Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
4.764
Εγώ μπορώ να έρθω με τον καστρουνη όταν έρθει να σε σενιαρει ?
Σε μια γωνιτσα θα βλέπω να ρυθμίζει τον n7 . (Δεν τον έχω ρωτήσει καν εάν δέχεται να με πάρει μαζί του και αν θέλει και μπορεί )

• Like
Reactions: PMC

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.766
Εγώ μπορώ να έρθω με τον καστρουνη όταν έρθει να σε σενιαρει ?
Όχι, μόνος του, κλεισμένος κλειδωμένος. :lolsign:

Άμα τελειώσει, έλα μετά να δεις και να ακούσεις.

Λογικά, αν όλα πάνε καλά, τέλη Φλεβάρη θα το στρώσει ο Καστρουνης.

Βεβαίως όποιος θέλει θα μπορεί να δει ταινίες, συναυλίες, χουλκ, άιρον μαν, Τζων Γουικ, οτιδήποτε.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα αναπαράγει το σετάπ, ο,τι θέλετε, φιλ φρι. Το oppo δουλεύει, διαβάζει δισκάκια μπλου Ρέι, τα πάντα, είναι με σούπερ jailbreak φιρμγουερ.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
Να προσθεσω, με προσοχη οι συμμετοχες παιδια, σκεφτειτε το καλα , λαιφ σακς και δατς λαιφ , μπορει να υπαρχει θεμα στην επιστροφη στο σπιτι μας, απλα να το τονισω αν θελετε να ξαναακουτε ανετα κι ωραια και σπιτι σας...

Reaction score
640
Ναι... 😭 το έχω πάθει με θεαση τηλεόρασης 55αρας, όταν είχα 24αρα... μου ήρθε κάπως...
Αλλά το καλό να λέγεται... :)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739
Να προσθεσω, με προσοχη οι συμμετοχες παιδια, σκεφτειτε το καλα , λαιφ σακς και δατς λαιφ , μπορει να υπαρχει θεμα στην επιστροφη στο σπιτι μας, απλα να το τονισω αν θελετε να ξαναακουτε ανετα κι ωραια και σπιτι σας...
Α δεν έχω τέτοια προβλήματα. Αν το προτιμώ από το σπίτι μου, θα έχω φέρει και sleeping bag μαζί - βολεύομαι παντού.

Reaction score
16.092
Όχι, άνοιξη του '21, όλοι οι καλοί χωράνε.

Σε βάζω και βλέπουμε:

Zizik (μας κερδάει όλους στα σκυλιά, 1ος)
pstergio (πρώτα διάβασμα τη Βίβλο)
Petros_Dalipis
Kotsidis John (επίσημη φωτογράφιση)
christos77 (με κλαρίνο υποχρεωτικά)
KiriakR
vastsar (συνεπίθετος, έχει διαρκείας)
Dimifoot (φαλακρός - μπύρα με χερούλι)
Μελίδης Μιχάλης (επιθεώρηση ΕΒΒΕ)
PAULT (θρας ντεθ μέταλ Πλας)
rose.athens (φέρε τίποτα ληγμένα)
n_olympios (μεταγραφή από άνοιξη '22)
nikosxeng
wizzy (ελευθέρας, κάτοικος Κύπρου)
Σταύρος Λαγκαδιανός (αόρατο μέλλον)
alexis (αν και όταν)
VLASSIS-S (2-3 Ιουνίου, χατίρι δε χαλάω)
gonis (2-3 Ιουνίου κι αυτός)
Decembered (τελευταίος, κλείνει την πόρτα)

Μέχρι 20 Φεβρουαρίου θα προσθέτω ονόματα στη λίστα, μετά θα μπούμε στη διαδικασία των ημερομηνιών για να βρεθεί βολική μέρα για τον καθένα (με pm η συννενόηση).

Το περιθώριο στις ημερομηνίες για να έρθετε, θα είναι ένα τρίμηνο, από 1 Μαρτίου έως 30 Μαΐου, όποτε βολεύεται ο καθένας μέσα σε αυτό το διάστημα, αρκεί να μη συμπίπτουν ημερομηνίες, όπως είπα, ένας θα είναι κάθε φορά για ακρόαση.

& λινκ του αρχικού ποστ #3.608.
Μπορώ να μπω αναπληρωματικός σε περίπτωση που κάποιος ματαιώσει τελευταία στιγμή τη συμμετοχή Του. Μπορώ να συνεισφέρω τούρτες.

Αν δεν χωράω και κλείσει και την πόρτα Ο decembered ,θα πάω να κάνω παρέα στη γυναίκα σου!

δεκτές οι γυναίκες σας, να κάνουν παρέα στη δικιά μου. :)
:biggrin:

Κωστα,:hi:.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.310
Μια νέα γενιά πολυκάναλων θα ξεπηδήσει!!!
Ωιμέ!
Θα ήθελα να ακούσω... όμως μετακινούμε δύσκολα γιατί έχω ηλικιωμένους που φροντίζω... οπότε απλά μπράβο για την κίνηση. Θα μου τα πει ο ...μανέστρος!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.009
@ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ δε βιαζομαι καθολου, καποια στιγμη στο μελλον ευελπιστω να καταφερω να περασω και να πιω ενα μαλτ με τον αγαπητο γιατρο, εχω βρεθει πολλες φορες στη περιοχη του EAR (προ κορονοιου), αλλα οπως καταλαβαινεις προκυπτουν και θεματα ικογκνιτο (ή ντρεπομαι το ιδιο κανει). Αφου λοιπον πατε ολοι, ευκαιρια και γω να βγω απο το σπιτι.. 8-)

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
Το τελευταιο το Blue Valentine να βαλεις, μεστη φωνη και πολυς πονος, αλλα θα πρεπει να περασεις σε σκετο πετρελαιο, εστω το avio το καλο, η στη χειροτερη σε 98αρα αμολυβδη

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.646
Eγω θα ερθω απροσκλητος και θα ειμαι απεξω απο το σπιτι και θα κανω θορυβο ετσι για να σας την σπασω παλιολουγκρες.....θα πεταω δυναμιτακια και θα σας χαλαω τον ακουστικο σας ειρμο....θαναι outside immersive sound....πυραυλο απο τα νευρα θα σε κανω cariolli EAR....

Reaction score
546
αααχ μεγάλο το ταξιδάκι Πάτρα - Θεσσαλονίκη αλλά αν ανέβαινα για δουλειά στο διάστημα αυτό, θα θελα πολύ να το δω αυτό..!
Λίγες οι ευκαιρίες που θα μπορεί κανείς να ακούσει τέτοιο σετάπ...

Όπως και να χει το στήσιμο αυτού του χώρου έχει ήδη δώσει σε πολλές γνώσεις σε όλους και είναι πολύ σημαντικό που το μοιράζεσαι!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.464
Δεν μπορείς να καταλάβεις πως σε νιώθω. 8-)

Πρέπει να ήταν λίγο μετά το 2000 όταν επισκέφθηκα φίλο με σύστημα σοβαρό, κατέληξα με multichannel +10.000€.
:lolsign:

Βέβαια η εμπειρία ήταν εξωπραγματική, unreal ένα πράγμα. Ήμουν απίστευτα τυχερός όπως φαίνεται γιατί ο Κώστας Σκανδάλης (ο ιδιοκτήτης του συστήματος, καλός φίλος από τότε) ήταν πολυκάναλος. Ακόμα και τα δικάναλα σε upmix τα έπαιζε. Από συναυλίες τίγκα στο multichannel DVD τότε.
Το σύστημα ήταν 7.2. Το .2 είναι λίγο σχετικό βέβαια γιατί αν και είχε 2 subwoofers Mirage με 2 10αρια στο καθένα αν θυμάμαι καλά γιατί ήταν και μεγάλα, τα μπροστινά και πίσω ηχεία Mirage OM-6 είχαν 2 ενεργά 8αρια το καθένα, δηλαδή εκτός των subs, είχε και 8 x 8" στα mains και surround. Δύο κεντρικά, ένα μπρος και ένα πίσω τα Mirage OM C2 με 2 x 5,5" mids και 2 x 5,5" passive radiators το καθένα. Το ίδιο έχω και εγώ για κεντρικό :biggrin:.
Το χαβαλέ έσπερνε ο οχτακάναλος (τότε) Pro EAD TheaterMaster 8800, (έπαιζε καλύτερα σε δικάναλο ακόμα και από δικάναλους Pro ίδιας αξίας)
ead_theatermaster_8800_surround_sound_preamplifier.jpg

με την βοήθεια ενός εξακαναλου Classe CAV 150.
classe_audio_cav-150_power_amplifier.jpg

Έβαζες συναυλία και νόμιζες ότι τους είχες μπροστά σου.
Μετά πήρα τα αμέσως πιο κάτω Mirage OM 10 και 12, καλά να πάθω. :lolsign:

Multichannel 5.1 από το 2005. Βέβαια αυτά έχω ακόμα αλλά ΟΚ, θα αλλάξουν.

Από τότε μου έλεγε ο Κώστας "bass management, αν δεν φτιάξει αυτό δεν φτιάχνει τίποτα".

Για να δέσει το γλυκό, οθόνη Stewart, προβόλι τέρας SONY CRT με εξωτερικό Vigatec επεξεργαστή εικόνας. Ο τότε Lumagen ας πούμε.
Το κερασάκι; Από το DVD έξοδο HD-SDI πάνω στον Vigatec και μετά αν θυμάμαι καλά RGB στο SONY. Κλάμα.

Τη Mirage την έφαγε η μαρμάγκα μετά την εξαγορά από τη σιχαμενη Klipsch. Μόλις την αγόρασε έφτιαχνε κάτι ηχεία για πέταμα και μετά την έκλεισε. >:(

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.766
Πρέπει να ήταν λίγο μετά το 2000 όταν επισκέφθηκα φίλο με σύστημα σοβαρό, κατέληξα με multichannel +10.000€.
Ήταν μπροστά ο άνθρωπος, μπράβο του! :hi:

Κι εμείς είχαμε τότε ένα 5.1 σύστημα, αλλά καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις!

cariolli EAR
Μίλα μου πρόστυχα, παθιασμένα, όπως μόνο εσύ ξέρεις, νταβραντιζμένε άντρακλά μου εσύ, αγαπάμε Βλάση λέμε ρεεεε 🥰

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.559
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM