδο. Παρά την προσεκτική απόκτηση και διάθεση των πληροφοριών, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν εγγυόμαστε για την ορθότητα, την πληρότητα και την επικαιρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα μας. Αποκλείονται οι οποιεσδήποτε αξιώσεις ευθύνης εναντίον μας σχετικά με ζημιές υλικής ή ηθικής φύσεως που προκαλούνται από τη χρήση ή την μη χρήση των διατιθέμενων πληροφοριών, ή αντίστοιχα από τη χρήση ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών, εφόσον από την πλευρά μας δεν υπάρχει αποδεδειγμένα πρόθεση ή βαριά αμέλεια. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για οποιουδήποτε είδους ζημιές που θα μπορούσαν να προκύψουν από την πρόσβαση ή τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου...

Λόντρυμαν...❤

Reaction score
4.149
αφου ξερς οτι σου εχω αδυναμια εισαι καλο παιδι :drinks:
Μαέστρο μου να προσέξουμε λίγο την ένταση συναισθημάτων απέναντι στον αγαπητό Γιάννη... αυτή την περίοδο που είσαι τόσο στρεσαρισμένος από την έλλειψη καναλιού απόσβεσης της διογκωμένης λίμπιντο σου...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.928
δεν γινεται ειπαμε του εχω αδυναμια το καλυτερο παιδι τον βορειων προαστειων :drinks:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.278
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.