Most visitors online was 2975 , on 26 Feb 2025
κι απο κοντα ειναι ακομα πιο γλυκια, αν κ ακομα πολλες πολλες φορες σκληρη και αγρια...Eπειδη εχεις "γλυκα" φωτο και "ονοματακι", στειλε μου Μνμ με το τηλεφωνο σου να το σηζητησουμε...
έι....ψιτEπειδη εχεις "γλυκα" φωτο και "ονοματακι", στειλε μου Μνμ με το τηλεφωνο σου να το συζητησουμε...
ναι kwloΔακτυλος συγκεκριμέναΑκομα κολλαει, δεν μπορω να κανω πολλα, καποιος Δακτυλος εβαλε το χερακι του.
θα στείλω μουνουμου όταν λασκάρει το λοκνταουν και κατέβω προς κόρινθο να τα πούμε από κοντά...Eπειδη εχεις "γλυκα" φωτο και "ονοματακι", στειλε μου Μνμ με το τηλεφωνο σου να το συζητησουμε...
ενισχυτή πουλάτε ή ψάχνετε για γκόμενα;Eγω ειμαι στη Τουρκια τωρα... οποτε ειναι ζητημα λεπτων "να βρεθουμε" γλυκα μου...
Eχουμε λυχνιες που λειτουργουν τελεια εκτος ενισχυτη φιλε μου... Εσυ που τις "δοκιμασες" πρεπει να τις θυμασαι καλα...η Μελινα ειναι και πιπινι και δυσκολη
( σορρυ Μελινα, αν μου επιτρεπετε δηλαδη )
χαλασες την αγγελιαΝίκοοοοο...σου φερα κόζμο...
πάρε έναν ακόμα να κavlantisετε![]()
Εννοειται πως τις δοκιμασα, θυμασαι τα παντα βλεπω!Eχουμε λυχνιες που λειτουργουν τελεια εκτος ενισχυτη φιλε μου... Εσυ που τις "δοκιμασες" πρεπει να τις θυμασαι καλα...
Αστειο πολυ ε Χαρουλη?
Και εγω Νικολακης ειμαι.![]()
Ενω εσυ την εφτιαξες... Ετσι κι αλλοιως "αγορακι" αυτες οι αγγελιες ειναι "για αντρες" οποτε δεν πουλιωνται τα μηχανηματα απο "φλωραδικα"... Οποτε μην υποθετεις οτι "κατεστρεψες" κατι... (που αυτος ηταν ο σκοπος σου)....χαλασες την αγγελια