- Reaction score
- 77.241
Το ταράξατε και κόλλησε.
πούλα ότι έχεις με λάμπα....έχεις φάει πολύ ακτίνακι εγω σε ξαναρωταω (αγνοωντας τις ψελλισεις σου οταν "μενεις" απο λογια και προσπαθεις να υπεκφυγεις)...
"Απαγορευεται λοιπον να εχει καποιος αποψη"? ...Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ειπες πριν?
Κι εγω σε ξαναρωταω (αγνοωντας τις ψελλισεις σου οταν "μενεις" απο λογια και προσπαθεις να υπεκφυγεις)...πούλα ότι έχεις με λάμπα....έχεις φάει πολύ ακτίνα
ΕΙΠΑ
Απαγορεύεται κάποιος να είναι Μπουκάλης!
αν με ρωτήσεις ευγενικά μπορώ να το περιγράψω κιόλας![]()
Πως βρέθηκε αυτό το μήνυμα στα off topic? Ας διερευνηθεί παρακαλω.Oi δυσκολες εποχες απαιτουν παρεμβασεις... Επιπλεον των extra λυχνιων και του (kορυφαιου) Dact INPUT SELECTOR 5 εισοδων που συμπεριλαμβανω λοιπον, μειωση της τιμης στα 1780 ευρω για ζευγος.
Για ανταλλαγες, πικαπ με βραχιονα η χωρις, βραχιονας μονον, macbook pro η mac mini & καλο DAC με DSD θα εχουν προτεραιοτητα.
αν ήταν arcade σε ufaδικο θα τον είχα ταράξει στα κλωτσίδιαΤο ταράξατε και κόλλησε.
υπομονή...όπου να ναι θα καταφθάσει ο Χαβαηςπεντεμηδέν και θα μπει μια τάξηρε σεις την παλευετε? τι παθατε? ειστε οφφ ακομα και στο οφφ τοπιk !
Δεν νομίζω να θέλετε να βγείτε έξω για να τις μετρήσετε !?Ενω εσυ την εφτιαξες... Ετσι κι αλλοιως "αγορακι" αυτες οι αγγελιες ειναι "για αντρες" οποτε δεν πουλιωνται τα μηχανηματα απο "φλωραδικα"... Οποτε μην υποθετεις οτι "κατεστρεψες" κατι... (που αυτος ηταν ο σκοπος σου)....
Νικο ο αβουγουδους ειναι μεγαλο ταλεντο στην μουσικηΠως ο Αβγδ είναι τόσο βιρτουόζος...
τον @Buckalis και τα μάτια σουΚορίτσια αφήστε τις κοτσίδες σας ήσυχες και μην κάνετε το Οφφ Τοπικ μας ρδέλομπου...
Αυτό το κάνουμε μόνο εμείς...
Το νωρίτερο που μπορώ να μπω είναι μετά τις 23:30 οπότε κρατήστε διάθεση και κ@ύλες για τότε...
Και λέμε ναι στα έξυπνα υπονοούμενα, λέμε όχι στα χυδαία...
Υπομονή και Αυτοσυγκράτηση![]()
για τα after?να γινει νεο νημα off topic
Λειτούργησε πάλι το παζάρι στο Σχιστο;Αγαπητε... μονο το Oracle απο τα 11 hi-end μηχανηματα που πουλήσα απο την αρχη του ετους πουληθηκε σε site του εξωτερικου... Oλα τα αλλα πουληθηκαν "εν Ελλαδι" αλλα εκτος "φλωρατζηδικων" σελιδων...
πάλι καλά που είναι τσάμπα και δεν μας έφαγε κάνα κέρμα
Χάλασε το καημένο. Το χαλάσατε!