- Reaction score
- 4.149
13 μήνες Διδυμότειχο...Εγώ έκανα φαντάρος λίγο πιο έξω. Εκεί πηγαίναμε εξοδούχοι. Έχω αφήσει συνάλλαγμα στην πόλη!
13 μήνες Διδυμότειχο...Εγώ έκανα φαντάρος λίγο πιο έξω. Εκεί πηγαίναμε εξοδούχοι. Έχω αφήσει συνάλλαγμα στην πόλη!
τι θα πει ρε φιλαράκ λίγο πιο έξω.....?Εγώ έκανα φαντάρος λίγο πιο έξω. Εκεί πηγαίναμε εξοδούχοι. Έχω αφήσει συνάλλαγμα στην πόλη!
Είναι ευαίσθητα στρατιωτικά δεδομένα... Μαναμ...αλλά τι να καταλάβεις εσύ που παίζεις με τα παπάκια...τι θα πει ρε φιλαράκ λίγο πιο έξω.....?
και τα ΚΑΑΥ λίγο πιο έξω είναι![]()
πριν κάνα χρόνο μου είχε έρθει ένας υποδιοικητής από πάνωΕίναι ευαίσθητα στρατιωτικά δεδομένα... Μαναμ...αλλά τι να καταλάβεις εσύ που παίζεις με τα παπάκια...
Τι είναι αυτές η κοπα λιμπρετατορ???
Δορίσκο.τι θα πει ρε φιλαράκ λίγο πιο έξω.....?
και τα ΚΑΑΥ λίγο πιο έξω είναι![]()
ελα ρε φιλε, θελω μια δουλεια στο Ξυλοκαστρο αλλα εισαι μακρια ρε γμτ.@VLASSIS-S ωωωωωωωωωωωω!!!
Αυτός είναι ο ύμνος του Πατέρα μου
Μόλις τελειώσαμε με τα ελικοπτεράκια...
View attachment 199027 View attachment 199028 View attachment 199029
η μεγαλητερη μπαντα στο πλανήτη, ειτε μας αρεσει ή οχι... και ειναι απο τις μπαντες που επαιξαν καθοριστικο ρολο στον σημερινο ηχο και εδραιωσαν και το χεβι μεταλ στο στερέωμα...Μεταλικα;;;; να αρωτηξω την μαιμουμου ως καθ υλην αρμοδια![]()
Εάν έχεις γνώση ή κάποιον που να ξέρει, εγώ λογικά σε 15 μέρες θα τελειώσω με τα μπετά του μαγαζιού μου, μετά αυτά θα κάθονται!ελα ρε φιλε, θελω μια δουλεια στο Ξυλοκαστρο αλλα εισαι μακρια ρε γμτ.
να δω αντιδραση της Π. τωρα που το πραμα εγινε μπρουταλ..."Με την σφαλιάρα που θα φας θα γυρνάς μαζί με το ελικοπτεράκι..."![]()
Με σένα δεν έχω κάτι , με κάτι άλλα βλαμένα έχω, για την ακρίβεια με έναν μεγάλο που ανοίγει το πληκτρολόγιο και γράφει ότι του κ@βλώσει.Ο
Χάρης και η Ρόζυ τον πειραζανε... εμένα δεν μιλάει... όπως παλιά![]()
Α μου είπε και κάτι άλλο χθες πολύ ωραίο...!!!Eλα ρε μην το αποπαίρνεις το παιδί . Καλά σου είπε.
Ζοχάδα.![]()
Στην ουρά κύριος.Αυτό δεν μου άρεσε και πολύ...
Θα σου πρότεινα να επαναδιατυπώσεις...
Θέλω να είμαι παντού και πάντα πρώτος για σένα...!!!
Ξέρεις τι θα γίνει αν κλείσει η σιαγώνα του φύλακα στο ευαίσθητο ποδαράκι χεράκι σου?εγώ θέλω στο κρεβάτι μου ένα πατάκι μπροστά για τον Μάρκου να κοιμάται στα πόδια για φύλακα![]()