Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
223
Αν και δεν είναι καλή ιδέα να το κάνετε, ωστόσο, επειδή αναγνωρίζω πως είναι πραγματικά πολύ δύσκολο το να βρείτε οπουδήποτε αλλού ένα 9.4.4 immersive setup με 13 όμοιους δορυφόρους σε τέλειο ημικύκλιο τοποθέτησης και σε πραγματικά πολύ προσεγμένο ηχητικά χώρο, αλλά και με το καλύτερο δυνατό σοφτγουερ ισοστάθμισης να το υποστηρίζει, στα πλαίσια του φόρουμ και του πραγματικού σκοπού αυτού, έχω αποφασίσει από 1 Μάρτη, που θα έχω ολοκληρώσει 15 μέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού και θα έχω ελέγξει επίπεδα αντισωμάτων, να δώσω τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ επιθυμεί, να έρθει να ακούσει ο,τι θέλει σε όποια στάθμη θέλει, απόλυτη ελευθερία μουσικών προτιμήσεων και στάθμης ακρόασης.

Θα μπορείτε να φέρετε από δίσκους βινυλίου να ακούσετε (άνευ πλάκας), μέχρι στικάκι με τις μουσικές σας, ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό μέσο (CD, SACD, DVDA, BDA) ενώ βέβαια υπάρχει διαθέσιμο streaming (Tidal & Spotify), αλλά και μεγάλη βιβλιοθήκη πολυκαναλων στο ρουν, βεβαίως και YouTube, οπότε οι διαθέσιμες ήδη μουσικές επιλογές είναι πρακτικά άπειρες και κατ'ουσιαν μπορείτε να βρείτε να ακούσετε ο,τι θέλετε χωρίς να κουβαλάτε υλικό.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και μόνο 1 ακροατής κάθε φορά.

Όποιος θέλει, είτε τον ξέρω είτε όχι, ας δηλώσει εδώ συμμετοχή, και σε δεύτερο χρόνο θα κανονίσουμε ημερομηνίες.

Χωρίς pm, χωρίς κρυφά. Εδώ επίσημα όποιος θέλει, όχι δε θα πω σε κανέναν.

Ιδού η Ρόδος, προσέξτε όμως το jump. 8-)
....ενα τεράστιο ευχαριςτω για την ανοιχτή προταςη σου, σε τιμά ιδιαίτερος που θες να χαρίσεις στιγμές ευτυχίας σου........αλλά επειδή σκέφτομαι 11 cabasse eole4 ...........θα τολμήσω να πω ενα περήφανο οχι στην επικείμενη οικονομική καταστροφή μου !!!!!!!!!!! και παλι ευχαριστω

Reaction score
1.856
η μεγαλύτερη ανοιχτή σε όλους προσφορά που έγινε στο σάιτ,
από όσο έχω υπόψην μου τουλάχιστον,

αν και δεν ξέρω αν θα μπορέσω,
θα ήθελα να είμαι στη λίστα, αν είναι δυνατόν

έτσι και αλλοιώς,
Ευχαριστώ πολύ!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436
Αν και δεν είναι καλή ιδέα να το κάνετε, ωστόσο, επειδή αναγνωρίζω πως είναι πραγματικά πολύ δύσκολο το να βρείτε οπουδήποτε αλλού ένα 9.4.4 immersive setup με 13 όμοιους δορυφόρους σε τέλειο ημικύκλιο τοποθέτησης και σε πραγματικά πολύ προσεγμένο ηχητικά χώρο, αλλά και με το καλύτερο δυνατό σοφτγουερ ισοστάθμισης να το υποστηρίζει, στα πλαίσια του φόρουμ και του πραγματικού σκοπού αυτού, έχω αποφασίσει από 1 Μάρτη, που θα έχω ολοκληρώσει 15 μέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού και θα έχω ελέγξει επίπεδα αντισωμάτων, να δώσω τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ επιθυμεί, να έρθει να ακούσει ο,τι θέλει σε όποια στάθμη θέλει, απόλυτη ελευθερία μουσικών προτιμήσεων και στάθμης ακρόασης.

Θα μπορείτε να φέρετε από δίσκους βινυλίου να ακούσετε (άνευ πλάκας), μέχρι στικάκι με τις μουσικές σας, ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό μέσο (CD, SACD, DVDA, BDA) ενώ βέβαια υπάρχει διαθέσιμο streaming (Tidal & Spotify), αλλά και μεγάλη βιβλιοθήκη πολυκαναλων στο ρουν, βεβαίως και YouTube, οπότε οι διαθέσιμες ήδη μουσικές επιλογές είναι πρακτικά άπειρες και κατ'ουσιαν μπορείτε να βρείτε να ακούσετε ο,τι θέλετε χωρίς να κουβαλάτε υλικό.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και μόνο 1 ακροατής κάθε φορά.

Όποιος θέλει, είτε τον ξέρω είτε όχι, ας δηλώσει εδώ συμμετοχή, και σε δεύτερο χρόνο θα κανονίσουμε ημερομηνίες.

Χωρίς pm, χωρίς κρυφά. Εδώ επίσημα όποιος θέλει, όχι δε θα πω σε κανέναν.

Ιδού η Ρόδος, προσέξτε όμως το jump. 8-)
Εγώ πότε μπορώ να έρθω για επιθεώρηση;

Reaction score
11.119
Εγώ το περίμενα από την τελευταία φορά που είχαμε πάει. Ήταν ωραία εκδρομή, συνταξίδεψα με άλλα 2 αγαπητά μέλη, κανόνισα και το ξενοδοχείο που θα μέναμε. Είχαμε μετά να γελάμε με το πόσο τραγικό ήταν αυτό! Πολύ ωραία περάσαμε. Ο Μιχάλης έψηνε, ο Γιάννης φωτογράφιζε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.769
Τότε είχαμε μαζευτεί καμία 50-αριά άνθρωποι στο σπίτι μου, τρελή κατάσταση... :lol:

Βέβαια περάσαμε φανταστικά! :drinks:

Κάποτε θα επαναληφθεί κάτι παρόμοιο, το έχω κατά νου. 8-)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436
Τότε είχαμε μαζευτεί καμία 50-αριά άνθρωποι στο σπίτι μου, τρελή κατάσταση... :lol:

Θυμάμαι ότι έψηνα ασταμάτητα και δεν μπορούσα να τους χορτάσω, δεν τους προλάβαινα.
Μόλις έσκασαν από το φαΐ, σταμάτησαν.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.739

Κάποτε έκανα κι εγώ αντίστοιχες μαζώξεις, πανέμορφα περνούσαμε.

Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα'ναι. :drinks:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.769
Συμπληρώνω τους γνωστούς υπόπτους, και με σχόλια:

pstergio (πρώτα διάβασμα τη Βίβλο)
Petros_Dalipis
Kotsidis John (επίσημη φωτογράφιση)
christos77 (με κλαρίνο υποχρεωτικά)
KiriakR
vastsar (συνεπίθετος, έχει διαρκείας)
Dimifoot (φαλακρός - μπύρα με χερούλι)
Μελίδης Μιχάλης (επιθεώρηση ΕΒΒΕ)
wizzy (ελευθέρας, κάτοικος Κύπρου)
Σταύρος Λαγκαδιανός (αόρατο μέλλον)
alexis (αν και όταν)
Decembered (τελευταίος, κλείνει την πόρτα)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.769
Θα χρειαστεί πιστοποιητικό εμβολιαζμού;
Όχι, αδιαφορώ.
Αφού θα έχω εγώ αντισώματα μετά τη δεύτερη δόση, ας έρθετε και με πυρετό.
:party:

ΥΓ.
Pink Floyd έχω πολύ υλικό πολυκαναλο. ;)
Φυσικά και τα της Πομπηίας.

Πρώτος να μπω παρακαλώ.
Εννοείται, με τόσα σκυλιά; Δικαιωματικά. :neo:

Zizik (μας κερδάει όλους στα σκυλιά, 1ος)
pstergio (πρώτα διάβασμα τη Βίβλο)
Petros_Dalipis
Kotsidis John (επίσημη φωτογράφιση)
christos77 (με κλαρίνο υποχρεωτικά)
KiriakR
vastsar (συνεπίθετος, έχει διαρκείας)
Dimifoot (φαλακρός - μπύρα με χερούλι)
Μελίδης Μιχάλης (επιθεώρηση ΕΒΒΕ)
PAULT (θρας ντεθ μέταλ Πλας)
wizzy (ελευθέρας, κάτοικος Κύπρου)
Σταύρος Λαγκαδιανός (αόρατο μέλλον)
alexis (αν και όταν)
Decembered (τελευταίος, κλείνει την πόρτα)

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.436
Εγώ λέω να πάμε όλοι μαζί, να βγούμε και φωτο αγκαλιασμένοι, χωρίς μάσκες, με τα πρόσωπα θολωμένα, να την ανεβάσουμε και στα σόσιαλ μήντια να προκαλέσουμε λίγο θόρυβο και να ψάχνει η αστυνομία που συνέβη η εγκληματική συνεύρεση.
Εγώ θα ψήνω ως συνήθως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.562
Members
38.198
Νεότερο μέλος
Athena Papadopoulou