Rosinante
Dark Nιάου
- Reaction score
- 5.609
οσοι βαζουν βιντεο να πανε για υπνο...αμα θελουμε βιντεο βλεπουμε και μονοι μας...
κάτσε ρε γιατί?Τι βλάκας που είσαι...
Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και κλαίει...έχω πιάσει τα ...κατσαβίδια...
View attachment 199694
Για το Ρούπελ λένε...το οχυρό...τι ειναι αυτο ρουν απ λεν και οι ντοκτορες;;;;;![]()
Έχει πολλά μπάσα... λόγω θέσης...Για το Ρούπελ λένε...το οχυρό...
άστα... ξεκίνησα με απλό καθάρισμα από σκόνες στο NAS (είχα πάνω από χρόνο να το κάνω)Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και κλαίει...
Υπολογιστής μανέστρο μου... με δίσκους μπόλικους να παίζουν οι μουσικές μας και να κρατάει και τα αρχεία από τη δουλειά...τι ειναι αυτο ρουν απ λεν και οι ντοκτορες;;;;;![]()
μοναστήρι θα γίνουμεασχετο, σοβαρα τωρα ?
Της μέρας τα καμώματα τα βλέπει η νύχτα και σαρκάζειΤης νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και κλαίει...
Δηλαδή βρε Laundryman δεν φτάνει που βγάζω τα εσώψυχα μου δημοσίως και σου κάνω και διαφήμιση εδώ που τα λέμε σε ευρύ κοινό για μια ιδιότητα που δεν ξέραμε πως κατέχεις..Σε πρώτη ανάγνωση (και χωρίς να δεσμευτώ για την συνέχεια) σε βλέπω αρκετά καλά, όμως θα χρειαστεί περαιτέρω ανάλυση των δεδομένων και θα σου ετοιμάσω και ένα ερωτηματολόγιο πιο εμπεριστατωμένο... ώστε να μπούμε σε ένα άλλο επίπεδο...
Προς το παρόν δεν θα σου συνταγογράφησω κάτι...
*τι σε βολεύει κάρτα ή PayPal?
καλο καλοαβαγκαρντ Μαεστρο.. γραπσε καμμια συνθεση .. να παιζω καραμπινα..