- Reaction score
- 81.338
τι τσανκα τσάνκα είναι αυτά μαρή πλύστρα ?Αυτό ακούω:
Breaking bad?Αυτό ακούω:
μην έχεις προσδοκίες...καμία σχέση με μπουκάλιΑ, κι ο Μπακαλομπουκαλης ειναι δικος μου...![]()
από τα φρύδια και πάνωBreaking bad?
Θα σου αποκαλύψω ότι τα δεύτερα κλειδιά τα έχει ο @daharis666 αλλά αυτός αντί να προσέχει το τσαρδί τράβαγε τις κοτσίδες του Μπουκάλη...Θα σου γράψω κάτι Laundryman,ελπίζω να μην σε ταράξω :
Ημασταν μέσα πριν έρθεις ν ανοίξεις !Απο ποτε Ανοιγεις και ανοικτές πόρτες!?![]()
ποια θέλεις παλικάρι μου να σου έχουμε τα πρωινά....?Παλιοπαιδα και βλεπω ταινια, τελειωνει και παω για υπνο...
εχω πρωινο ξυπνημα, τα πρωινα ειμαι κεφατος εγω , να κανετε κι ενα νημα για πρωινους πφφ τοπικ...
Δυστυχώς Δημήτρη μου δεν έχεις τις ακριες του Μάρκου, όμως μην σε παίρνει από κάτω...Δεν ξέρω τι θεματική έχετε και σας τη χαλάω, αλλά για πείτε μου ρε μάγκες..
Που κολλάει τώρα αυτό το διαφημιστικό που μου πέταξε?
View attachment 199681
Παρεξηγήθηκα..![]()
Γιάννη σου έχω θέσει κάποια ερωτήματα, μην πας να την κάνεις ελαφρά την καρδία...Παλιοπαιδα και βλεπω ταινια, τελειωνει και παω για υπνο...
εχω πρωινο ξυπνημα, τα πρωινα ειμαι κεφατος εγω , να κανετε κι ενα νημα για πρωινους πφφ τοπικ...
κλασική περίπτωση βλάβηςΧάρη τι έγινε με τον Μπουκάλη?
Περιπατος στο χιόνι είναι το σωστο? ( Αντί : περπάτημα στο χιόνι ?)... διαβασα Lautreamon
ταιργιαζε με το περιπατο στο χιονι.
Πόσες ώρες περπατούσες...Περιπατος στο χιόνι είναι το σωστο? ( Αντί : περπάτημα στο χιόνι ?)
Έχεις ασχοληθεί ποτέ με μαύρη μαγεία?Δεν ξέρω τι θεματική έχετε και σας τη χαλάω, αλλά για πείτε μου ρε μάγκες..
Που κολλάει τώρα αυτό το διαφημιστικό που μου πέταξε?
View attachment 199681
Παρεξηγήθηκα..![]()
Θα σας πω.Πόσες ώρες περπατούσες...
Ήσουν μόνος...
Πως ένιωσες που έγινες ένα με την φύση...
Σε ηρεμεί το λευκό τοπίο..
Το κάνεις συχνά...
Ένιωσες κούραση...
Το μυαλό είναι αλήθεια ότι αδειάζει σε έναν τέτοιο περίπατο...
Έχεις ασχοληθεί ποτέ με μαύρη μαγεία?
Έχεις πμκλασική περίπτωση βλάβης![]()
Για τον @Δημητρης 777 αυτο μόλις είπα στον Χάρη μήπως μπορώ να το αποφύγω, να μου κολλά τις απαντήσεις...Θα σας πω.
Η τελευταία πρόταση σε ποιον απευθύνεται?
αν έχεις να πεις κάτι για μαύρες μαγείες....πες μου να τυλιχτώ με το παπλωματάκιΘα σας πω.
Η τελευταία πρόταση σε ποιον απευθύνεται?
Είσαι χέστης?αν έχεις να πεις κάτι για μαύρες μαγείες....πες μου να τυλιχτώ με το παπλωματάκι![]()
χ3σταράς από τους μεγάλουςΕίσαι χέστης?
Κάποτε στα 12-13 μας χρόνια με κάτι φιλαράκια επηρεασμένοι από ταινίες κρατήσαμε τα χέρια γύρω από ένα τραπέζι αλλά είχε ετοιμάσει η μαμά σπουδαία τυρόπιτα και τα παρατήσαμε γρήγοραΈχεις ασχοληθεί ποτέ με μαύρη μαγεία?