melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.905
να μας πει πότε θα πας να πάω να ταϊσ' τα σκλιάΑ, κι εγώ θέλω.
Πρώτος να μπω παρακαλώ.
να μας πει πότε θα πας να πάω να ταϊσ' τα σκλιάΑ, κι εγώ θέλω.
Πρώτος να μπω παρακαλώ.
Όχι, μόνος του, κλεισμένος κλειδωμένος.Εγώ μπορώ να έρθω με τον καστρουνη όταν έρθει να σε σενιαρει ?
Χ 2Κλεισε μου 2-3 για Ιουνιο
Α δεν έχω τέτοια προβλήματα. Αν το προτιμώ από το σπίτι μου, θα έχω φέρει και sleeping bag μαζί - βολεύομαι παντού.Να προσθεσω, με προσοχη οι συμμετοχες παιδια, σκεφτειτε το καλα , λαιφ σακς και δατς λαιφ , μπορει να υπαρχει θεμα στην επιστροφη στο σπιτι μας, απλα να το τονισω αν θελετε να ξαναακουτε ανετα κι ωραια και σπιτι σας...
Μπορώ να μπω αναπληρωματικός σε περίπτωση που κάποιος ματαιώσει τελευταία στιγμή τη συμμετοχή Του. Μπορώ να συνεισφέρω τούρτες.Όχι, άνοιξη του '21, όλοι οι καλοί χωράνε.
Σε βάζω και βλέπουμε:
Zizik (μας κερδάει όλους στα σκυλιά, 1ος)
pstergio (πρώτα διάβασμα τη Βίβλο)
Petros_Dalipis
Kotsidis John (επίσημη φωτογράφιση)
christos77 (με κλαρίνο υποχρεωτικά)
KiriakR
vastsar (συνεπίθετος, έχει διαρκείας)
Dimifoot (φαλακρός - μπύρα με χερούλι)
Μελίδης Μιχάλης (επιθεώρηση ΕΒΒΕ)
PAULT (θρας ντεθ μέταλ Πλας)
rose.athens (φέρε τίποτα ληγμένα)
n_olympios (μεταγραφή από άνοιξη '22)
nikosxeng
wizzy (ελευθέρας, κάτοικος Κύπρου)
Σταύρος Λαγκαδιανός (αόρατο μέλλον)
alexis (αν και όταν)
VLASSIS-S (2-3 Ιουνίου, χατίρι δε χαλάω)
gonis (2-3 Ιουνίου κι αυτός)
Decembered (τελευταίος, κλείνει την πόρτα)
Μέχρι 20 Φεβρουαρίου θα προσθέτω ονόματα στη λίστα, μετά θα μπούμε στη διαδικασία των ημερομηνιών για να βρεθεί βολική μέρα για τον καθένα (με pm η συννενόηση).
Το περιθώριο στις ημερομηνίες για να έρθετε, θα είναι ένα τρίμηνο, από 1 Μαρτίου έως 30 Μαΐου, όποτε βολεύεται ο καθένας μέσα σε αυτό το διάστημα, αρκεί να μη συμπίπτουν ημερομηνίες, όπως είπα, ένας θα είναι κάθε φορά για ακρόαση.
& λινκ του αρχικού ποστ #3.608.
δεκτές οι γυναίκες σας, να κάνουν παρέα στη δικιά μου.
Δεν μπορείς να καταλάβεις πως σε νιώθω.Να προσθεσω, με προσοχη οι συμμετοχες παιδια, σκεφτειτε το καλα , λαιφ σακς και δατς λαιφ , μπορει να υπαρχει θεμα στην επιστροφη στο σπιτι μας, απλα να το τονισω αν θελετε να ξαναακουτε ανετα κι ωραια και σπιτι σας...
Ήταν μπροστά ο άνθρωπος, μπράβο του!Πρέπει να ήταν λίγο μετά το 2000 όταν επισκέφθηκα φίλο με σύστημα σοβαρό, κατέληξα με multichannel +10.000€.
Μίλα μου πρόστυχα, παθιασμένα, όπως μόνο εσύ ξέρεις, νταβραντιζμένε άντρακλά μου εσύ, αγαπάμε Βλάση λέμε ρεεεεcariolli EAR