Off Topic

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Eπειδη εχεις "γλυκα" φωτο και "ονοματακι", στειλε μου Μνμ με το τηλεφωνο σου να το σηζητησουμε...
κι απο κοντα ειναι ακομα πιο γλυκια, αν κ ακομα πολλες πολλες φορες σκληρη και αγρια...
Αν ξερεις και κανεναν καλο φωτογραφο να την φωτογραφισει...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.375
Eπειδη εχεις "γλυκα" φωτο και "ονοματακι", στειλε μου Μνμ με το τηλεφωνο σου να το συζητησουμε...
έι....ψιτ
τα κορίτσια του φόρουμ έχουν κανονικά στο στανταρ πακέτο ελάχιστη χρέωση 400 ευρώ την ώρα....
λόγω δύσκολων εποχών που απαιτούν παρεμβασεις....η τιμή έχει πάει στα 300 ευρώ την ώρα

melina

Cargo 200
Reaction score
43.660
Eπειδη εχεις "γλυκα" φωτο και "ονοματακι", στειλε μου Μνμ με το τηλεφωνο σου να το συζητησουμε...
θα στείλω μουνουμου όταν λασκάρει το λοκνταουν και κατέβω προς κόρινθο να τα πούμε από κοντά...

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Eγω ειμαι στη Τουρκια τωρα... οποτε ειναι ζητημα λεπτων "να βρεθουμε" γλυκα μου...

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
η Μελινα ειναι και πιπινι και δυσκολη
( σορρυ Μελινα, αν μου επιτρεπετε δηλαδη )
Eχουμε λυχνιες που λειτουργουν τελεια εκτος ενισχυτη φιλε μου... Εσυ που τις "δοκιμασες" πρεπει να τις θυμασαι καλα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Eχουμε λυχνιες που λειτουργουν τελεια εκτος ενισχυτη φιλε μου... Εσυ που τις "δοκιμασες" πρεπει να τις θυμασαι καλα...
Εννοειται πως τις δοκιμασα, θυμασαι τα παντα βλεπω!

Αλλα δε μου κανε κ πολυ κλικ τελικα..

Πως θα πω αν μ αρεσει η οχι αν δε δοκιμασω αλλωστε;😜

αλλα πλεον αλλαξα γουστα και δεν τις χρησιμοποιω,εχω αλλο τροπο ευχαριστησης.

Φρεσκα πραγματα , οχι αυτα τα παλιακα των 60αρηδων

886BAE0D-5FD8-4BA9-A8EC-F58BF95B2E16.jpeg

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
χαλασες την αγγελια
Ενω εσυ την εφτιαξες... Ετσι κι αλλοιως "αγορακι" αυτες οι αγγελιες ειναι "για αντρες" οποτε δεν πουλιωνται τα μηχανηματα απο "φλωραδικα"... Οποτε μην υποθετεις οτι "κατεστρεψες" κατι... (που αυτος ηταν ο σκοπος σου)....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.516
Members
38.334
Νεότερο μέλος
giannis_gr